Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

P45e40t53r 91D20v92o41ř73á36k

31. 12. 2012 11:47

Se třeba zblázněte, já si budu šťastný i bez Vás.

0 0
možnosti
JR

J93a90n 92R74á70ž

29. 12. 2012 19:40

Tak mi napadlo, že EU vyplodí závaznou směrnici, že v Parlamentech členských zemí musí být proporcionální zastoupení mužů a žen.  Když to navrhují jako závazné nařízení pro zastoupení žen ve vedení soukromých solečností(!!) , ani bych se nedivil.

To by byla "sranda" kdyby se ve Sněmovně objevilo 100 klonů Karoliny Peak, není-liž pravda?

0 0
možnosti

Je zajímavé kolik "obyčejných" lidí poměřuje jednání politiků svým žebříčkem hodnot

2 0
možnosti
MN

ten zebricek hodnot tech jak rikate obycejnych lidi, je na hony vzdalen od toho zebricku nasich VIP. Smutne je sledovat jak se postupne z tech puvodne "obycejnych" lidi v politice stavaji bezcitni karieristi lacni moci a penez!

1 2
možnosti
JZ

Máme úžasnou schopnost zvolit do parlamentu ty největší zmetky,kteří se zde narodili.Stačí,když se prokáží tou největší mírou antikomunistického přesvědčení a mají vyhráno.Pak jen němě sledujeme jak dokáží roztočit státní pokladnu..Jsou to prostě ti nejšikovnější občané,kteří jednají dle hesla ,,kdo krade ten má a kdo má to je vážený člověk" Žebráka a bezdomovce si přece nikdo nepovažuje.

5 2
možnosti
MN

souhlasim s vami, jen snad nesouhlasim v tom, ze ty lidi volime my. My jsme se jen nechali oklamat novou stranou, ktera nam slibovala ze zatoci s politickymi dinosaury - nakonec jeden z nich odesel sam prestoze vyhral volby, a ze budou tvari nove politiky... a tumas certe kropac - napred kauza privatizace moci ze strany pana Barty, potom ksefticky a zakulisni jednani pani Koci, nasledovalo neposlechnuti vedeni VV aby ministri odstoupili a pak uz zacala kralovat Peak - jeden druheho tam drzi v sachu ale jakmile by slo o to ze by mohli padnout tak si vzajemne prispechaji na pomoc! Nevim ale myslim si, ze v pristich parlamentnich volbach na tomhle znacne vyrostou komunisti. Bude sice giganticka snaha tvrdit ze komunisti to je spatne a co na to rekne svet a co ti kteri trpeli atd. ale tyhle hratky uz jim nikdo nezbasti - vetsinou o tom krici ti, kteri byli sami namoceni - a to vic nezli ostatni. A ja jen chci doufat, ze se tyhle vsechny zlodejske gangy ktere tam dnes podnikaji s nasi republikou a rozebiraji penize ktere Kalousek dre z lidi, ze pujdou zaslouzene za katr!

3 1
možnosti
PJ

P61e51t19r 49J77a13n46s53k54y

29. 12. 2012 13:21

je zajimave sledovat jak si generalka pik pik s premierem strkaji teplomer do zadku a vzajemne si sdeluji co namerili.. vcera to bylo na nule.. do 10 ledna to bude mit pokojovou teplotu a pojede se dal.. tato vlada je NEZNICITELNA

4 1
možnosti
MN

tak to jste mne rozesmal .. ;-D trefne napsane. Jen mozna jeste pro doplneni toho data. I to datum je chytre zvolene. Ona totiz 11.ledna zacina volba prezidenta takze se v tom rumraji lecos ztrati a je tady dalsi moznost jak rici .. neni mozne v tuto dobu vyvolavat nestabilitu vlady... proste lež na lež, podvod na podvod... jen se stale divim ze ten, co kdysi vylepil a zaplatil ty bilbordy se Standou Grossem v tom nepokracoval s Topolánkem a nyni i s Necasem -- protoze davam otazku .. muzeme byt hrdi na tohoto premiera?

2 1
možnosti
PK

P45e89t74r 31K92o77u40t88n14ý

29. 12. 2012 13:12

Je to tak, já už tu holku ani neřeším, směje se národu do očí, chová se jak malá Jarmilka, nechť mě všechny hodné Jájy odpustí;-), začínám si myslet, že je to diagnoza - absence soudnosti,..

5 2
možnosti