Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ou, co je tohle za slátaninu? Nemohl byste před psaním alespoň vystřízlivět?

3 2
možnosti
AW

Odstavec - to je takový ten krátký řádek po stisku klávesy Enter. Zpravidla to zpřehledňuje tok textu a odděluje jednotlivé myšlenky / logické bloky.

I když..., to by v tom musela nějaká myšlenka být.

2 2
možnosti
Foto

V té první větě máte pravdu, v té další nikoliv. Pan Nigrrín napsal to, co si myslí víc jak 80% občanů České republiky. Karma. R^[>-]

4 0
možnosti
JK

Z vašeho obráceného hodnotového žebříčku vycházejí pěkné nesmysly. Opoziční menšina prý brání vládní většině schvalovat zákony, kdyby vláda skutečně "makala" tak si opozice ani neškrtne, jenže vymýšlet dárečky komunistům dá, při jejich zvětšující se nenažranosti, pěknou fušku. Totalita je prý svobodné masové shromáždění občanů různého věku a profesí z celé republiky, které požaduje zachování svých svobod po jediném vůdci vládnoucí strany, který se je naopak snaží všemožně omezit. Zbytek je ve stejném duchu, vy snad i triko nosíte naruby.

7 8
možnosti
PK

Protože liška vlezla do kurníku .....a tak se musí vyhnat;-D;-D;-D

1 1
možnosti
JV

Jsem rád, že nejsem jako vy a těch 56% .

3 3
možnosti
Foto

Bohužel patříte k menšině - i to :-/se stává...

3 0
možnosti
JP

...hloupé výkřiky a nelogičnost....Já si ale myslím, že hlupák, spíš blb, je tu někdo jiný než demonstranti.

9 7
možnosti
KP

Sebekritika je dnes vzácná.

1 1
možnosti
MB

Je to opravdu hrozné ! Svobodní lidé se svobodně seskupují, vyjadřují a dokonce kladou i drzé otázky - Miloši, Andreji, v r. 1989 jsme pro vás udělali poměrně dost, a co vy ? Nó, já podpilovávám systém na prezidentský a samolibě si lebedím. Dávám příležitosti, i vyznamenání svému klanu. Taky chytám čerstvý vítr z Východu i Ázie. Nelením i pohůnkovské dopisy ve volných chvílích, jim píšu !

Nó, a já jsem zase jsem tak zadlužen, (44 miliard Kč), aby mi bylo lépe ! No uznejte, že odstoupit nemohu - Jak bych to vůbec splatil ? Nejsem sobecký - Nelením, daňové balíčky rozdávám, aby se dařilo i druhým. Jinak 17.11. 1989 podpoříme - Nikde se pro jistotu neobjevíme, přece jsme již všechno řekli ... Budeme se stydět doma, i když co to je vlastně za pojem - Stydět se, že ? ... [>-]

7 6
možnosti
VB

Zeman toho v 89 udělal také poměrně dost, jeho článek myslím v srpnu byl pro mnoho lidí velkou vzpruhou.

4 0
možnosti
PJ

Já vám klidně řeknu proč se demonstruje. Protože máme demokracii.;-)

9 2
možnosti
RR

Demokracie je i to, že když mám k obsahu demonstrace výhrady, budu ji kritizovat.

1 0
možnosti
PJ

Kterého Mlynáře jste měl na mysli?

Chcete srovnávat Bushe, Gorbačova, Kohla, kdo je to Thatherová opravdu ale opravdu nevím, s komunistickým dacanem Tomanem?

Rudá armáda odjela z Východního Německa v r. 45?

A čo urobil Babíš pre túto zem?

Najděte si lepšího lékaře.

13 6
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik