Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

Šiklová bývalá komunistka a nyní havloidní BABA JAGA.

0 0
možnosti
JR

J82a21r64a 12R29a76n12k

6. 12. 2015 3:30

Vas musi zivot v postkomunisticke CR strasne nebavit az uzirat;-)

0 0
možnosti
BJ

objektivní a pravdivý blog,těch pár pravdoláskařů si pořád myslí, že mluví za celý národ,a Hutka, kdo slysel nějakou novou písničku, nic, tak píše petice

1 1
možnosti
LN

...američani anektovali havaj....8-o8-o8-o..vy máte dost...;-)..kde ten materiál berete...???

3 0
možnosti
MP

Pane autore, Vy píšete své názory na blog, jiní do petic. Názor si může udělat každý sám. Co Vám vytknu, je atak na společnost Post bellum   http://www.postbellum.cz/  resp. s ní spojenou Paměť národa. Je logické a chvályhodné, že dokumentují vzpomínky nejstarších pamětníků, dokud ještě žijí : 1. republiku, okupaci, východní i západní odboj, včetně nesmyslných obětí operace na Dukle, komunistický převrat, nespravedlnosti 50. let. Novější historii si může zhodnotit každý sám. Co se za posledních 25 let rozkradlo, vím také.

Alarmování vůči Rusku je asi nadbytečné v době, kdy potřebujeme každého spojence proti islámskému terorismu. Ale vysvětlujte to těm, které z gulagů zachránil jen vznik 1. čs armádního sboru v Rusku. Těm, co v 50. letech přišli o majetek i příbuzné, museli fárat v uranových dolech pod dozorem ruských "poradců."

Jinak mne překvapilo, že oceňujete lidi, kteří pomáhají uprchlíkům. Asi se podívám do Vašich předchozích blogů, abych pochopil Váš celkový pohled na tuto otázku. Vaše blogy už totiž většinou nečtu. Zdají se mi příliš jednostranné.

3 2
možnosti
Foto

Jenom dvě maličkosti, a dokonce aktuální

1) V trestním zákoníku SSSR zkrátka bylo, že když někdo přešel ilegálně hranice, tak dostal tři roky na tvrdo. A v době platnosti Paktu Ribbentrop Molotov bylo doslova o hubu udržet alespoň Svobodovu jednotku v Orankách.

A dnes by byli mnozí rádi, kdyby se s ilegálními imigranty zaházelo stejně, jako ve Stalinově Rusku.

2) Operace na Dukle nebyla nesmyslná, protože se opírala o možnost přeběhnutí dvou pluků slovenské armády, což se ovšem nepodařilo.

A mimochodem, byl jste někdy na Dukle, ideálnější terén pro nasazení těžké techniky neznám. Co se tam tehdy stalo, tak trochu nechápu.

2 0
možnosti
MD

Napreskacku.

Zajimave, ze jim nevadi anexe krestanskoateisticke Evropy islamskou Afrikou.

5 2
možnosti
Foto

To, že za tzv. adventní výzvou stojí lumpové, je dnes prakticky všem rozumně uvažujícím lide jasné. Nyní zbývá dořešit, zda je také lump každý, kdo ji podepsal.

3 2
možnosti
MD

Lumpove a hloupi. Lumpove toliko ponoukaji.

4 2
možnosti

..z podobnejch "lidí" mám hnusnou husinu...Rv

1 4
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik