Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Jay6

25. 11. 2011 12:25
Logika bolševické propagandy

Další autor ovlivněny bolševickou propagandou. Režim, který tu vládnul v 50.letech byl podle mezinárodního práva a nejen podle něj zločinecký a teroristický. Porušoval chartu OSN a její součást listinu základních lidských práv a svobod. Porušoval všechny mezinárodní smlouvy uzavřené Československou republikou do té doby. Zneužíval justici k páchání vražd. Režim a jeho přisluhovači se dopouštějí zločinů proti lidskosti. Z hlediska mezinárodního práva jsou tyto zločiny nepromlčitelné. Přesto za tyto zločiny z 50.let nebyl nikdo potrestán. A je pozoruhodné, že autor jmenuje válečné zločiny amerických vojáků a jejich soudní stíhání ze strany amerických nezávislých soudů. Na druhou stranu tvrdí, že v 50.letech u nás neprobíhala žádná válka. Tak co mají tyto dvě poznámky společného? A když už mluvíme o amerických nezávislých soudech je pozoruhodné, že tito podle českých bolševiků kriminálníci a vrahové dostali naprosto bez problémů americké občanství. Vrahové toto občanství nedostávají!

0 0
možnosti
JP

JaromírP.

25. 11. 2011 16:18
Re: Logika bolševické propagandy

Jak je vidět, tak vrahové americké státní občanství dostávají. Viz George Bush ml., Cheney, Rumsfeld a další.

1 0
možnosti
S

simsII

25. 11. 2011 10:05
Kdyby raději nechali

Mašíny spát. Co takhle vytáhnout oběti komunismu - dr. Horákovou a další. Stále se odvádí pozornost a přehazuje se vidlkema zločinci kontra hrdinové a doma máme "bordel" bez odezvy. Stálé odvádění pozornosti se vyplácí. Mne již bratři Mašínové nezajímají, mne zajímá spíše to, jak se vyřeší zlodějiny v MUS.

0 0
možnosti
P

Pavel_D

25. 11. 2011 8:33
Jen jste neuvedl,

kolik nevinných lidí zavraždili tehdy komunisti a jejich přisluhovači. Lidé tu začali mizet už po r. 1946. Asi 270 popravených kvůli zinscenovaným politickým procesům, odnesli to i hrdinové jako Heliodor Píka, Milada Horáková atd. Kolik nevinných skončilo v lágrech a uranových dolech, kolik zavražděno při pokusu přejít hranice?

Byl jste někdy při tom, jak se kolektivizovalo? Já ano.

A co nevinní, zastřelení při "osvobození" v r. 1968 cizími vojáky, které sem pozval "neznámý" člen ÚV KSČ?

Dostal jste se někdy do pracek StB? Já ano. Tak srovnávejte spravedlivě - mezi činy "in extremis" a mezi činy, motivovanými sadistickou zlovůlí a zavilou nenávistí je velký rozdíl.

1 0
možnosti
MN

mirni

25. 11. 2011 10:06
Re: Jen jste neuvedl,

ja s vami v mnohem souhlasim, snad jen s vami nebudu souhlasit s tim, ze lide kteri utikali za hranice byli vrazdeni! Preci jen je rozdil mezi tim, kdyz Masinove podrezou svazaneho cloveka, nebo ho zastreli zezadu a tim, kdyz ti, kteri hlidali hranice a meli za ukol nikoho nevpustit sem ani ven se dostavali do situace, ze pri vyzve aby narusitel zastavil se k nim otoci a zacne strilet - co by jste udelal vy? Cekal hrdinne az vas kulka zasahne? .. oni vyzyvali k odlozeni zbrane a jestlize ten clovek neuposlechl, pak vedel ze se vystavuje nebezpeci ze jej mohou zastrelit. Takovemu nebezpeci se ostatne vystavovali vsichni kteri pres ty hranice utikali! A nebylo to nutne, ostatne odtud mnoho lidi odeslo aniz by museli utikat pres hranici a strilet. Kazdy v te dobe vedel co muze a co nemuze, kazdy vedel ze kdyz neco ukradne dostane kriminal, kazdy vedel ze kdyz nebude delat tak se dopusti trestneho cinu. I disidenti byli napred varovani ze se dopousti nezakonne cinnosti. Mnoho z nich ale

1 0
možnosti
JT

Jirka1938

25. 11. 2011 3:59
Autor se divi

ze to tema stale nekdo pretrasa, uz ho to nudi! A hle, o cem je jeho blog?      "Vetsina" odsuzuje Masiny! Jak by ne, kdyz se vetsina naroda zaprodala komunistu, 2 miliony vice aktivne (clenove KSC) a dalsich aspon 8 milionu ponekud pasivneji (clenove rodin clenu KSC, pribuzni a kamaradi).

1 0
možnosti
MN

mirni

25. 11. 2011 10:16
Re: Autor se divi

ale tohle prece nema nic spolecneho s politikou ... lidi reaguji na to jakym zpusobem a proc Masinove zabijeli. Protoze kdyby jste mel pravdu, tak budou dodnes kyvat na to, ze soud s Horakovou a jeji trest smrti byl spravny a to jsem vazne nikdy neslysel.

0 0
možnosti
C

Camino.

25. 11. 2011 1:18
Jak ziskat nejvyssi ctivost a mozna karmy:

Romove, komunisti, cs. politici a Masinove.....a vubec nezalezi na tom, jak kvalitni je ci neni blog, vzhuru do bezvedomi. Uz se o tom vsem dohadujete temer rok, neni to uz dost?

0 0
možnosti
MN

mirni

25. 11. 2011 10:20
Re: Jak ziskat nejvyssi ctivost a mozna karmy:

mate pravdu - otazka cikanu - je vdecne tema take - nakonec pana Cunka to vyneslo az do senatorskeho kresla a kde je jeho reseni cikanske otazky?  jeho kontejnerove byty uz maji zadluzene cikanske najemniky-..... ano mate pravdu  Masinove taky vdecne tema - ale jak jsem napsal - proc se nezada nzavislym pravnikum v jine zemi proste ukol tuto vec z pravniho hlediska posoudit. Bylo by po sporech. I kdyz jsem presvedcen ze v jejich pripade by ani spor zadny byt nemel, protoze ani z pravniho ani snad z mravniho hlediska veci ktere udelaly nejsou spravne!

0 0
možnosti
PH

petrph

25. 11. 2011 0:34
souhlas, jenže

Mašínové jsou i v té Americe označováni za hrdiny, nedávno zemřelý Ctirad Mašín obdržel slavnostní vojenský pohřeb. Pochopitelně když přijeli do USA tak je nikdo za zločince neoznačoval,ačkoliv se svými zločiny netajili, Američané je sami ani nesoudili ani nepotrestali, ani je nevydali zpět do Československa k potrestání. Neboli ona ani ta americká spravedlnost není tak úplně spravedlivá a vybírá si... Někdy je vhodné ukázat jásajícímu davu hrdiny bez bázně a poskvrny, a někdy zase protestujícím, že spravedlnost bdí a žádný zločin nezůstane bez odplaty...:-)

0 0
možnosti
C

Camino.

25. 11. 2011 1:07
Re: souhlas, jenže

petrph, myslim, ze je zde nikdo nezna, ja jsem se o nich dozvedela az z idnes asi pred rokem. Mozna starsi generace, ale mne ta jmena nic nerikala.

0 0
možnosti
M

milanalois

24. 11. 2011 23:57
Tyto kauzy jsou jen umělým odváděním pozornosti.

Odváděním pozornosti nepříklad od těch úplatků ulitých ve Švýcarsku.

A také od zvyšování daní při současném drsném oklešťování sociálního systému.

Ovšem možná se Mašínové stanou pro někoho inspirací a začnou bojovat pro dnešní vládě jejich tehdejšími metodami.

3 0
možnosti
MN

mirni

25. 11. 2011 10:24
Re: Tyto kauzy jsou jen umělým odváděním pozornosti.

i to je mozne a budoucnost z nich muze take udelat hrdiny...nedavne vrazedne aktivity neonacistu v Nemecku by vlastne mohly byt v budoucnu povazovany treba taky za hrdinske ciny, a nebo co Brievik .. kdo vi, treba bude taky jednou hrdina ...?!!

0 0
možnosti
F

fackadluhouska

24. 11. 2011 23:38
kdyz jsem si precetl

ze na tom blogu co pry ma posbirat fakta

je opakovano nekolik jiz vyvracenych promasinovskych tezi a u nekterych veci je pridana pouze informace od masinu (ci jejich obhajcu), tak jsem to prestal cist. bolsevicka propaganda bude bolsevicka (ci nacisticka) i kdyby mela obhajovat trebas masiny. protoze neustale zamlcovani fakt a prekrucovani reality pro vybeleni obrazu je typickym znakem obou vyse uvedenych diktatur a to blog o masinech dela.

2 0
možnosti
PK

dolch

24. 11. 2011 23:36
Aha

takže vy brojíte proti zbytečnému přidávání kauzy tím, že se k ní také vyjádříte. Souhlas s kionem333 Rv

4 0
možnosti
K

kion333

24. 11. 2011 23:25
Antikarma

Rv

5 0
možnosti