Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Myslím že není daleko doba kdy "vládci" ostatních zemí v EU začnou Zemana zvát a i jeho navštěvovat. Protože ze všech těchto je nejrozumější se správnými i když ne zrovna líbivými názory. Ono jim to pomalu dojde. A myslím že už teď je mrzí že s odmítnutím cesty do Číny tak chvátali. Ale to ukáže čas.

Hezký den

2 0
možnosti
PLB

Jak už tady někteří poznamenali:

- prezident z návštěvy Číny nic nepřivezl. Takhle svět nefunguje. kontrakty se sjednávají jinde a hlavně někdy jindy. Naopak si pro sebe uzurpoval práci těch, kteří to skutečně zařídili, ať už naše ministerstva, ještě v době, kdy se rozmýšlel, zda kandidovat nebo ne nebo samotní podnikatelé.

- nenarušuje jen kalendář, dává gesto, že kroky, které mometnálně Čína dělá vůči svému menšímu sousedovy jsou v pořádku. 

- v žádném případě neohrožuje naše zakázky a ani jim nepomáhá. Čínská mentalita si více váží partnerů, kteří prokáží nějaký vzdor, než těch, kteří se k nim příjdou poklonit.

- poškozuje naše národní zájmy, dostává miliardy ne z Číny, ale z EU

- heslo, že si dokáže stát na svém názoru je prázdné jako zničme imperialismus

- nedělá nic jiného, že se patolízalsky snižuje a očekává obchod. 

- Evropští politici blokují jen konkrétní akci, ale samozřejmě tam přijedou, tak jako to udělali v případě Ruska

Kdyby Zeman nejel, tak naopak projeví, to co je mu cizí. Skutečnou odvahu. říct NE, když většina ČR je naladěná protibruselsky.

2 1
možnosti
BM

Prezident prokazuje odvahu tím že tam navzdory jiných jede. To vy ale asi nepochopíte. Je samozřejmé že prezident sám skoro žádné smlouvy nepodepisuje a proto tam sebou bere jak podnikatele tak i jiné důležité osoby. Samozřejmě že před podpisem smluv musí proběhnout patřičná jednání. A už jenom to že tam je s nimi nejvyšší představitel naší republiky pan prezident má svou váhu. To možná snad už pochopíte.

Hezký den

2 0
možnosti
Foto

J75a69k43u41b 46R45o75t65h

5. 8. 2015 10:50

Prezident jede uctít památku 17 milionů obětí do země, ve které se trestá uctění památky 80 milionů obětí režimu, který uctívá ty oběti historicky starší.;-€

3 1
možnosti
BP

Je fajn mít presidenta,kterej nemá v kalhotech z nějakého bruselského byrokrata ...

3 4
možnosti
MM

Tak krtečka tam už uvedl, jak "stabilizovat" společnost se tam taky poučil, co bude další?

1 0
možnosti
Foto

Paradoxem těchto návštěv  je to, že pokud  prezident uctívá památky obětí války, tak jezdí  do  zemí, které proušují mezinárodní právo a chovají se totalitně, kam slušný představitel jiných států nejde. Jeden tam jenom náš prezident a představitelé komunistických a totalitních zemí.

6 3
možnosti
TB

Aha, Obama, Hollande a Merklová jsou neslušní, když jezdí do Číny? ;-D

2 4
možnosti
Foto

To je jako číst oslavný článek o dějství poúnorové ,,revoluce". Rv

5 1
možnosti
Foto

Do Číny jezdí politici z celého světa a každý neopomene Čínu kritizovat za nedodržování lidských práv a nikdo z nich se nechová jak slabomyslný dement a neukazuje v tamější televizi krtečka, kterého přivezl do Číny, neobíjmá komunistické představitele.

7 2
možnosti
JR

J39a39n 45R94á35ž

5. 8. 2015 10:00

Jaká lidská práva se v Číně nedodržují?Ta, která uznávají jen Evropané a částečně Američané a Australané nebo ta Taoistická, která vyznává většina Číňanů?

Kdo dal právo Evropanům arogantně vnucovat svoje pojetí lidských práv celému světu? Nelíbí se nám, když Islám všude, kam přijde vnucuje svoje pojetí a přitom nechceme připustit, že Číňané nemohou přijmout do svého života evropské pojetí a tak meleme o těch imaginárních právech stále dokola i když rozvracejí i naši civilizací. Viz: Genderově vyvážení politiky a podnikání, právo na bezplatné ubytování Cikánů, přizpůsobování se kulturním zvyklostem muslimů, snahy Šabatové, Dientsbiera změnit vyváženost občanských práv a povinností , výmysly severských sufražetek o státní výchově dětí a pod.

4 1
možnosti
Foto

"Prezident Zeman už z minulé návštěvy této země „přivezl“ nemalé finanční prostředky" To jste mě rozesmál. Takovou naivitu se jen tak nevidí. Jedině co přivezl z Číny byl kopec mezinárodní ostudy a to bylo tak vše.;-D

8 3
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik