Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

Kalousek řekl, že Lessyho odstíhá za to, že si dovolil šáhnout na Parkanovou,  a tak se i stalo. Lessyho velká zásluha je, že zrušil nařízení předchozího pol.prezidenta Martinů a Langra, že všechny kauzy se musí hlásit do centra, kde se úspěšně zametly. Sama policie přiznává, že se jim tím uvolnily ruce a proto můžeme  vidět, že se konečně korupce začíná vyšetřovat. Za to patří Lessymu velké díky a Johnovi, který se zasadil o odvolání  Martinů a jmenoval Lessyho přes tuhý odpor Nečase a Kalouska. Kubice prostě dostal špinavý úkol všemi možnými prostředky odvolat Lessyho a svůj úkol svědomitě splnil, hnus.;-O

8 0
možnosti
AL

Pane autore, konečně jste také jednou otevřel diskuzi pod svým článkem. Zřejmě jste si tentokráte jistý, že jeho obsah ustojíte, na rozdíl od většiny těch, kde diskuzi nepovolujete.R^

1 0
možnosti
KB

Tímhle případem je téměř zbytečné se zabývat. Lessy dal na vědomí vládě, že policie se bude zabývat i případnými trestnými činy funkcionářů TOP09 či ODS a reakce na sebe nedala dlouho čekat. Snad je i malému dítěti jasné, jak průhledné a trapné je to obvinění Lessyho. Oni tzn. Nečas, Topolánek, Kubice, Kalousek...si prostě myslí, že jsou naprosto neprůstřelní a že si mohou až na věčné časy dělat, co si usmyslí. Od roku 2006 zatím žádná změna k lepšímu.

9 0
možnosti
ZK

Z18d72e68n85a 59K19o21č75í

1. 3. 2013 21:21

Nevím jen, proč uvádíte rok 2006, když policie se k lepšímu nemění od svého prvopočátku - řekněme např. r. 1993, abychom jim dali alespoń trochu času na konsolidaci.  Policie jela od samého počátku ruku v ruce s bohatým a vlivným podsvětím. Vzpoměňte na policejní gangy ......  

Navíc připomenu, že Lessy měl informace o nestandardních vztazích zlínských policejních špiček s některými podnikatelskými subjekty v kraji. Nikdo pořádně nevěděl proč tito podnikatelé hostí, odměňují ....... tyto policisty. Najednou se provalilo, že policisté a celníci víc cca 15 let kryli distribuce (nekolkovaného )  lihu, který vyvrcholil stáčením a distribucí jedu. !!!!  To ale pan Bublan už slyšet nechce  !!!!

5 2
možnosti
SN

:-)  Napsal jste to perfektně! Paměť Vám opravdu dobře slouží! A tak to skutečně bylo ! R^R^R^

6 1
možnosti
ZK

To co píšete bohužel není jen konstrukce ale realita.Případ Lessy je pro mne osobně hrůzný příklad v jaké realitě žijeme.Bohužel demokracie bez demokratů je fraška.Je to ukázka toho jak hluboko jsme klesli a že ty největší prasečiny nechávají lidi v klidu,už jsme si zvykli.

11 0
možnosti
Foto

Přesně jste vystihl současnou situaci. Bohužel pro většinu z nás.

8 1
možnosti
JL

Ten Váš "pan Kalousek"....to je ten lidovec, o kterém můj kamarád říkal: je to sice hajzl, ale vyzná se. Tak ho budu volit. A tak si řeklou dalších 10% voličů a máme ho tam i s Nečasem a Píkovou a držej se pevně.

7 0
možnosti
PW

To není možné! Já objevil článek co nebojuje s komunisty a přitom je perfektní a má vysokou karmu! :-)R^

13 1
možnosti
Foto

Oprava. Nikoliv policejní mluvčí, ale už tehdy bývalé policejní mluvčí.

4 0
možnosti
MN
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik