Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nevím, ale možná, že se chováme stejně jako náš pan prezident. Takže co je na tom špatného?

2 1
možnosti
PP

Vám karma.R^ Jsou věci, které jsou prostě za hranou a tohle je jedna z nich.

2 0
možnosti
JT

To je všechno hezké ale v Británii si "komunismus" neužili, takže oni ani nemohou cítit co cítíme my.

0 2
možnosti
PP

Je vidět, že jste vůbec nepochopila, o čem příspěvek je. Něco jiného je vandalismus a něco jiného nesouhlas s nějakou ideologií. Pokud půjde dotyčný člověk pokojně protestovat proti komunismu, pak je to v pořádku, pokud ničí státní symboly vlastní a jiné země, je to idiot a měl by být potrestán.

Jen pro lepší příklad - nedávno na jednom videu bojovníci IS pálili mimo jiné českou vlajku protože se jim nelíbí naše státní uspořádání. S vaší logikou s tím bezvýhradně souhlasíte.

2 0
možnosti
IA

Váš článek se mi moc líbil. Jsme tak odtrženi od podstat věcí, že jen duchovně (a tím nyní nemyslím náboženství) a duševně vlajeme jak zapomenutá vlajka a stožáru v poušti.Je asi dobré rozkličovat, z čeho to všechno roste. A nebude to jednoduché.

0 0
možnosti
KB

K54a30r36e19l 81B73o90č95e40k

26. 3. 2016 10:56

Ano, je to o kultuře. Jakou nastaví hostitelská země, taková je odezva. Zeman nastavuje kulturu buranství, odezva je tedy namístě. Navzdory Nigrínům a podobným.

4 2
možnosti
IA

Zeman není ta příčina, dala jsem doporučení na slovo buranství.

1 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik