Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

Z vaší profilové fotografie vyzařuje dobrá nálada. Ovšem z vašeho stylu psaní vyzařuje čirá nenávist, zloba a hledání jen hnusných věcí.

O vašich článcích se prakticky nedá nikdy diskutovat, vy semelete páté, přes deváté, smícháte hrušky s jabkama, pourážíte Kalouska s Nečasem a Peake.

Myslím, že vy máte psaní blogu jako ventil na vypuštění páry.

2 4
možnosti
MN

dekuji vam za nazor ... verte ze jsem optimista a mate pravdu to, co nenavidim, je lez,pretvarka,povysovani se, rozkradani majetku ktery tady minule generace vytvorily, a dalsi veci. To, ze se opakuji jmena Necas, Kalousek, Peake bude nejspis tim, ze tito lidi reprezentuji nektere z tech veci, ktere nemam rad a hnusi se mi. Ale veřte ze nejsem sam! Asi bych mel ted vstoupit do vaseho JA z reakci a prispevku ktere vedete vy na diskusich - ale nevidim duvod to delat, necham vas sobe samemu! Vy sam vite jaky jste!

2 1
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik