Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Odhodlanost Ukrajinců  zaskočila celý svět včetně bolševiků na blogu - Olšer, Vyvadil, Streit, Matějka, Nigrin ....a tak žvaní a žvaní....

3 3
možnosti
JS

Bohužel u mnoha lidí stále přetrvávají následky kumunistického vymývání mozků.

0 2
možnosti
JC

Tohle video je také dost říkající, ovšem "demokratům" po vzoru EU a USA se líbit nebude.

http://www.mojevideo.sk/video/1de5a/ukrajina(co_media_neukazu).html

0 0
možnosti
MK

RvRvRv

Takový guláš informací a tvrzení se hned tak nevidí. Jak můžete jen tak zpochybňovat výběr nemocných? A proč do skutečně těžké situace v ukrajinských nemocnicích mícháte volání našich nemocnic, že jim nevyjdou peníze? Oba mají pravdu, jen to je jako když srovnáváte ve fotbale ligu s okresním přeborem. A proč to zlehčování Putinem nařízené harašení zbraněmi? Vzápětí uvádíte příklad amerických aktivit před Lybií nebo Irákem.

Vždyť to je protimluv! Nepřímo potvrzujete, že z toho řinčení pak zpravidla něco povstane. Máte-li Putina rád, musíte ho hájit trochu přesvědčivěji.

0 4
možnosti
LN

..uvádíte vaší babičku...moje babička...která jako spolulanjitelka statku po válce měla "na bytě" ruské vojáky.....měla spoustu moudrých postřehů....třeba o předpovědích počasí.....mezi jiným říkávala..... že vše co přichází z východu stojí za bačkoru.....bouřky  přišedší od východu opravdu páchaly velké škody...ale dnes..s odstupem času ...si myslím..že babička neměla v případě tohoto úsloví na mysli jen počasí....jo a neříkala...."bačkoru"

1 3
možnosti
Foto

".... když skončí ta drahá Olympiáda, dokonce o celých 75% dražší, nežli nová letadlová loď USS Gerald Ford."

To má být co? Propaganda? Sočská olympiáda (s malým "o") stála 51 mld. USD, letadlová loď Gerald R. Ford stála 12,8 mld. USD, náklady na výzkum a vývoj byly 4,7 mld. USD:

http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Gerald_R._Ford_(CVN-78)

3 4
možnosti
Foto

Jen pro úplnost: lodní obranná výbroj cca 5,5 mld, 90 letadel minim. 15 mld. Jen palubní F 35 C měl stát v rozpočtu roku 2012 236 milionů dolarů a jeho cena se zatím zvýšila 1,35 x. Takže to na nějakých 40 mld. nakonec asi přijde. Ale vývoj a výzkum dělený deseti to zasejc zlevní. Ovšem kde a za čím budou Rusové či Američani lyžovat, je věcí jejich... :-)

1 0
možnosti
Foto

Nejnověji obíhá na podporu oprávněnosti násilí Majdanu třináctiminutové video natočené za zády policistů, na kterém "dokazují", že policie měla ve svých řadách odstřelovače. Ano, měla, a měla by je při takových nepokojích pro jistotu připravené každá policie kdekoli jinde. Paradoxem tohoto nového "důkazního materiálu" je fakt, že za těch třináct minut záznamu nepadl z těch odstřelovacích pušek jediný výstřel. Naproti tomu nám Člověk v tísni posílá do ČT záběry vyndaných "střel" ze zraněných demonstrantů, které chtějí dopravit k nám vojenským speciálem a tady léčit, a ani jim není blbý (spíš tomu jen ti pachatelé dobra nerozumí), že ty "střely" jsou velké broky z loveckých zbraní. Vrtěti psem.

7 4
možnosti
MK

Jeden brok důkazy nedělá, na druhou stranu i televizi byl odstřelovač, který střílel. Ovšem, že Vám nevadí nesrovnalosti v článku, který nechcete kritizovat je u Vás příznačné.Rv!!

2 6
možnosti
PD

Áááá...další rusofil. Běžte už někam, jste trapní(ý) Rv

1 4
možnosti

26. 2. 2014 18:37

Zase dalsi leninsky clovek. Neboli uzitecny idiot.

5 5
možnosti
Foto

Z takových vět síla ducha přímo čiší...

4 1
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik