Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Kvituji, že jste otevřel diskuzi. Asi "dostanete kapky", ale důležité je, abyste v tom setrval.

Problém Ukrajiny není černá nebo bílá. Na Ukrajině si mocnosti pouze trénují, oťukávají se a  srovnávají své síly. Našly si tréningové hřiště. Ukrajina je ring.

Těm, kteří žijí v zajetí roku 1968 doporučuji sáhnout do historie a podívat se, kolikrát v minulosti mezi sebou válčili dnešní spojenci a kolikrát radostně uzavírali přátelské svazky, aby se za několik let zase pěkně servali na úkor životů občanů svých států.

2 1
možnosti
AJ

Zajímavý překlad článku jednoho novináře k tématu najdete zde:

http://www.olomouckenovinky.cz/zpravy/politika/mike-whitney-zavleceni-ukrajiny-nad-propast/

Je pro ty, kteří se zamýšlejí nad tím neustálým "VÝVOZEM DOBRA" i tam, kde o to nikdo nežádal.

Jasně, o EU ani nemá cenu mluvit, to je nikým nevolená parta, která nemá žádné národní či společné zájmy - ale proč se do toho montuje USA, to mi bylo záhadou. A teď jsem pochopila, co má společného Afghanistán a Ukrajina....

4 0
možnosti
JN

Díky za typ, zajímavý článek, škoda, že jen v regionálním tisku R^

1 0
možnosti
JK

J30a50n 39K13r27a69u60s

16. 7. 2014 23:14

Jako vždy pravda a štěkající diskutéři zaslepení leskem dolaru - nemá cenu na ně reagovat, co píšou, jsou takové nesmysly, že se to ani nedá. Asi jsou dobře placení. Dolary.

Za blog karma R^

4 2
možnosti
KB

K56a57r12e54l 14B47o47k

16. 7. 2014 21:27

Zažil jste dobu, kdy lidé spolu mluvili přes ploty, dnes s Vámi již nikdo nemluví a já se vůbec nedivím.

1 1
možnosti
RK

Pane Nigrín a ostatní rusfilové - jednak nemluvte za nás normální lidi a jednak, proč neodejdete do Ruska. Evidentně jste na stejné notě - čili lež, drancování, krádeže, vraždy, dezinformace atd. Krym byl ukraden a kdo s tím souhlasí, je zloděj .....Pokud na Ukrajině někdo vraždí, jsou to rusáci............takže ještě více sankcí, ať se z toho liliPutin podělá.

5 8
možnosti
LP

Srbům bylo ukradeno kus území. Dodnes v Kosově hlídají mezinárodní jednotky. To je jako v pořádku?

5 3
možnosti
JP

Jediný "spravedlivý" boj v Evropě vedou nacionalistické a neonacistické živly Ukrajiny. Když náckové prohrávají, je zle. Rusko před nimi zlomyslně hlídá své hranice. To je ale drzost! Místo, abychom byli nadšeni z vyvražďování civilního obyvatelstva sebrankou sestavenou ze žoldáků, máme tu drzost tvrdit, že se nám to nelíbí. Kdo nebojuje proti zlu, bývá tím zlem zničen.

6 0
možnosti
BC

Podle ruské agentury ITAR-TASS ale devět zemí bylo připraveno sankce vetovat. Podle Bloombergu byly proti Francie, Německo. Rakousko, Řecko a Itálie. Tvrdší postup naopak požaduje Polsko a pobaltské země. Zostření sankcí vyžaduje jednohlasnost....No takže to bude asi nějak tak.

7 0
možnosti
RH

EU má právě větší koule, než jsem čekal. Putinisti tvrdili, že jsou sankce k smíchu, tak jak to teda je?

5 5
možnosti
Foto

Sleduji, že napadnout kritikou EU je zárukou karmy i když se jedná o úvahy a myšlenky, které s realitou nemají nic společného.

Nechápu, kde se v lidech i vyššího věku bere ta zaslepená náklonnost k Rusku, resp. jeho potentátům a konání.

10 6
možnosti
DF

Cítí se jako novodobí disidenti;-D

4 4
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik