Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nigrine, Chamberlein a Daladie take valku nechteli.

1 0
možnosti

Ani jí nemuseli mít. Stačilo by aby se vzdali Hitlerovi. Jenže ti váleční štváči rozpoutali druhou světovou, kterou Hitler ani nechtěl. Vždyť on chtěl jen vyhladit Židy a jiné podlidi.

0 0
možnosti
PD

Samozřejmě, že válka není nevyhnutelná, stačí mávat bílými prapory a bude děsný mír.

1 0
možnosti
AK

Hlavně ne válku.

Ono stačí, že je mír...

0 0
možnosti
RC

já váku chci, ale nevím, co to je ;-D

0 0
možnosti
SN

:-)  Natrefil jste na samé virtuální válečníky ! !U kompu s kafíčkem v ruce jsou všichni hrdinové! Až začnou padat první bomby, tak jim nebudou stačit pemprsky!   R^R^R^

2 1
možnosti

Mirísek je kouzelnej:-):-)

2 4
možnosti
ZH

Vedlejším poznatkem z jeho blogů je, že kočky jsou hloupé a ničemu nerozumí, jinak by ho už ten tygr dávno kousnul někam,:-)

2 3
možnosti
ZH

Jedinej kdo chce válku a dělá propagandu pro Putina jste Vy. Pitomejma titulkama to neokecáte.;-€

3 5
možnosti
Foto

Chybiček v textu se zbavíte, když si znovu otevřete svoje blogy a v příslušném článku provedete opravu, s opětným uložením článku. Takto můžete dodatečně v článcích měnit cokoliv, s jakýmkoliv časovým odstupem.

0 0
možnosti
PR

Urcite ne,nechci.Ale pokud je varianta mit tu zpet 80ticovou ruskou okupcni armadu ktera by tu mimo jine instalovala Vas bypvale komance tak pak je odpoved na vasi otazku ,radeji ano

2 4
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik