Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IN

s.Nigrin,čo je to tá absurdita?Rv:-)

1 1
možnosti
MN

Fico rekl, ze pro Slovensko budou na prvnim miste jeho vlastni zajmy a kdyz bude potreba tak proste plyn na Ukrajinu nepujde!

0 0
možnosti
PV

Pane Nigrin neházejte perly svinim je to marne.Barani budou porad bečet a urcite ma nejaky sofer vreckovy nozik coz je jasny dukaz Ruske agrese,clovek nevi jestli ma plakat nebo se smat.

4 2
možnosti
MN

ja bych bral to druhe, jsou smesni - inu maji svuj svet ve kterem jsou stastni, svuj svet nenavisti a zloby! to mne neoslovuje! Nejsem zvykly ani urazet, ani byt vulgarni, pokud se snazi davat protiargumenty rad s nimi podiskutuju, ale jak se zda, tak poustet diskusi kvuli tomu aby tu par stejnych lidi exhibovalo .. je docela luxus...:-)

0 0
možnosti
MN

Tak Kyjev vyslal na východní Ukrajinu také své kamiony s humanitární pomocí, čímž zahájil v dějinách nebývalou bitvu dvou humanitárních konvojů. Já si ale myslím, že je už pozdě, protože Putin coby skvělý šachista dal bílým (trojským) koněm čokoládovému králi mat.

Ono je to možná tak, že si teď Kyjev naopak hodně přeje, aby se v těch bílých Kamazech našly nějaké opravdové zbraně. On si totiž neví rady se zbraněmi jako je voda, potraviny a léky pro lidi, kteří už nechtějí žít pod nadvládou Kyjeva a které chce proto ve skutečnosti vyhladovět a z Doněcka vyhnat.

Mimochodem, to, že Kyjev vyslal humanitární pomoc do oblasti, kde zabíjí jeho armáda jeho vlastní lidi, je stejně absurdní a cynické jako kdyby Islámský stát vyslal humanitární pomoc jezídům. Kyjev nevyslal humánitární pomoc kvůli nějakým lidem v nouzi, ale jen jako tah proti Putinovi, aby si v očích světové veřejnosti vylepšil dojem.

7 1
možnosti
JR

J51a75r78a 94R52a27n63k

15. 8. 2014 0:55

The white trucks of humanitarian aid rumbled through Russia in a convoy stretching for miles, moving slowly southwards on the M4 highway, amid a landscape of fertile fields and Ladas stopped at the roadside – their boots overflowing with watermelons for sale.

But, while the trucks came to a halt well short of Ukraine's border, a different Russian convoy did make the crossing into Ukrainian territory late on Thursday evening.

The Guardian saw a column of 23 armoured personnel carriers, supported by fuel trucks and other logistics vehicles with official Russian military plates, travelling towards the border near the Russian town of Donetsk – about 200km away from Donetsk, Ukraine.

0 4
možnosti
MN

zadna fotografie, a jen tak pro zasmani - zpravodaj, nebo reporter videl tech triadvacet transporteru, jinde psali dokonce ze jich bylo pres tricet, v dalsim clanku na novinkach bylo ze tam byly i nakladni auta, a docetl jsem se i o sedmdesati vojenskych vozidlech,   tak  to, ze tech triadvacet, budeme-li setrvavat na informaci pana s The Guardien, ten pan videl prejet skrz protrzeny plot z ostnateho dratu, za tmy a na vzdalenost osmi kilometru, nebot byl u kolony s humanitarni pomoci, ktera parkovala prave osm kilometru od hranic.  Rusko poprelo ze by kdokoli prekrocil hranice, poprela to i pohranicni straz, krom toho se zde pohybovali i pohranicnici Ukrajiny a shora to vsechno filmuji americani mozna i ve 3D ...a nikdo nic nezaznamenal - dokonce ani Kyjev, ktery az na popud onoho jednoho tak skvele vidiciho novinare rekl - ano prekrocili hranici .. do par hodin sdelili, ze byl tento vojensky konvoj z velke casti znicen delostreleckou palbou. Vyborne, vsichni jsou spokojeni a Keliska ma zase radost jak to dobre dopadlo!;-D

0 0
možnosti
JR

J60a42r21a 74R36a20n25k

15. 8. 2014 0:46

Andrei Illarionov, a former economic policy adviser to Putin who is now a fellow at the conservative Cato Institute in Washington, told the Ukrainian publication Gordon on Monday that any humanitarian convoy to Ukraine would be a sign of Russian aggression aimed at supporting the separatist cause.

"The deployment of a so-called 'humanitarian convoy', 'peace-keeping forces', 'emergencies ministry units' is one of the steps of the methodology developed by the Russian authorities to seize foreign territories," he said.

Illarionov said Russia's emergencies ministry had conducted a similar humanitarian mission to Georgia in 1993. Georgian commentators later accused the operation of delivering arms to separatists in the Abkhazia region, which is now an unrecognised state propped up by Russia.

0 3
možnosti

Zajimave, to o te Kelisce simyslim pokazde, kdyz ctu ty vase blaboly...:-)

2 4
možnosti
RK

Sodruhu Nigríne, Rusáci alias CCCP taky ČSSR vzali pod svou ochranu...ale děkuji ......koho chcete přesvědčit o mírumilovnosti Ruska ? Normální lidi nepřesvědčíte a vaše ruská úderka argumenty nebere. Proč rusáci neposlali peníze ? Proč to neposlali vlakem ? Proč přestříkali 300 aut ? Víte kolik to muselo stát peněz a času ? Ten čas, soudruhu, ten přece měl rozhodovat ! Lidi potřebovali pomoc,né ? A nebo to měl Putin připravené dpředu ? Může mi nějakáý prorusák na toto odpovědět ? Kolik dnů trvalo přesříkání aut ? Kolik peněz to stálo ? Všimli jste si soudruzi, že normální země seženou autodopravce a ti si dají červený kříž na auto a jedou. Jenže Putin ani s ČK křížem nejednal. Co kdybych, soudruhu Nigríne, přišel k vám domů bez ohlášení, bez domluvy a donesl vám večeři ......s autem bez SPZ. Vy to asi nechápete tu provokaci, ale toto je zatím největší špína Putinova. Venku vás zbiju a pak vám donesu večeři a vy budete vědět, že je to ten co vás zbil .....

3 6
možnosti
LN

..aha ..tak pitomci jsou jen ti..co žerou jinou než ruskou propagandu....???   tak jste to myslel....???

5 5
možnosti
BD

Koukal jsem na popis situace na ČT.Kdyby to nebyla vážná věc,tak je to komedie.Redaktoři či moderátoři v jednom šiku kázají takové pitomosti,že člověk jen zírá. Kam jsem se to dostali ?

12 3
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik