Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Jo pane Nigrin, ne kazdy je ochoten servilne lizat zadnici ruskym okupantum. A uz vubec ne za penize, jako cesti komousi a nackove.

Takze Ukrajinci……R^ EU

0 1
možnosti
JL

J55á11n 78L14o79s94k27o43t

7. 7. 2014 13:26

Kdo financuje Ukrajinu? Najväčší teroristi U.S.A.

1 0
možnosti
PS

"22. apríla (TASR) - Spojené štáty investovali do rozvoja demokracie na Ukrajine päť miliárd dolárov. Uviedla to v pondelok v rozhovore pre televíznu stanicu CNN námestníčka šéfa americkej diplomacie pre európske záležitosti Victoria Nulandová.

 USA posielali finančné prostriedky Ukrajine od roku 1991, keď sa po rozpade Sovietskeho zväzu opäť stala nezávislým štátom. "Tieto peniaze boli vynaložené na podporu úsilia ukrajinského ľudu, túžiaceho po silnej demokratickej vláde, ktorá zastupuje jeho záujmy," povedala Nulandová."

http://www.teraz.sk/zahranicie/usa-ukrajina-demokracia-podpora/81854-clanok.html

3 0
možnosti
ZK

Z56d28e40n72a 82K51o83č12í

7. 7. 2014 20:46

Dnes už je to mnohem víc ;-(

0 0
možnosti
JS

J33a85n 11S85e17m53i28k

4. 7. 2014 12:50

Zajimave je, ze kdyz se divate na rozhovory s ukrajinskymi vojaky bojujicimi proti povstalcum, tak podle oka tak ve ctyrech pripadu z peti mluvi rusky, a to i mezi sebou.

Takze s tim rozdelenim mezi rusky mluvici a ukrajinsky mluvici na Ukrajine to bude trochu jine nez si autor predtavuje

0 1
možnosti

Průzkum z osmého května ukazující, že prakticky žádní obyvatelé na východní Ukrajině nemají zájem  odtrhnout se od Ukrajiny:

http://www.pewglobal.org/2014/05/08/despite-concerns-about-governance-ukrainians-want-to-remain-one-country/

Pod vedením Rusů (Borodaj, Girkin) se zde realizuje široké spektrum zkrachovalců, místních zlodějčíčků i organizovaných zločineckých skupin, pochopitelně s několika užitečnými naivky pořádně zmasírovanými ruskou propagandou (bílý fosofor, mrtví civilisté z Čečny prezentovaní jako z východní UA...etc.). Ti si civilisty drží jako lidské štíty, unášejí a nezřídka zabíjejí nepohodlné osoby, rabují...

2 0
možnosti
JR

Už za odvahu napsat samotný nadpis si zasloužíte karmu;-D

Ale budete bit, takové otázky se pokládat nesmí. Co kdyby někdo našel odpověď...

1 1
možnosti
LN

..zbožňuju vaše "argumenty"....např. toto .."dokonce někdy v minulém týdnu se údajně další jednotka Ukrajinské armády přidala ke vzbouřencům na východě země"...je úplná perla....;-D

4 0
možnosti
AM

Samozřejmě že chtěli být připojeni k Rusku - vždyť o to "lidové republiky" oficiálně Putina požádaly. Ten je ovšem odmítl - nepodařilo se zažehnout proruský plamen nepokojů v celém tom "novoruském" pásu od Podněstří po Charkov - a o nějaký blbý nevýkonný a zastaralý Donbas i s jeho separatisty Putin nemá zájem. A nemá na něj ani peníze.

Část toho, co chtěl, už má - Krym s jeho surovinovým bohatstvím v pobřežním šelfu a sevastopolskou základnou toto bohatství kontrolující (+ celé Černé moře).

Zbytek plánu úplně nevyšel, což je mrzuté a ponižující, ale co už teď...

++++++++++

Při střízlivé úvaze nemůžu nalézt jinou koncovku celých těchto událostí, než že budou

"separatisté" - v jejichž čele stojí ruští důstojníci - poraženi. Ukrajina jako stát, ať už by ji vedl kdokoliv, přece nemůže dovolit odtržení části svého území ozbrojenci. A nezbývá než se modlit, ať to proběhne s co nejmenšími ztrátami.

4 0
možnosti
AM

Poměrně dobrý, i když stručný, článek o současné ne moc dobré hospodářské situaci Ruska a jeho "nemocech".

http://www.blisty.cz/art/73670.html

0 0
možnosti
PZ

P57a71v70e50l 16Z80á73c76h59a

30. 6. 2014 22:54

Nemělo by tam spis být. Kdo financuje separatisty? Opravdu jsi tak naivní, že si myslíš, že separatisty jsou obyčejní lidé kteří si jen tak po šichtě odskočili k tanku? Chlapce, jdí dělat něco pořádného.

8 5
možnosti
MN

ne naivni vazne nejsem, v tom clanku je stezejni otazka ta, jak je mozne ze se jde do takoveho rizika a financuje se zeme o ktere se vi, ze nebude schopna ony dluhy splacet. To, kdo financuje ty, kteri bojuji na strane separatistu - do toho se poustet nebudu, protoze o tom nic nevim a vlastne nikdo, protoze nikde neni zadny dukaz o tom kdo by to financoval. Ale tady je to jasne...

4 1
možnosti
Foto

To je jednoduché.  Ti co vybírají daně.

1 1
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik