Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RO

Autore, já s Vámi souhlasím.

1 0
možnosti
MB

Ruská masáž pokračuje to je pravda

Na jedné straně racionální verse, o tom že separatisté sestřeli omylem letadlo, potvrzené USA politiky,  že mají  satelitní snímky dokazující odkud bylo stříleno že jsou snímky že z Ruska k separatistům proudí těžká technika.

Ale tohle racinální co tvrdí Ukrajina, USA atd,. neplatí.

Platí šílené verse že se někdo na Ukrajině zbláznil a že určitě úmyslně sestřelil civilní letadlo tedy úmyslně zavraždil 300 lidí aby z tohohle propagandisticky profitoval. Tady žádných důkazů netřeba, protože pokud něco vymyslí kágebák Putin který se lhaním, falšováním, propagandistickou manipulací živí celý život jako profesionál, tak je to stoprocentní pravda.

Když člověk srovnává ty dvě verse tak jasně vidí předěl  mezi racionálním rozumovým uvažováním a vírou, pocity a dojmy. Smutné že u nás jsou taková kvanta spoluobčanů,  kteří namísto rozumového uvážení "věří", tihle potom věří i na úžasně výhodné úvěry, úžasně výhodné úroky a investice atd. atd. a potom přicházejí o majetek nebo končí v exekuci. :-/

2 1
možnosti
MN

prosim o odkaz kde se nachazi ty dukazy racionalniho vysvetleni a snimku z USA, krome Obamova ustniho prohlaseni nepredlozily USA zatim vubec nic. Jen to, ze nemaji zadne dukazy o napojeni Ruska na tuto nestastnou udalost. Protoze ja tvrdim, ze at uz strilel kdokoli (i kdyz to mozna ani strelba nebyla, podle videa padalo letadlo vcelku s horicim levym motorem) tak neverim tomu ze to byl umysl, ale nehoda. To, ze tam mohl vystrelit kdokoli je celkem pravdepodobne - jen netusim kolik separatistu je vyskoleno v obsluze takoveho zarizenni, ktere nema az tak jednoduchou obsluhu obou radaru atd. Ale to je vedlejsi. Tvrdite ze existuji dukazy - a ja od vas chci ne jenom vase prohlaseni, ale relevantni udaj o tom, kde tyto dukazy existuji, protoze se na ne rad podivat a rozeslu odkaz dalsim aby videli kdo je za tu tragedii odpovedny!

1 0
možnosti
JR

J22a60r41a 86R22a42n63k

23. 7. 2014 18:17

Ukraine crash: Dutch media call for sanctions against Russia

http://www.dutchnews.nl/news/archives/.../ukraine_crash_dutch_media_call.ph

1 0
možnosti
HJ

Analýza pánů z Centra bezpečnostních a vojenskostrategických studií, kde mimo jiné píší:

"Ač se to totiž nezdá, Česká republika je masivnímu nepřímému použití síly vystavena dennodenně v různých internetových diskusích. Celá řada jejich účastníků totiž překvapivě projevuje až uniformní souhlas s proruskými argumenty. Ty sice jsou bezesporu v české společnosti tradičně přítomny, ale jejich četnost v našem virtuálním prostoru je zarážející. Existují oprávněné důvody předpokládat, že celá řada těch, který zastupují "hlas lidu" je pouze účastníky dobře řízeného divadla. Podle spolehlivých informací se navíc sdružují okolo tří až čtyř center, z nichž některá jsou prokazatelně placena ze zahraničí. Ačkoliv tedy "zelené mužíčky" u nás nepotkáme, sestřelovat civilní letadla zde snad také nikdo nebude – působení cizí propagandy na naše "srdce a mysl" jsme se vyhnout nedovedli"

http://www.natoaktual.cz/inspirace-z-vychodu-pro-ceske-ozbrojene-sily-fnl-/na_analyzy.aspx?c=A140721_160646_na_analyzy_m02

3 1
možnosti
MN

tomu co jste napsal rikali panove z Stb vnitrni protivnik a sledovali jej, kdyz jeho "podvratna" cinnost prekrocila urcitou mez pak byl takovy clovek poslan do vezeni, protoze prislusny paragraf v trestnim zakone na tohle myslel. Takze nic noveho - jen se karta trochu obratila. Ona je proste totalita asi jednodussi, nezli demokracie. Je ctvrtek a ja stale cekam na to stredecni vyjadreni z USA s dukazy o sestrelu malajsijskeho letadla. - inu uz jsem takovy, ze ocekavam plneni slibenych prohlaseni, ze ocekavam ze se lide umi domluvit a nemusi se kvuli tomu zabijet - treba se takovy pacifisticky pristup k zivotu panum z onoho centra nelibi. Jak by take mohl, oni potrebuji mit lidi jednoduche a pripravene na povel jit a zabijet - kamkoli a kohokoli. Ptam se, oni maji univerzalni pravdu, oni jsou ti vyvoleni k urcovani co je a co neni dobre? Vetsi hrozbu vidim v medialnich propagandistickych jednanich. Ostatne i vy jste prikladem one propagandy - nebot "zelene muzicky" jste si prevzal z medialniho oznaceni. Ale mate pravo na svuj nazor ja vam jej neberu. Ale zbytecnou valku a zbytecne obeti budu vzdy odsuzovat at si panove z nejakych center - tedy z uradu vyrobenych pro ucely dobre placenych mist, ktera nevytvari naprosto nic - mysli a rikaji co chteji! Dekuji za prispevek

0 0
možnosti
MM

Opravdu Putin a Rusko za nic nemůže. Krym anektovala EU a USA, EU a USA mají otevřené hranice s teroristy, kteří si z civilního obyvatelstva ve městech vytvořili štít, či jak se vznešeně povídá, je to domobrana. Domobrana je tak bohatá že si od EU a USA koupili veškeré vojenské vehikly. A nakonec i strýček Sam vlastnoručně vypálil raketu proti civilnímu letadlu. A tak to bude až na věky věků. Amen. Entr.

9 6
možnosti
MN

pekny prispevek, jeste by jste jej mel podlozit dukazy, o ty vetsinou jde. Jednu z vasich uvah uz vam pokazily USA, kdyz prohlasili, ze nemaji zadny dukaz o napojeni Ruska na ono nestesti malajsijskeho letadla. Muzete podavat dalsi dukazy a odkazy kde jsou umisteny? Prosim o dukazy, ne o to .. to psali tady, nebo to rekl tenhle. Dukazy prosim!

0 1
možnosti

Třeba se tady dozvím odpověď. Je tady spousta domněnek, dohaduje se tu o satelitních snímcích a tak podobně. To jsou jen teorie, podle mne Rusko lže, vymýšlí si a jeho cílem je vzbudit v lidech pocit, že nelze věřit nikomu, ale to je jen názor... Nicméně je tady věc, kterou si můžeme ověřit všichni. Ihned po sestřelení letadla začasli teroristé informovat o sestřelení AN-26 včetně fotografií z místa havárie (Gubarev, Strelkovovy svodky...aj.). Tam se také v řádu minut dostala televize LifeNews, která s teroristy spolupracuje a točila reportáž. Jakmile se ukázalo, že jde o civilní letoun, vše se začalo stahovat zpět (co se ale na net dá, to už se nikdy neschová). Bližší info zde: http://www.google.cz/url?url=http://www.examiner.com/list/russia-s-top-10-lies-about-downed-malaysia-airliner&rct=j&frm=1&q=&esrc=s&sa=U&ei=vpzPU8HtC-mw7AaByYGwBg&ved=0CBQQFjAA&usg=AFQjCNF3o3bQeiaSpskV9jZ7NTgzTaInZg 

Včetně odkazů na původní příspěvky, původní reportáže...atd.

Pokud Boeing nesestřelili, tak KDE JE TO SESTŘELENÉ LETADLO?

Děkuji.

5 2
možnosti

Víte, ono existují takové jevy, jakými jsou červí díry, časové smyčky a bílí trpaslíci. A to už vůbec nemluvím o zázracích.

2 1
možnosti
ZD

máte karmu..ale asi Vás seřežou...někteří lidé neuznávají jiné názory...zvláště ty názory...kterým nedovedou oponovat...hezký den všem...ZD...;-);-);-)

7 1
možnosti
JB

J45a36n 80B90a13r91t97o15ň

23. 7. 2014 13:19

Jaké důkazy jste předložil o tom, že na Ukrajině vládne "polofašistický" režim. a proč je to režim  pouze "polofašistický" a ne rovnou "fašistický".

4 0
možnosti
JK

J54a94n 71K18r86a29u87s

23. 7. 2014 14:57

Zkuste nejprve sám doložit Vaše vlastní tvrzení a potom máte právo totéž požadovat od jiných.

A kdybyste měl doložit to, co napíšete, no nevím jak to slušně vyjádřit - stálo by Vás to větší než velké úsilí.

2 1
možnosti
Foto

respektuji, že názory lidí se liší.

Ale nesnáším rektální alpinismus.

A ten z toho blogu úplně tryská

2 6
možnosti
MN

jestli to neni spis to, ze jsou tam nazory ktere nesdilite, ale to neni nic zvlastniho takovych je tu hodne, proto hned na zacatku upozornuji ty, kteri nechteji slyset ci cist cokoli jineho nezli co si mysli oni ze je pravda, aby to necetli - inu udelal jste chybu - priste muj blog cist nebudete a date si radeji pivko - bude vam lepe!

0 0
možnosti
SN

:-)  Včera jsem toho zástupce TOP v TV viděl.....no hrůza. Vypadal,jako vzdělaný člověk, ale v tomto vystoupení to moc nebylo vidět. Jak kdyby žil v jiné světě, možná že snad ani neumí zacházet s počítačem. Pro Vás :   R^R^R^

6 1
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik