Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PW

Není o čem - karma. R^

0 0
možnosti
PV

Ovšem ta Nečasova obhajoba zjišťování majetku je ultrastupidní - dnes jsem připravil daňové přiznání pro všechny ty úřady a tady mu jako sprostý podezřelý nepřipadám?

5 1
možnosti
MJ

Karma. To, jak zuřivě pan Nečas spolu se svými kolegy obhajuje zdravotní poplatky a udělal tedy ze všech pacientů PODEZŘELÉ ze zneužívání zdravotní péče je tedy v pořádku. Jen proboha nechtít po někom, kdo nabral majetky za desítky milionů nějaké přiznání. ;-D

8 1
možnosti

Karma!

Stačí se podívat na úroveň zpravodajství, které místo toho, aby přešlo nechtěnou chybu, kterou způsobila kancelář presidenta v textu přísahy, to rozmazává, jako něco senzačního.

Ubohé! Trapné! 

Ta kritika presidenta Zemana na většinu senzace chtivých novinářů je z tohoto pohledu zcela na místě!R^

9 0
možnosti
JM

Hmm. Jestli to nebude tím, že novináři se přizpůsobili poptávce protože většinu lidí v tomhle státě spíš zajímá překlep v dokumentu než obsah dokumentu.

0 0
možnosti
MT

na mě to působí, jakoby Nečas mohl i za změnu ročních období. určitě není svatý, ale přiznání mohl prosadit už dááávno nynější pan prezident. ale mu se to v té době možná taky nehodilo do krámu. nebo aspoň ne jeho nejbližším spolupracovníkům. to že teď něco populisticky vyhlásí bych nebral zase tak vážně

dále se zde pozastavujete nad kritikou ze všech stran...to jste se teď probudil z nějakého dlouhého spánku? snad je jasné že média radši napíšou něco kritického, protože kdyby psali o tom, jaký je pan prezident jura, jak mu to sluší a stejně jaký má brilantní mluvený projev, asi by to moc lidí nečetlo. vy jste to také nemusel číst, stejně jako ta paní mohla vypnout to vysílání;-)

2 9
možnosti
MM

Pane Táborský, majetkové přiznání není žádný populismus, to je v této společnosti nutnost. Proč se domníváte, že doložit majetek v řádech desítek milionů je něco neslušného nebo dokonce potírání svobody? Copak nevíte, co se zde děje? Kdo ho nabyl poctivě, čeho by se měl bát?

8 0
možnosti
IF

Poctivý člověk se přece nemá čeho bát a rád snese jakékoli omezení své svobody ;-€

4 1
možnosti
Foto

Já mohu číst jen tak napůl oka, ale myslím, že Zeman ten slib recitoval zpaměti, že ho nečetl.

2 1
možnosti
LK

Igelitky plné peněz!

http://zpravy.idnes.cz/prezidentska-volba-2008-rozhovor-se-snitilym-few-/domaci.aspx?c=A130214_210629_domaci_brm

Vy píšete tak neskutečně tendenčně, vy jste musel inspirovat Rudým právem za totáče.

1 3
možnosti
VK

Jste si tou posledni vetou naprosto jisty?

2 0
možnosti
Foto

No tak sprostě podezřelí jsou všichni ti, kdož podávají přiznání k příjmu. A musí cokoliv dokladovat.

5 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik