Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Již delší dobu sleduji "vedoucí úlohu" SRN ve vedení a orgánech EU. A pokud se tam nevyskytuje přímo občan SRN, je to politik pečlivě prolustrovaný  spolkovou vládou.

Ale zaujala mne ještě jedna situace: Při hlasování k otázce imigrace v EP se část českých e-poslanců ztotožnila s předloženým zněním, tedy souhlasila s kvo'tami, nebo  se zdržela hlasování. Ve stylu "koho chleba jíš...". Voliči, pamatujte si ta jména při příštích volbách!

7 0
možnosti
JS

A nyni poslouchejte, vy lide z NATO. Bombardujete zed, ktera nepropousti migranty z cele Afriky. Bombardujete zed, ktera nepropustne zadrzuje teroristy z Al -Kaidy. Tou zdi byvala Lybie. Znicili jste ji, idioti. Pro tisice migrantu z Afriky, pro podporu Al-Kajdy budete horet v pekle. Tak to je. Ja nikdy nelhal. Nelzu ani ted.

plukovnik Muammar Kaddafi

7 0
možnosti
AS

„Demokratické zřízení doplatí na to že bude chtít vyhovět všem. Chudí budou chtít část majetku bohatých, a demokracie jim to dá. Mladí budou chtít práva starých, ženy budou chtít práva mužů, a cizinci budou chtít práva občanů, a demokracie jim to dá. Zločinci budou chtít obsadit veřejné funkce, a demokracie jim to umožní. A až zločinci demokracii nakonec ovládnou, protože zločinci od přírody tíhnou po pozicích moci, vznikne tyranie horší, než dovede nejhorší monarchie anebo oligarchie.“

Sókratés

5 0
možnosti

..zlatý komunisti, že?

2 3
možnosti
MT

Jaksi se nam ta evropska "demokracie" a "svoboda" vymkla z ruky...

0 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik