Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Jak vidno, je tato demokracie tak mladá,

že mnozí neví, co to demokracie je! Po vyslechnutí části projevů z oné včerejší demonstrace, se nemohu zbavit dojmu, že lidi, kteří tam tleskali v podstatě téměř všemu,

, nad těmi slovy ani nepřemýšleli. Minář – nechce jít do politiky (ale diktovat co má politik dělat, to chce a dělá), nebudeme krást studentům jejich výročí revoluce, přesto si přihřáli polívčičku (nejspíš aby vyplnili ony dvě plánované hodiny protestu). Respektujeme výsledky voleb a chceme chránit demokracii (ale určují, kdo se má z vlády odvolat a nerespektují rozhodnutí st. zást. o zastavení stíhání Babiše v kauze Čapí hnízdo). Hovoří o tom, že respektují volební výsledek, ale nehodlají respektovat rozhodnutí sněmovny odmítnout návrh senátora Lásky, na stíhání prezidenta pro porušování ústavy. Sice tvrdí že respektují výsledky volby (i prezidentské) ale jeho právo udělit abolici, označují za jeho zlovůli. A dnes – dnes se ukazuje, jak se k těmto věcem staví média – a která jsou skutečně nestranná. Ráno si  pár řvounů a hvízdalů přivstane, aby stihli premiéra při pietním aktu na Národní. Řvou na něj  „srabe“, ale mluvit ho nenechají – to pískají a řvou. Podobně to dělá i Minář- neřve ani nepíská, na to si získal  své „startery“ a vyvolávače hesel, ale nehodlá se dozvědět konkrétní věci, jak se to má skutečně s Agrofertem, jakou možnost má manželka premiéra, ovlivňovat chod Agrofertu ve správní radě. Víte co je směšné – že těm křiklounům se sice líbí kapitalismus, ale kapitalistu a podnikatele k smrti nenávidí … a nějaké argumenty – ty se vůbec nepřipouštějí! Tvrdí, že tenhle člověk údajně krade, ale už nepřipomenou zlodějiny devadesátých let. A lidi tam postávající nechtějí slyšet důkazy. Miliardář? Proč by to dělal. Nakonec si nebere ani plat, ale odevzdává ho na pomoc matkám samoživitelkám. Čím to je? Že by za tím stáli právě ti z této doby, kteří mají obavu, aby se nezačalo otevírat něco z té doby?

Co je smutné, že v tomhle hnusu, ostouzení, nálepkování, převracení historie úplně zapadá student Opletal a další studenti odvezení do koncentráku. Nehovoří se o tom, jaká zvěrstva na našich lidech způsobili Němečtí fašisti.    Čest památce Jana Opletala, čest všem těmto hrdinům!

Nedalo mi to, abych svůj článek nerozšířil opět o důkaz toho, jak mladá je tu demokracie a jak se dokáží někteří lidé  chovat naprosto nedemokraticky, jako hovada! (omlouvám se za to slovo) Dnešního dne, tedy 17.11.2019 při uctění všech, kteří měli podíl na listopadových událostech, premiérem, bylo na něho pokřikováno "srabe" , nebyla mu však dána šance hovořit, neboť skupinka výtržníků pískala a pokřikovala na premiéra. Při podobné situaci, kdy šel položit na Národní, květiny V. Klaus ml. s dětmi, na něj řvali " ty zkurvysyne" ..."ty Putinova děvko".  Naopak pak Kalousek, tento kontroverzní politik a nejméně oblíbená osoba ze všech politiků v zemi, měl u těchto lidí úspěch, dokonce jej někdo posílal i na Hrad, což u něj vyvolalo slzavý efekt, dále byl aplausem odměněn i pan Primátor Hřib, je otázka, zda mu budou tleskat když přijde Slávie o sponzora a z Prahy zmizí cizinci z Asie což sníží příjmy hoteliérů i restaurantů. Suma sumárum, mám dojem, jakoby v Praze byl vypuštěn jakýsi nebezpečný plyn, který napadá mozkové buňky. A i kdybych se snad mýlil, tak jednoznačně vím, že tohle není demokracie v pojetí těch, kteří křičeli před 30. lety - NEJSME JAKO ONI ...  ano nejsou - TIHLE JSOU HORŠÍ. Brutální hulvátští a rozdělující zemi!   Smutné je, že současná policie nedokáže zakročit, přestože vidí, že se děje verbální napadání úřední osoby!

Pěkný večer vám všem a pokud máte ještě chvilku, přečtěte si i včerejší článek, třeba se vám bude líbit a dáte mu také karmu - děkuji!

článek v podobném duchu najdete ZDE

Autor: Miroslav Nigrin | neděle 17.11.2019 10:51 | karma článku: 38,23 | přečteno: 985x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Nadšení a manifestace.

Kdo trochu vnímá řeč těla, výraz tváře, světlo očí, tak si nemohl nevšimnout u mladíka, který vystupuje jako zástupce Miliónu chvilek, jaké v něm vládně nadšení, jak mu dělá ten úspěch manifestací dobře.

4.6.2019 v 12:01 | Karma: 38,80 | Přečteno: 1410x | Diskuse| Společnost

Miroslav Nigrin

Počasí je příznivé na manifest

Nevím jak vám, ale mně připadá ta poslední doba nějak převrácená. Před devětadvaceti lety jsem chápal, že lidi už mají dost toho svázání, nakukovali obdivně k sousedů, kde byly i v březnu jahody, či různé druhy exotického ovoce,

3.6.2019 v 14:35 | Karma: 34,28 | Přečteno: 777x | Diskuse| Společnost

Miroslav Nigrin

Oslavy se rozjíždí...

A máme tady opět oslavy k ukončení druhé sv. války a našeho osvobození. Někde bombastické, někde menší. V každém případě je slušné uctít památku všech těch, kteří se podíleli na osvobozování naší země a to od SSSR, přes USA,

5.5.2019 v 13:51 | Karma: 41,10 | Přečteno: 2521x | Diskuse| Společnost

Miroslav Nigrin

Fejk - a co to je?!

Zdá se mi, že jich je kolem mne stále víc a víc. Ale nemám se na koho obrátit, kdo by mně uvedl na tu správnou cestu. Jak to vidíte vy?

18.3.2019 v 16:28 | Karma: 29,82 | Přečteno: 719x | Diskuse| Společnost

Miroslav Nigrin

Nebezpečné pravdy!

Moderní doba je, zdá se, nakloněna více lžím a manipulacím, nežli pravdě. Ale to není nic, co bychom už neznali. Vzpomeňte si třeba na mistra Jana Husa a další, kteří pokračovali v jeho stopách.

28.11.2018 v 19:37 | Karma: 29,88 | Přečteno: 593x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Sluší se, aby zaměstnanec věděl, proč je propouštěn, řekl Juchelka

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  18:55

Přímý přenos Poslanci se přeli o vládou navrženou změnu zákoníku práce. Stínový ministr práce a sociálních věcí...

Auto vjelo na chodník a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  18:53

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Omyl i zneužití. Poznat predátorské časopisy není vždy lehké, říká akademik

2. května 2024  18:48

Publikování v časopisech, které se tváří jako vědecké, může být jen omyl nebo i dlouhodobá snaha...

Rozhodnutí o přijetí či nepřijetí eura v Česku udělá příští vláda, říká Fiala

2. května 2024  14:35,  aktualizováno  18:25

Dvacet let od vstupu do Evropské unie Česká republika stále nepřijala společnou evropskou měnu...

  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik