Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vzhledem k tomu, že nemívate otevřeny diskuze u všech článků, píši vám to sem, pane Nigríne; vy člověče, co tvrdíte, že jste se naučil mít rád lidi, co jste jedním z "nich", byste neměl mluvit o Demagogii, vážně. Vy totiž netušíte, jaký význam to slovo má., protože přesně demagogii nejčastěji používáte. ;-D Stejně tak jako u spousty jiných výrazů, které tak rád používate. Jako třeba zde - spravedlnost, mít rád lidi apod.  Člověk, který má vskutku rád lidi, by nemohl mluvit o někom tak jako vy. ;-)Rv

0 1
možnosti
JS

Stejná spravedlnost pro všechny je nedosažitelný ideál. Trochu by pomohlo kdyby ke každé kause se losoval žalobce, soudce i obhájce.

0 0
možnosti
JP

s tim losovanim soudcu prosim ... ale losovat obhajce ? neco jako "ale to nevadi, ze tamhle franta je uplne blbej, nevyhral zatim vubec nic, a dobrovolne by si ho nikdo nevybral ... tady ho mas proste pridelenyho, a jestli si opravdu nevinnej, tak koukej hodne rychle neco spachat, protoze s frantou vocad bez trestu nevylezes" ? doby, kdy obhajoba byla soucasti obzaloby jsou snad jiz nekolik let minulosti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik