Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Třeba se Fiala vymezoval spíš proti sprostotě, bezskrupuloznosti, oportunismu, prolhanosti, manipulativnosti, ...

O tom, jestli lze do této množiny zařadit třeba zrovna Babiše, nebo Okamuru, nebo ANO jako celek (nebo jako momentálně existující vzor strany vůdcovského typu) nebo jeho části nebo komouše nebo SPD jako partaj nebo jen některé exempláře od nich nebo ... lze diskutovat.

Ale Vy to nejspíš rád vidíte jednodušeji, aby jste mohl psát úderněji.

Jo v tom jste dobrej.

A stejně nic moc.

Tak tedy palec dolů. Rv

2 4
možnosti
Foto

Slyšel jste někdy o trubicovém vidění?

2 0
možnosti
JR

J68a64n 50R35á84ž

25. 11. 2017 16:50

Už v minulé sněmovně působil Fiala zcela nepřesvědčivě, proti Kalouskovi druhá liga, ale takový diletantismus, jaký předvádí po volbách, jsem přece jenom od lídra druhé nejsilnější strany nečekal.

12 3
možnosti
Foto

A36l51e49š 77M12e24r48t45a

25. 11. 2017 16:20

Poněkud mě zaráží logika myšlení členů pravicového bloku. Oni přece také nevolili pana Vondráčka, Filipa a Okamuru, tak proč očekávají, že poslanci SPD, ANO a komunistů budou volit pana Fialu.

15 1
možnosti
OZ

Zcela absurdní mi příjde tvůj způsob myšlení Myrísku...:-)

5 7
možnosti

Ono se to ani neda nazvat myslenim,spise obkreslovanim pismen z anonisticke propagacni prirucky z Prchalovy dilny.

1 11
možnosti

A neni to spis tak,ze seBabis vymezuje od prvni hvile proti ostatnim stranam,plive na ne,urazi,pak se divi,ze s nim do vlady nechteji a nasledne se msti?

8 4
možnosti
LH

Tak to jsem si nejak nevsiml ze by zrovna Fialu urazel opačnějsem si všimnul ;-)))

7 0
možnosti
Foto

Nevím,kdy to bylo ale když měli zvolit Zaorálka za místopředsedu,tak Kalousek říkal:my vám ho prostě nezvolíme, ale teď se čílí když jim dělají totéž;-D

11 0
možnosti
NM

...vážení tady ale jde úplně o něco jiného a p.profesor politologie si musí uvědomit,že není na katedře před studenty kteří čekají na zápis ale před poslanci kteří ho mají podle všeho plné zuby a dávají mu to náležitě vychutnat a nepotřebují ty jeho knížecí rady;-O;-O!!

15 9
možnosti
Foto

Pozice školometa a kazatele, totˇon jako malovanej;-)

6 3
možnosti
MN

Bůhví jak to s tím tajným hlasováním bylo.

Jak Radek Vondráček (ANO), tak Pavel Kováčik (KSČM) řekli, že hlasovali v obou kolech PRO Fialu. A takových z ANO, SPD nebo KSČM mohlo být i víc.

To znamená, že naopak v řadách Demagogického bloku nebo mezi Piráty se našlo pár lidí, kteří Fialu nechtějí.

15 2
možnosti
RP

Je to lidské, že se i vlastních řadách může najít někdo, komu Fiala nesedí..jen se to neřekne veřejně aby nebyl pranýřován. Myslím, že nezvolení Fialy byla malá ukázka jeho popularity..

13 3
možnosti
Foto

J57i10ř62í 18K71i63n20d96l

25. 11. 2017 13:40

Nechcete jít s ními do koalice, tak tady máte přes držku – v duchu této logiky nebyl místopředsedou sněmovny zvolen předseda občanských demokratů Petr Fiala. Jinak pan Fiala dal dohromady cosi, za zastupuje jeden milion a čtyřistatisíc voličů. Udělal to, co chtěli voliči. Dát dohormady pravicový blok, proti hnutí ANO, SPD, komunistů. Je to správné rozhodnutí.

9 9
možnosti
Foto

ČSSD také do koalice s ANO nechce jít a přesto dostal pan Hamáček nejvíc hlasů ze všech. Takže, v tom asi zakopaný pes nebude.

15 2
možnosti
MB

Uzavírám s kýmkoliv sázku, že Fiala do funkce místopředsedy zvolen bude. (Nejde o to, kdo jak fandí) ... Jde o klasický mechanismus prosazení zájmu. Ten pak říká, že muž z Agroferertu žádnou soudní-nebo dokonce Dalíkovskou cestou nemůže projít ! Vše klíčové již zajištěno - Na 100% se Andrej objeví a k volbě své okolí vybídne ! Přece nejsme jako oni, že ano ... :-)

0 0
možnosti
Foto

Ano, bude. Ale, s jakou ostudou.

8 3
možnosti