Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^R^R^R^ No co dodat, perfektně napsáno. Prezident by sice vulgárně mluvit neměl, ale pokud hovoří ke kavárenským intelektuálům, tak to asi  jinak nejde;-D. Ohlasy svědčí o tom, že ti kavárenští jeho řeč konečně pochopiliR^. Na závěr by mě zajímalo, kolik pardubických studentů to sundavače portrétů panovníka, "Hovory...." v přímém přenosu poslouchalo. Troufnu si tipnout    ani jeden!!

2 0
možnosti
Foto

Nenapadlo Vás, že jste se popsal?

3 1
možnosti
MN

mozna bych vam i uveril, ale napred je treba abyste nasel v mych blozich jakykoli podobny vulgarni vyraz

1 0
možnosti
PK

P34a20v59e37l 51K70u92l22a

4. 11. 2014 15:52

Mně vaše křivá huba nevadí :-\

3 4
možnosti
PV

Pěkný článek o squadře pokrytců.R^ Jak typické v naší vlasti. Divím se, že někteří blogeři přistoupili na tuhle kamufláž právdoláskařů. Přijde pokyn a už jsou na barikádách proti Zemanovi. Je to zase jedna velká ubohost, kterou jim skočili na lep, nic víc, nic míň.

Vzpomínám, jak jedna blogerka tu popisuje, že pan prezident naučil její děti používat sprostá slova. Neměla by se spíš zamyslet, proč otravuje děti s tímto rozhlasovým pořadem?

Ano, popisujete to dobře, mnozí by se divili, jaký slovník mají jejich ratolesti. Učím na prvním i druhém stupni, Zemanovy výrazy, to je slabý čajíček proti mluvě dnešní mládeže.

Nemám rád vulgaritu, sprostou mluvu, ale tahle kauza o tom není. Kdo to nepochopil, toho je mi upřímně líto.

9 4
možnosti
OF

Bouře ve sklenici vody :-P

2 0
možnosti
MD

Neprime umere skutecne umelecke a lidske hodnoty onech ubohych devcat a vyznamu, ktery jim byl podsunut, se tezko odolava. Veci tak byly nazvany pravym, byt neslusnym jmenem. S clankem tedy souhlas.

6 2
možnosti
Foto

Zase jeden, co nechápe, že je rozdíl mezi tím, co si může dovolit říct student na záchodě a co si nesmí dovolit říci prezident země v přímém přenosu...Rv

5 7
možnosti

Pravdu? Nebo je pro  pro Vás jen důležitější forma nad obsahem?

7 2
možnosti
JC

To je dobře napsáno, pane. S Vaší argumentací souhlasím.

Jen jestli jste to tomu řediteli onoho gymnasia poslal, když ho zde veřejně oslovujete...

Pokud ne, pošlete mu to dodatečně. Je to otázka slušnosti, aby ten, kdo je veřejně kritisován, o tom věděl přímo od kritika a mohl na to také reagovat.

5 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik