Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji za odvahu podívat se pravdě do očí a hodit svůj, argumenty podpořený názor, na papír. Věřím, že všichni kteří si již nepřejí další oběti na životech mladých příslušníků armád všech států a s nimi i civilních obyvatel mají stejné výhrady a přejí si ukončení nesmyslného válčení.

Bohužel, poučeni dějinami víme, že tato situace je neřešitelná. Dokud jsou války zdrojem příjmů, nikomu se nepodaří je zastavit i kdyby argumenty jasně ukazovaly, že nebyl důvod aby vznikly.

0 0
možnosti
MS

Za tento příspěvek vás dávám na pořádně rozpálenou karmu.

0 0
možnosti
MS

Stylisticky je to tragédie. Faktograficky ještě horší. Výmysly a nesmysly a na nich vybudované konstrukce.

2 0
možnosti
TB

Padla tady zajímavá věc: kolik odpůrců oficiálního režimu se může volně projevovat v USA a kolik je jich pozavíraných v Rusku? Ach ta zlá, zlá Amerika. Ach ten hodný, hodný Putin. No tak schválně, kdyby nebylo zbytí a museli, museli byste emigrovat, prostě by to nešlo jinak a jediné dvě země, které by braly uprchlíky, by byly USA a Rusko, co byste si vybrali? Kdo by šel do Ameriky dá plusko, kdo do Ruska dá minusko a chytráci, co nepochopili hypotetičnost otázky, můžou psát do komentářů, že by nikam nešli a že takhle to nelze brát.

4 0
možnosti
Foto

Amerika ma trochu jiny system...vubec to neznamena ze je lepsi, proste je zalozen na jinem principu.

V Americe muzete odporovat jak chcete, ale stejne vas nikdo neposloucha, maximalne vas oznaci za "Konspiracniho teoristu"..

Tech par lidi, kterym se nejakou nahodou dostane do ruky neprijemna informace vetsinou zahynou za podivnych okolnosti, ale jinak jako obycejny clovek celkem nic neovlivnite...

Amerika byla jednoho casu dobra a Rusko bylo jednoho casu spatne, ale doba se rychle meni...

Amerika dnes spicluje cely svet, prepadava zeme pod lzivymi pretexty, podporuje strategicke zmeny rezimu prostrednictvim takzvanych "barevnych" revoluci a vyvolava krvave civilni valky po celem svete ve snaze naplnit sve mocenske a geopoliticke zajmy, zatimco zivotni uroven prumernych Americanu jde od deseti k peti...tak jako v minulosti nakonec padla kazda velmoc, logicky jednou padne i ta Americka...je to jen otazka casu a ten uz neni na jejich strane...

Vase hypoteticka otazka o emigraci do Ruska ci do Ameriky je v soucasne dobe jeste trochu predcasna, protoze vetsina lidi emigruje z ekonomickych duvodu... Zapominate na to, ze Rusko bylo v ne tak davne minulosti doslova uplne na dne, zatimco Amerika k tomu dnu rychle speje....ja osobne bych nevolil ani jedno ani druhe, ale za takovych 5-10 let verim ze to Rusko bude daleko pritazlivejsi...

0 2
možnosti
JL

S válkami je to vždycky tak, že jeden chce a zatáhne tam i ty, kteří nechtějí - je to vidět perfektně na světových válkách. První - Němci chtěli válku a tak do ní tlačili Habsburky, Franz Josef si asi myslel, že to skončí dobytím Bělehradu, ale tím zatáhl do konfliktu ještě Rusko, Francii, Británii a další - jeden atentát vyplodil desítky milionů mrtvých. A ve druhé světové je to jasné - válčit chtěl Hitler a ukřivděné Německo - zase miliony mrtvých a atomovky v Japonsku nádavkem. V Iráku chtěli válčit USA a vtáhli do toho své spojence.

0 0
možnosti
KL

a jake zajmy hajite vy, pane autore?

0 0
možnosti
JS

J76a44n 10S21e35m91i77k

8. 7. 2014 13:30

Ja myslim ze nemusime byt na NATO nijak hrdi, ma vsak jednu velkou vyhodu- muzeme si byt jisti ze nas ochrani pred Ruskem

2 0
možnosti
OV

tak mě napadá, koho zájmy by měla Amerika hájit? KLDR? Ruska?

Amerika nesmí hájit své zájmy, ale ostatní pochopitelně ano?

Prostě, povídání o mr...ání. A ano, USA nejsou dokonalá země. Ale když se tak podívám kolem, kdo ano? Rusko? Čína? Francie? Estonsko? Česko?

Jinak je to taková snůžka plků, až je mi smutno, že to jde od Čecha.

4 0
možnosti
JP

mnoho slov o ničem

0 0
možnosti
JK

Postoj USA vs. Rusko je v podstate rovnaký ako bol postoj Napoleona a Hitlera voči Rusku: je to banda divochov, ktorí si nezaslúžia, aby si svoje veci riadili sami. 

Obama a jeho "jestřábi" hľadajú najmenšie zámienky, aby Rusku mohli stúpiť na "kuří oka". Rusko zostalo jedinou krajinou, ktorá "si dovolí" voči Amerike vystupovať úplne nezávisle. A to Amíkov nesmierne irituje. Od pádu komunizmu si totiž zvykli, že patent na pravdu a rozum majú len oni.

Amíci patria medzi najväčšie sklamania v  mojom živote. Človeku sa postupne otvárajú oči - stačí len prestať sledovať americké filmy a seriály. Pomaly začínam chápať, prečo toľko braku v Hollywoode vzniká - je to masové šírenie americkej propagandy do sveta: Amíci sú VŽDY tí, ktorí zachránia svet - raz pred meteoritom, inokedy pred mimozemšťanmi, potom zas pred smrtiacou nákazou atď. Podvedome sa to v hlavách ľudí tak usadí, že to potom premietajú aj do reálneho života.

5 4
možnosti

Nemohu se zbavit dojmu, že vám je tak třináct let.

6 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik