Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZU

To je úžasné,kolik času dokážete promarnil kvůli takovému zoufalci.Jeho jediné poslání je Bildenberge.

0 0
možnosti
MR

Já jednou napíšu blog o záhadném a rozšířeném fenoménu. 

Lidé, kteří kritizují Bilderberg Group se poznají podle toho, že to nedokáží napsat.

0 0
možnosti
Foto

Dnes K. S. opět ukázal, že je citlivka a nedokáže se povznést nad věcí - a to by jako politik a prezident měl umět. Myslím, že i v jeho vlastním zájmu bude jen dobře, když zvolen nebude. On na to prezidentování prostě nemá, jenže si to nepřizná a ti, kdo se přiživují na jeho chvilkové slávě, ho brzy opustí.

3 4
možnosti
Foto

povznést se nad takové svinstvo???? Jarmilko překvapujete mě....odkopáváte se jako totálně bezcharakterní a bezskrupulózní člověk. Doteď jsem žil v domění, že máte sice jiný názor na socialismus zejména díky určíté nostalgii....ale myslel jsem, že tam není vada charakteru a že jste v jádru slušný člověk.....je to vaše věc, ale pro mě vcelku sklamání.

Představte si, že o vás dá někdo např. inzerát, že jste prostitutka, která se živila krádežemi...budete to brát s povznesením? Pokud vás to osobně poškodí např. v práci? To se tu stalo.Rv

3 2
možnosti
JK

J49a83n 31K83o41v21á87ř

25. 1. 2013 17:36

Bravo.... super článek.... z diskuze si nic nedělejte, jsou to ubožáci...

3 2
možnosti
MN

nejak jsem ani nechtel zasahovat do diskuse, opet jsem se presvedcil o tom,ze stale stejni lide nechteji diskutovat a argumentovat .. proste jsme se jeste nenaucili to co znamena dialog ... bavil jsem se s kamaradkou ktera voli Schwarzenberga - jediny argument proc ho voli je ze je ten pan takovej milejsi a nerika sprosta slova...   coz ja povazuji za celkem slabou vlastnost pro prezidenta .. tedy rozumeno jako to nejdulezitejsi -slusnost... predpokadam, ze ani Zeman nebude posilat do riti jine statniky a nejspis umi i jist vidlickou a nozem .... ale proste ji to neberu je to jeji volba ale zjisti jsem v nekolika pripadech, ze jsou to jen a jen veci prectene z Mlade Fronty dnes .. a nic vic ty lidi o nem nevi... a tak jsem to zkusil treba takhle - nikomu nevnucuji volbu Zemana- ale chci aby vedeli to co o Schwarzenbergovi prave v poslednich dnech  moc nezverejnuji ... dekuji za prizen!

3 3
možnosti
MN

jen drobné upozornění, sám pan Schwarzenberg na otázku Zemana, v duelu na čt24 ze dne 17.1., zda je pravda, že v nemeckem listu Sud Deutsche Zeitung vysel clanek, kde se pise, ze predseda sudetonemeckeho krajanskeho sdruzeni Berndt Posselt projevil radost z toho, že Karel Schwarzenberg postoupil do druheho kola, s tím, že doufá v lepší spolupráci s oním sdruzenim .... odpoved Schwarzenberga byla, ---"raduji se z kazdeho,  kdo má radost z toho, ze jsem postoupil, at je to Posselt nebo nekdo jiny..."   lze prosim dohledat v archivu ct24 napovím vám, ze je to na min. 79,50 - ...    jestli vam to takhle staci,,,,

2 1
možnosti
ZB

Nakolik Vás přišel ten ubohý inzerát v Blesku? Potom se říká, že důchodci se mají špatně....

2 4
možnosti
MN

nekupuji Blesk ani nevim o cem pisete jeste jsem nemel moznost to prohlednout... ale sam povazuji tyto hlouposti z jedne i druhe strany za celkem slaboduche - pokud nejsou cimkoli podlozeny ... udajne mel tohle o Posseltovi napsat nejaky nemecky casopis Sud Deutsche Zeitung ..., ale ve ctvrtek zase udajne Posselt vyvratil to, ze by podporoval Schwarzenberga .. noa pak si vyberte ze? .. ale knize rekl, ze ma radost z toho kdyz nekdo ma radost z toho ze postoupil, at je to Posselt nebo nekdo jiny .. takze tomu nasadil v podstate korunu .. ale nic to at si dohledaji ti co to napsali a iniciovali..Apropo ja si na duchod nestezuji - ted mne pridali od noveho roku stovku takze radost...;-D

3 1
možnosti
MD

A vite co? Piste co mate na srdci. Dlouho jste chteli svobodu a demokracii.

Tak si ji uzivejte plnymi dousky. A kdyz nekdo jiny bude vedet, ze se mylite a bude

vam chtit lidskou formou otevrit oci, prijmete ho, pokud prijde dalsi a bude vas chtit lidskou formou presvedcit o sve pravde, prijmete ho. Co s ostatnimi uz vite sam.

3 0
možnosti
MN

mate pravdu, a ja si  to opravdu tuhle svobodu si uzivam i kdyz nemohu rici, ze bych si v dobach minulych nemohl rici co chci .. no byl jsem mezi temi obycejnymi kteri nebyli duleziti, takze jsme si zpivali Masaryka v hospodach s kytarou vykladali politicky vtipy a kdyz bylo proc tak jsme nadavali na komary ...a ted pisi to, co vim ze je a neni dobre...

2 1
možnosti
PP

Není o čem diskutovat. Jste hluboce zasažen. Máte smutné období s argumenty, které jsou skutečnými argumenty především pro vás. A jste v tom až po uši.

4 5
možnosti
Foto

Já tedy KS nevolím.

Ale když přečtu "něco" takového, co jste tady, milý autore, nasypal, tak nevím:

- existují vůbec nějaké hranice, za něž myslící bytost nevkročí? (zde asi byly zbořeny)

- mám se smát? (což je jediné, co se s tímto textem dá udělat).

Autore, jen pokračujte, pište dál na toto téma, určitě ještě máte co říct.

6 2
možnosti
MK

Kdysi hranice existovaly, ale pak nám je osvícenci zakázali;-(

2 2
možnosti
MR

M93i61c54h94a58l 91R98y64b73a

25. 1. 2013 15:17

A kdy bude druhý díl?

O voličích Miloše Zemana, kterým nevadí, že ......je toho taky dost

4 3
možnosti
Foto

Ten je plánován jako román na pokračování.:-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik