Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

Mirískovo žvatlání:-P

1 1
možnosti
Foto

Napsal významný mediální mudrc. Rv

2 1
možnosti
Foto

J74i22ř64í 64K87i49n46d19l

15. 11. 2015 14:41

Co dokázalo Rusko za měsíc intervence tak světoborného ? Máte na mysli, že  prodloužilo život baasistickému režimu prezidenta Asada, kterého podporuje Hizbullah a Írán. Nebo, jste měl na mysli, že tři významné islamistické skupiny Fronta an-Nusra, Ahrar al-Sham a Ajnad al-Sham oznámily 21. října vytvoření koalice pojmenované Jund al-Malahim, jejíž cílem je společnými silami čelit ofenzívě syrských vládních sil a Ruska. Nebo jste tak  naivní, že  si myslíte, že ruské zapojení do konfliktu IS zničí. Pokud Rusko zaměří své letecké údery pouze na IS, tak mu jistě značně zkomplikuje situaci, ale jeho zničení pomocí leteckých úderů rozhodně nehrozí, což už dokázaly několikaměsíční nálety koalice vedené USA.

Zničení IS je možné pouze úspěšnou pozemní ofenzívou a obnovením svrchovanosti nad tím to územím mezinárodně uznanou vládou. V tuto chvíli je to zcela nereálné, a zda to bude reálně proveditelné budoucnu je ve hvězdách.

6 3
možnosti
OZ

Já to říkám furt, přestat mudrovat a spojit se, odložit konečně osobní zájmy a nakopat zadele těmhle esenbákům, estébákům a Nigrínům

6 6
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik