Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Překvapivé. Zrovna od vás bych, pane Nigrine, po vašem návratu z rekreace očekával blog o tom, jak se má špatně český důchodce. :o)

A k blogu .... ministr zahraničních věcí si nevyskakuje, on navrhuje velvyslance Vládě ČR, a ta s tímto návrhem běží k prezidentovi, aby ho schválil, či neschválil ........... např. v tisku uveřejněné navrhování velvyslankyně prezidentem, je velmi nestandardní a zavání to revanšem rodině Klausových za to, že pana Zemana podpořili při volbách.

Přitom paní Klausová nic takového nepotřebuje. O ní se jistě i teď poperou velké akciové společnosti ve smyslu, že by měla zasedat v jejich statutárních orgánech. :-)R^

2 4
možnosti
JZ

Pan KS by měl odtáhnout tam ,odkud přišel.Nic dobrého nepřinesl, jen si u nás řádně  naplnil portmonku a dokázal otrávit značnou část občanů.Jen grázli a pitomci mohou tohoto nedostudovaného fořta chválit.Zdař Bůh.

11 8
možnosti
JN

Odkud myslíte, že pan KS přišel pane Zedníčku?

3 3
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik