Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co čekáte za inteligenci od někoho, kdo napsal rigorózní práci tak, že zvětšil řádkování diplomky ?8-o

0 0
možnosti
JZ

Za vytunelováníMUS je zodpovědný Miloš Zeman a jeho vláda. Rv

0 0
možnosti
DK

Bendu by měli vystavovat v Muzeu politických tajtrlíků

6 0
možnosti

Tento exot se dostal v posledních volbách do sněmovny jako slepý k houslím. Na kandidátce ODS byl na jednom z posledních míst a normálně by se poslancem neměl šanci stát. Shodou okolností se ale v těchto volbách rozmohlo tzv. kroužkování a voliči se domlouvali, že budou kroužkovat kandidáty z konce kandidátní listiny, aby odsunuli z čelních pozic kandidátek staré profláklé existence. Bohužel z nevědomosti nebo hlouposti tímto způsobem dostali opět nahoru i tohoto Marka Bendu...:-/Rv

4 0
možnosti
SN

:-)  Viděl jsem to živě, a potvrzuji vyjádření většiny diskutérů. Jeho tatík se musí v hrobě obracet, co to zplodil za nepodaru ! R^

7 0
možnosti
HZ

Nejvíc mě pan Marek Benda pobavil, když to, že milenka premiéra úkolovala vojenskou rozvědku sledováním lidí, označil za banální pochybení.

9 0
možnosti
DD

Díval jsem se na to také - a přešla mně chuť na večeři. Tolik ... ehmm nemoudrosti, to se hned tak nevidí. Ten člověk je opravdová tragédie naší politiky.

A že ta Drtinová byla nějaká hodná. :-) Anebo ztratila slova nad tou snůškou něčeho, co se dalo poslouchat jenom s opravdovým sebezapřením.

8 0
možnosti

Trapas, když ten právník z Plzně je v podstatě na vrcholné právní pozici v parlamentu ve funkci předsedy Ústavně právního výboru poslanecké sněmovny.

Opravdu nemá republika, alespoň trochu solidního a zkušeného ústavního právníka?

To je bída!R^

9 1
možnosti

Takže,po exhibici Bendy bych poprosil nějakou televizi,třeba i komerční.O silvestra 2013  

pobavíte pořady ;Jakeš  a jeho šou z Hrádečku,Čunek když vysvětloval ,že má 2 občanky a jeho 500000 a jak je nevinný a po půlnoci můžou dát Bendu.

5 2
možnosti
Foto

Díval jsem se na něj a mohu potvrdit, že měl ve většině případů pravdu i v té věci, že za co u nás sedí poslanci je běžné v celém světě.

3 11
možnosti
HZ

A proto The Economist napsal, že už jen diskuse, jestli to je, nebo není korupce, je známkou hlubokého úpadku české politiky, viďte? Pokud chce strana odměnit své loajální členy, ať si je zaměstná ve svém aparátu a platí je ze svého rozpočtu.

8 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik