Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Víte, co je nejhorší? Že po příštích volbách na tom bude státní kasa mnohem hůř (i když to bude kamuflováno bezprecedentním dluhem).

1 0
možnosti
VH

Jóóó -  on nás přítel Rath od IZIPu varoval??!   Máte na mysli ten IZIP, který startoval pilotní projekt v roce 2002?  Pročpak to neřekl  Milošovi, Vládíkovi, Standovi (to vše jako předseda lékařské komory), případně Jirkovi (jako ministr zdravotnictví jeho vlády).

   Vždyť vy ani nevíte, co píšete.

1 0
možnosti
MC

Soudruzi nikoliv, ale lidé, kteří dovedou vždy včas vyzdvihovat důrazné morální hesla a vše obratně, dle svého vkusu přejmenovávat. Právě v tom soudruzi chyby nedělají.

0 0
možnosti
Foto

Nejen tato vláda, pane Nigrine, nejen tato.

1 0
možnosti
MC

To máme tak, že každý chce štíhlý stát, ovšem všichni budují ochranné bariéry za cizí profit. Potom se dostáváme k přebujelému, podvovnému a falešnému altruistickému monopolu potírající svobody o které si přiznejme vždy moc všem nejde.

0 0
možnosti
JD

J67a14n 28D60l29o78u27h85ý

7. 5. 2013 11:27

Nezjistil jsem, o které vládě píše. Například Opencard, Casa, ProMoPro apod. ;-D

3 3
možnosti
LM

On ten pán rád kydá špínu, ale trochu se mu to už motá všechno dohromady.

3 4
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik