Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

"Kameraman, jak se píše..." to se hodně podobá známému "jedna paní povídala..." Když už něco tvrdíte, pane Nigríne, tak zkuste odkazy... Jestli chápete, co to je...

0 0
možnosti
JV

Na Ukrajině je zle. Proč, tomu nerozumím. Nevím, kdo má pravdu a na čí straně je právo. Podezírám politiky, že ve své touze po moci zneužívají obyčejné lidi, zasévají mezi ně vzájemnou nenávist a čekají "za bukem" na převzetí moci ve státě. Ale kdo je ten "hodný" a kdo je ten "zlý", je těžké určit. Že se na dnešním dění na Ukrajině podepsala socialistická minulost z doby SSSR, o tom nepochybuji; minulé křivdy dosud bolí, nové se dějí. Bůh ochraňuj Ukrajinu!

0 0
možnosti
JH

A to se ještě dočtete, že do Batalionu AZOV vstupují nadšenci z Francie a Itálie a bůhví odkud ještě. Svoloč ze všech států se stahuje na Ukrajinu. A ti budou bojovat proti civilistům. A naši novináři nic proti tomu, jen když se tam objevil nějaký fanatik od nás, tak mu slibovali málem oprátku.

4 2
možnosti
KD

V EU zvitezil nacismus !

7 3
možnosti
JC

To není pravda.

V EU dominuje snaha o vybudování socialismu evoluční cestou, přičemž má jít o vyšší level internacionálního socialismu.

Nacionální socialismus (nacismus) je naopak jako ideová konkurence pronásledován.

0 1
možnosti
MP

Je smutné, že EU podporuje extrémismus. Rozumní lidé by to neměli podceňovat, může se nám to velmi krutě vymstít. Na jakou stranu se připojí, když bude válka? Zatím se to mu ještě můžeme smát. Zatím...;-(

10 1
možnosti
IR

I64v69a33n 62R39a60č43e31k

30. 6. 2014 10:23

Jsou to lidi jako ty, Mirísku...

5 7
možnosti
MN

k takovym patrit vazne nechci!

0 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik