Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P66a45v10e32l 49K85u82l86a

8. 4. 2014 19:52

Pokud existují nějaké vozíky pro duševní mrzáky, rád vám přispěji :-)

1 1
možnosti
PK

A Chrástek vás bude vozit ;-D

2 0
možnosti
PN

Bože to je pitomé, pitomé, pitomé...ach jo:-/

3 3
možnosti
Foto

přesně tak...

2 3
možnosti
Foto

Ano, kolik vozíků by se z rozpočtu Ministerstva vnitra pořídilo? Ta odpověď mě zajímá.

0 0
možnosti
MK

Proč ministerstva vnitra?

2 0
možnosti
MK

Katolická církev prostřednictvím katolické charity ročně pomůže desítkami milionů korun. Tady máte využíti například Tříkrálové sbírky, která letos vynesla 80 mil. korun http://www.trikralovasbirka.cz/o-sbirce/vyuziti-sbirky/ a to nemluvím o sbírkách v kostelích , které se průběžně konají celý rok. Takže katolická církev nemusí nikoho předbíhat. 

Stejně jako Českobratskou církev a její Diakonii.

6 2
možnosti
MT

Pokud čtu dobře mezi řádky, tak nebyly myšleny peníze vybrané pod pohrůžkou pekla od chudých věřících, ale peníze, které by osobně věnovali ti tuční preláti z vlastního. Teda, v důsledku stejně z cizího. Preláti se prostě jen tak nezavděčí;-)

2 4
možnosti
PK

Hodně hloupej článekRv P.S. Už jste přispěl?

6 5
možnosti
Foto

Mám k Vašemu článku dvě poznámky.

1. Pokud si chceme hrát na vyspělou zemi, měly by být podobné akce nepřípustné, neboť, potřebuje-li kdokoli ze spoluobčanů invalidní vozík, měl by jej dostat ze zdravotní daně a nežebrat o něj v médiích či být závislý na jakékoli jiné organizaci.

2. Pro Vaši informaci - katolická církev je zřizovatelem Charity, jež přispívá na značné množství různých podpor nemocným, chudým či jinak hendikepovaným lidem. Evangelická církev má svou Adru, jež pracuje na stejném principu. Akce svatopetrský haléř /sbírka jednou ročně ve všech kostelích/ slouží k podobným účelům. 

Není třeba se otírat o církev.

12 3
možnosti
JF

Komouš no, jako vždycky mají největší starosti o peníze těch druhých....Rv

4 1
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik