Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

R^ Pane Nigrín, to, že Rusi už nie sú na Ukrajine, je len a len zásluha takých "mierotvorcov" a súčasne autorov tvrdých slov ako je Zaorálek, Schwarzenberg a spol. Keď Putin videl ich odhodlanie, pustil do kalhot a inváziu na Ukrajinu odvolal... ;-D;-D

1 0
možnosti
MP

Milý pane ve Vašem článku souhlasím jedině s tím, že se vytratily, či vytrácejí ty dobré lidské vlastnosti jak píšete..t.j vděk, pokora , slušnost atd..Jinak je to všechno špatně co píšete.Pokud nebudete mít armádu a budete bydlet ve střední Evropě, tak si skutečně tu buchtu na zápraží s tetičkami nedáte.Jste skutečně tak naivní, že věříte Rusku ?Já ne.Netvrdím ale, že chce vyvolat válku...Tedy zatím..A Amerika? Přesně to píše T Vodvářka.Vstup USA v roce 1917  do Evropy a jejich desetitíce mrtvých v 1. svět válce. Desetitisíce mrtvých amerických vojáků ve II.svět.válce....snad mně neřeknete, že to byla jejich kapitalistická taktika.. A chtěli  jistě okrást Evropu Marshallovým plánem.A Afganistan ? Kdyby Rusové měli 3000 mrtvých po nějakém útoku Talibanu, udělalii by totéž a každý normálně myslící člověk by to schválil.

Rusko-finská válka, útočník Rusko, sovětská agrese  proti Afganistanu ,Maďarsko 1956, Československo 1968, Gruzie, anexe Krymu.....je Vám to málo ?

Jen si klidně dejte tu makovou buchtu na zápraží, ale nedivte se, když Vám ji někdo vyrazí z ruky, pokud nebudete připraven ji bránit.

2 1
možnosti
Foto

omylem jsem po dlouhé době rozklikl článek pana Nigrina, abych s úlevou konstatoval, že některé věci se nemění.

Je nejspíše zbytečné mu připomínat, že USA v minulém století 2x vytáhly Evropu z průseru, je zbytečné mu připomínat, že zrovna naše země má s Rusy jisté zkušenosti, které nejsou ty nejlepší, že existuje mnoho zemí, které přesně vědí, co dělá ruský hegemon na dobytých územích.

Pokud mohu odpovědět na otázku v názvu jeho článku, pak odpovídám: už nikdy....

5 1
možnosti
JT

Minimalne z 80% nemce porazilo rusko. Americky prispevek byl sice podstatny, ale prisel az v dobe, kdy byl jasne, ze to nemci projedou. Jinak nevim o statu, krome Nemecka za valky, ktery by byvaly Sovetsky Svaz rozvratil stejnym zpusobem jako USA Irak

5 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik