Diskuse

Jen pár slov

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pane Nigrine, pletete zde dve veci do sebe se svoji zasti. Jen mala ukazka, kde se mylite.

Je totiz rozdilne z cizi kulturou zit a nebo te kulture porozumet. Mam totiz moznost s mnoha kulturami se primo seznamit, hovorit s nimi a take se laicky ptat na me zvedavosti. Nakupuji v supermarketech cinskych, korejskych a mexickych. Znam mista, kde mali soukromnici dokazi se uzivit s evropskymi specialitami. (i ceskou horcici si mohu koupit). Znam jidla, ktera mi chutnaji a dam je pred vepro, knedlo zelo. (nemam rad knedliky) To je ta moje osobni stranka. Protoze neznam jejich kulturu, mam zalibu se s ni seznamit. Me nadseni pro filmy mi k tomu dopomaha. Vcera jsem se dodival na TV serial (A man colled God) (Muz jmenem Buh) z Jizni Koreje. Ukazal mi tento serial pohled na korejskou mentalitu, krasu zeme a take, herecke pojeti osoby kterou predstavovali. (musim priznat, ze ty ctyri herecky by prilakaly kazdeho heterogeniho muze)

Proto bych se nehrozil s pristupem seznameni ceskeho obcana s kulturou jinych narodu. Vse musi byt v souladu s vekovym limitem.

Ukazky muslimske kultury musi byt bez jakekoliv propagandy a musi ukazat jak spatnou stranku tak i tu dobrou. A bude-li to mozne, vysvetlit spravedlive priciny toho dobreho a tez toho spatneho. Dokud toto nedosahneme, nase budoucnost bude doprovazena strachem z neznalosti. Ti, kteri pisi jen ty spatne veci, musi se podivat do zrcadla na sebe same. A take si zopakovat dejepis. Jak cesky tak evropsky. Poznaji tak i svetove dejiny. Zde jsem rekl svuj postoj. Vy, pane Nigrine, mate, spolu se ctenari, ted moznost se slovy se mnou vyporadat.

1 13
možnosti
TT

S prominutím - Nigrin o voze, Vy o koze. Seznámení se s cizí kulturou nebo národem je naprosto jiné téma než invaze davů nastavených rukou prošpikovaných teroristy.

Davů, které dle stávajících zkušeností nic neodradí v tom, aby si zakládali nebezpečná ghetta.

3 0
možnosti
AK

Dneska jsem měl možnost vidět další díl multipropagandy dokonce na ČT Sport, kdy se v přestávce hokeje předvedli novým upoutávkovým klipem s malými dětmi a on tam byl mezi nimi i takový typický subsaharský černoušek.Rv

2 2
možnosti
MT

To nic není, mnohem větší zvrácenost jsem viděl už někdy v ́93

http://tinyurl.com/h38kzay

8-o

0 1
možnosti
MN

Hodiny nás všech jsou už za pomyslnou dvanáctkou, vážený pane. Aneb, jak se dnes "světácky říká" - Jsme za breikpointem :-) Nemluvím o jednom a čtvrtmilionu muslimů, kteří v uplynulých 12-13 měsících přišli do Evropy zřetelně s jiným cílem, než s pocitem, že tady přežijí pár měsíců, kdy tu a tam zuří válka. Mluvím o tom, že již před rokem 2014 žilo v Německu kolem 3,5 milonu Turků, 1 milion Kurdů. Ve Francii zhruba 3 milionu Arabů, převážně Alžířanů, ve velké Británii podivná směsice téměř 8 milionů přesídlenců z Indie, Pakistánu, zemí severní a střední Afriky. A za celou dobu pobytu se řada z nich nikdy neasimilovala, vytvářela no-go zóny, nebo v lepším případě vyloučená gheta.

Mluvím o tom, že teroristicvké útoky muslimů zažil Londýn již před 10 lety, Madrid před 13 lety a ne až v souvislosti se současnou kolonizační vlnou muslimů.

Mluvím o tom, že dobře 20 let původní "bílí" obyvatelé nemají přírůstky ani rovny přirozené reprodukci a prostě vymítají, zatímco přistěhovalci ze zemí, kterým je křesťanská tradice, principy a evropská kultura jen pro smích a nenávist.

Odtud už cesta zpět nevede. Rzhdoně ne při politice dnešních eurvůdců a jejich pohunků v národních státech EURv

16 1
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik