Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Koncem srpna byla valka temer u konce. I separatisticti velitele se netajili tim, ze jim chybi dobrovolnici. Pak prisly z Ruska dodavky zbrani, hrdlorezu i invaze regulerni ruske armady.

Za vsechny ty mrtve nese jednoznacne vinu Putin, jeho agrese i hloupi lide, kteri uverili jeho kagebacke propagande a vsechno to zlo, nasili i vrazdy podporuji. Rv

2 1
možnosti
LR

A to, co si přejí obyvatelé je vedlejší, že..

2 0
možnosti
KD

Doplňuji, že včera Porošenko oznámil, že jako důsledek voleb bude jeho zákaz ruštiny na Ukrajině.

2 2
možnosti
Foto

Jestliže schvalujete sebeurčení Doněcké republiky a Luhanské republiky, vysvětlete mi potom, proč by jim měl cizí stát (Ukrajina) posílat sociální dávky?

Chtěli snad po nás Slováci sociální dávky po rozdělení Československa?

Pokud však trváte na tom, že neposílání sociálních dávek z Ukrajiny do těchto oblastí je zločinem, pak současně musíte přiznat i to, že Doněcká i Luhanská oblast jsou nedílnou součástí Ukrajiny a tudíž i volby, které v článku vychvalujete, jsou nelegitimní.

1 2
možnosti
KD

Jistě se jedná o důchody a ty k nám chodí třeba z Německa. Víme !

1 3
možnosti

Už zase zabili dva chlapce na školním hřišti v Doněcku.

Jak dlouho budeme podporovat válečné akce Kyjeva.

Ty děti máme na svědomí i my, i EU!

3 2
možnosti
Foto

Já tedy ne, protože můj názor, že ozbrojené konflikty jsou fuj, je konzistentní.

1 3
možnosti
MD

Jak to tak vypada, my ani zadne zmeny v Rusku nepotrebujeme, jsou nezadouci. Zadny demokratizacni proces, zadne uvolnovani v jejich spolecnosti, zadny nastup ruskeho kapitalu a postupny prechod na jine formy, nic co by znamenalo pro soucasne Rusko cestu do nejake soucasne stredni podoby demokracie. Potrebujeme zle a spatne Rusko. Jednoznacneho a slabeho nepritele. Nic mezi tim. A je potreba ho i nasilnym, umelym mezinarodnim tlakem udrzet pred zmenami. A pokud mozno provokacemi, ktere pro nej budou neprijatelne a bude je tezko zvladat. Zadna vymena studentu, jejich studijni pobyty v jinych zemich, navstevy hudebnich teles a divadelnich scen, jednotlivych umelcu, zadne uznani dobre usporadane olympiady. Misto vymeny skutecnych kulturnich hodnot prinasime 'hamburgry' a podporujeme posahane jedince vydavajici se za umelce. Boj se Rusko, vsak my te srazime na kolena. Budes pak cele levnejsi a nase.

3 2
možnosti
KD
JS

Vždy,když vidím Arsenije,tak si říkám,ten svou visáží by se hodil do filmu.Do válečného filmu,kde by se zhostil role velitele koncentračního tábora. :-(

4 3
možnosti

Když už hodnotíte vizáž někoho jiného, přiznejme si, že vy byste mu mohl hrát asistentaRv

4 2
možnosti
ZD

dobře jste to napsal...Jaceňuk je fanatik a má strach ...že pokud se to nesrovná a oni se osamostatní ..tak by mohlo dojít na žaloby...přitom stačilo vydržet do prosince a byly nové volby v celé UA...mohli mít Krym i východ...dneska to již vědí...Čína pohrozila USA pokud nepřehodnotí situaci na UA ...tak bude chtít okamžitě zaplatit dluh ve zlatě...ono se asi přehodnocovat bude a třeba na našem bratrském Slovensku byl otevřena kancelář zastoupení Novorasii v Bratislavě.atd..jenom u nás v Praze pan Pezsinski...jistě mentálně zdravý člověk majdanuje...a kazí staromák...děkujeme...uvidíme v mrazech  hezký večer všem...ZD...;-);-);-)

8 2
možnosti
MD

Pisete dobre clanky a tento k nim

5 4
možnosti
Foto

Jenže tento článek postrádá logiku ....

Buď tvrdím, že Novorossija je suverénní stát nezávislá na Ukrajině a pak nechápu důvod, proč by jim cizí stát měl platit sociální dávky, nebo jim má platit sociální dávky, ale pak jsou dané oblasti nedílnou součástí Ukrajiny, tudíž i volby a další separatistické kroky jsou nelegitmní.

Zkuste si vybrat jednu z možností. A až si ji vyberete, pak snad i uznáte, že autor napsal demagogický blábol (demagogický, protože útočí na lidský soucit), odporující snad všem pravidlům nakládání se státními penězi.

1 3
možnosti
DM

Pekne napsano, karma!

6 5
možnosti
Foto

V Luhanské oblasti, kde podle sčítání z roku 2011 žije 39 procentRusů, v Doněcké oblasti 38 procent Rusů, a v Charkovské oblasti žije26 procent Rusů, tolik pro vaši informovanost. Jak v této oblasti mohou být svobodné volby, když se volili pouze separatisté složení z různých národností.  Separatisté tvrdí, že je volilo 76 procent obyvatel. Jak ale vyplývá z provedených průzkumů a co sami uvádějí separatisté jednalo o cca. 30 procent obyvatel. Od kdy má právo menšina žádat o odtržení od své země. Jinak za uvdenéRvRvRv

9 7
možnosti
MD

Takze tu mame cistokrevne Rusy, cistokrevne Ukrajince. Tak nejak 'arijsky' ciste rasy. Arijsky ciste i co pohledu na zivot. Zadny Rus si nikdy nevzal Ukrajinku ci Ukrajinec Rusku. Vsichni Rusove chteji rusky styl zivota, vsichni Ukrajinci ukrajinsky.

A mame tu volby a jasnou predstavu, jak by meli spravne probihat, kdo je kdo a kdo co by mel chtit.

Usmevne.

7 1
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik