Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

já Vám to napíši jednoduše...ať jdou a všichni...převčírem jásali nad Majdanem...včera sělali Majdan na staromáku a blb Hudeček jim tam málem vařil čaj...a dneska za ty idee nechtějí bojovat????...jen ať vyrazí..a všech 250000....sníží se nezaměstnanost...kriminalita...cikáni dostanou své;-D...práci...mají co chtějí...a co chtějí???...abychom to za ně vybojovali mi ...obyčejní Češi.???...ne ...je to jejich země...jejich politika...jejich souhlas s ní...jejich nadšení...pokud nejde o ně...podle mne bych je tam poslal a s chutí...ony by je... ty Majdany... v Praze přešli....hezký den všem ...ZD...;-);-);-)

3 1
možnosti
JB

Nejlepší jsou ti jednodušší co pro ně platí:V roce 68 nás přepadl rus tak rus=zlo,že je sem poslal ukrajinec Brežněv je už nad jejich chápání.Divím se mnoho z nich jezdí škodovkou když patří němcům a fandí Jacenjukoj když je nacista:-/;-D

7 2
možnosti
LW

Ono ani tak nejde o národnost konkrétního člověka, ale o to jaké a čí zájmy zastupuje. Tehdy se prostě rozhodovalo v Kremlu a pravděpodobně je tomu tak i nyní. Hitler také nedobýval svět jako Rakušan, ale jako vládce Německa.

1 0
možnosti
Foto

To je opravdu zaseknutý kolovrátek...

4 6
možnosti
MP

Čistě technická: Když se kolovrátek zasekne, tak se ani nehne. Takže předposlední slůvko vypustit a bude to zhruba to, co jste chtěl vyjádřit.:-)

0 0
možnosti
DV

D84a58v11i21d 95V87l87k

19. 9. 2014 17:06

Docela by mne zajímalo, kde jste vzal to právo na ten nadnesený povýšený tón a to Vaše škodolibé pošklebování. Co jste třeba  při poslední okupaci naší země v 68 dělal Vy? Bojoval jste proti okupantům s flobertkou v ruce, nebo jste se jen podělal jako většina národa a statečně držel pusu? Myslím, že to bylo spíše to druhé !!

4 10
možnosti

On je na to zvyklý ze svého zaměstnání u SNB a VB....

7 8
možnosti
PS

To snad ne. Prostí Ukrajinci nechtějí položit život za ...;-€

1 0
možnosti
PS

lepší zítřky ?

1 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik