Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

dekuji vsem za prispevky jen pro poradek - nedelam si iluze o Babisovi - od zacatku byl nepruhlednym a nevedel co chce zacinal pokud si vzpominam tak, ze rekl ze nehodla delat nejakeho predaka takovemu hnuti, potom zmenil nazor, dal rikal ze se nezene do voleb, pak  zmenil nazor, pak rekl, ze nebude usilovat o posty ve vlade ze jdou hlavne do parlamentu aby neco zmenili, pak zmenil nazor a rekl ze se obetuje na ministerstvo financi, potom rekl ze by radeji byl mistopredsedou vlady, to ze by mu sedelo lepe  atd.  takze opakuji  iluze si nedelam. Bude zalezet na Sobotkovi, jak tohle uhraje - jestli si necha od lidovcu zase "foukat" a potom bude koukat...;-D lidovci maji pokud vim stejnych ctrnact poslancu jako Okamura s Usvitem takze ve snemovne nebudou lidovci rozhodovat se svymi ctrnacti .. leda by se sparahli s ODS a Kalouskovo TOPkou ale ani to jim nebude stacit, protoze Usvit a komari budou hlasovat s vladou protoze vetsina z programu ma levicovejsi zamereni. takze ona vize padu vlady si myslim ze je dost predcasna... Jen jsem chtel upozornit na to, ze je zvlastni jak strana, ktera se dostala do snemovny diky tomu, ze lidi nevedeli koho volit, tak volili Babisovo ANO a KDU s Usvitem, ze takova strana si hned na zacatku sveho angazma vyskakuje. Ano mate pravdu chteji realizovat svuj program ale ten mohou realizovat stejne dobre se dvema ministry a potom treba i bez nich ve snemovne! Rozhodne to nebude nic jednoducheho, zeme v problemech, a rozdane karty jsou taky vselijake, hlavne ne takove aby davaly jakousi jistotu a spolehnuti se na partnera, No asi se nechame prekvapit... snad to horsi uz byt nemuze... i kdyz.....

2 0
možnosti
MP

"snad to horší být nemůže...i když..."  Bohužel může a pravděpodobně to bude ještě horší než bývalá vláda. To poznáme už za rok, až se bude zdravotnictví zmítat v krizi, nezaměstnanost a dluh poroste...Velmi rád bych se pletl, ale když něco chtějí rušit svobodní, mají to důkladně propočítané. Zatímco ČSSD neví, budou-li peníze stačit, proto chce stále a stále zvyšovat daně.

1 1
možnosti
MP

Také nepochybuji, spíš jsem si jistý, že se vláda do dvou let rozpadne. Stále mi to připomíná pohádku Jak pejsek a kočička pekli dort. A to se těším na tu srandu, až slovenský soud řekne, že pan Babiš je pan Bureš.....

0 2
možnosti
JK

J24i13r51i 24K30u89c93e91r50a

13. 12. 2013 15:20

dávám Bohušové vládě rok, maximálně dva....

1 3
možnosti
LN

...takže na šprochách o tiché spolupráci s ruďochy možná něco bude.....a taky to staví do trochu jiného světla debatované estébactví páně babiše....

3 2
možnosti
RH

Politická strana má prosazovat zájmy svých voličů, pokud nedostanou lidovci dostatečnou možnost realizovat svůj program v rámci koalice, je smysluplnější zůstat v opozici, protože vládním angažmá by nesli odpovědnost za vládnutí, ale prakticky by nedostali šanci cokoli udělat. Pouhá dvě křesla tady ještě nikdy v dějinách žádná koaliční strana nedostala.  Vládní angažmá v současné době je zaručená ztráta volebních hlasů a v opozici lze daleko lépe sbírat sílu a profilovat se na kritice. Babiš může utnout vyjednávání s lidovci a začít s bolševikem nebo s Okamurou, já osobně bych mu zatleskal.

5 1
možnosti
RH

ještě bych doplnil, že ze současného průběhu vyjednávání vyplývá, že se Bohoušek s Andrejem ani moc nechystají s lidovci spolupracovat, jen hledají alibi, aby to mohli udělat s bolševikama nebo s kdoví kým (pár přeběhlíků by se hodilo). Jinak Lidovci se do toho také nehrnou..

1 0
možnosti
PD

P76e52t35r 65D68v34o75ř60á53k

13. 12. 2013 14:19

Fíííha...to je ale blábol :-/

2 7
možnosti
BM

To by udělali nejlépe nežli se ztrapnit s touto  partičkou.... Mohli by skončit v propadlišti dějin již definitivně....

3 0
možnosti
Foto

Bez lidovců ze sebe udělá toho "užitečného idiota" pan Babiš. Ve vládě projde akorát to co budou chtít komunisté s ČSSD. Jen tak mezi náma při prvním jejich jednání s lidovci zaznělo, že do vlády jedině spolu. Kdy on vlastně ten pan Babiš říká pravdu?:-)

3 1
možnosti
Foto

Lidovci mají stejný počet poslanců co Úsvit.

0 0
možnosti
JC

Však Lidovci ve vládě být nemusí.

Ať už ve vládě budou nebo ne, stejně jim lidé Vašeho typu budou nadávat - pěšky jako za vozem.

Než dělat Babišovi a Sobotkovi lokajskou stafáž, to je lépe do vlády nejít. Ať si socdemáci a Babiš dohodnou oposiční smlouvu s komunisty a můžou klidně vládnout sami.

4 0
možnosti
MS

Však Lidovci mají blíž k ODS a Top09,takže by to šlo k sobě.:-)[>-]

2 0
možnosti