Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D34a75v91i63d 54V55l76k

27. 8. 2014 10:33

Myslím, že tím řekl zhruba toto: Vy kteří jste pozdvihli zbraně proti své zemi a chtěli jste násilím její část odtrhnout a připojit k zemi jiné, odevzdejte zbraně a odejděte do té Vaší vysněné zemi ke které jste chtěli připojit násilím kus naší společné vlasti. To se mi nezdá jako nevelkorysé a ani se tu nemluví o žádném vysídlení ani o soudech za velezradu. A hlavně se samozřejmě, což víme oba, jedná o ruské žoldáky.

4 0
možnosti
Foto

Tak tak:-/Včetně těch dezertérů i místních, co si to nechtějí nechat líbit, aby je někdo vraždil a vyháněl z jejich domovů, že:-/;-(

1 0
možnosti
MP

Federální rozdělení by bylo ideální. Obávám se, že to Amerika schválí. Ta bohužel nutně potřebuje válku kvůli dolaru a dluhům. Taková je realita.

0 3
možnosti
JK

Je třeba počítat s tím, že Ukrajina patří  Krymu, tedy dnes fakticky Rusku. A to již pořádek zajistí.R^

0 3
možnosti
Foto

rozdílné názory na politiku není rozumné řešit zbraněmi.

7 0
možnosti
Foto

Nevím, co chtěl svým plánem Porošenko říci. Také si těžko představit, že to kdokoli bude nejen schopen, ale i ochoten vysvětlit především těm lidem, kteří byli ,,politikou" postiženi. Ani nemluvě o tom jak. Ergo, až přijde zima. Že by já muzikant, to VONI?8-o:-/

3 0
možnosti
KB

K78a36r32e59l 52B97o29k

27. 8. 2014 9:29

Stb nabádala lidi k odchodu z republiky, jako Havla atd. škoda, že jste mezi nimi nebyl i Vy. Alespoň byste neotravoval svými komunistickými názory.

2 6
možnosti
Foto

Přeberte si/vyberte si...:-/

Urážky, nadávky, ,,nálepkování“, ,,cejchování“. Mnozí možná i litují, že jim k +/- chybí na klávesnicích i cejchovací železa, kterými by rádi ,,ocejchovali“ jak ,,svá stáda", jako vyznamenání a hrdý symbol soukmenovců, tak i potencionální, pro ně domnělé oponenty, které by rádi vyhnali a uspořádali podle svých představ do ,,stád protivníků“.

,,Hrdá statečnost“ oněch ,,bijců“ je obdivuhodná. Jak dalece by se dokázali takto chovat a vyjadřovat tváří v tvář, je otázka jiná. Pokud by vůbec leckteří z nich byli schopni vyslovit souvislou větu, natož vyjádřit myšlenku. Ergo vlastní.;-€;-O:-/

Jojo, milujte se a množte se......8-o;-)

5 1
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik