Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MU

Mira UL

4. 10. 2009 18:04
ČSR byla zrazena Sovětským Svazem,

jehož představitel Džugašvili (alias Stalin), který uzavřel s Hitlerem tajnou dohodu o rozdělení Polska a nás strčil do chřtánu Hitlerovi. To jste na VUMLu asi neprobírali.

miroslav.vojta@volny.cz

0 0
možnosti
H

hnupobijce

7. 10. 2009 4:54
Re: ČSR byla zrazena Sovětským Svazem,

Nedavno se zrovna mluvilo o tom ze rusove nam v pripade napadeni Nemeckem prijdou na pomoc (jestli bychom bojovali) coz jaksi popira vase strceni do chrtanu ...

0 0
možnosti
MU

Mira UL

4. 10. 2009 14:09
Nikoho nevyháním.

Žijete ve svobodné zemi, a když se Vám nelíbí její směřování k demokracii, můžete se odstěhovat tam, kde je demokracie potlačena. Záleží na Vašem svobodném rozhodnutí, kde chcete žít. Asi jste zapomněl, kdo nás obehnal ostnatým drátem a zakázal lidem cestovat.

miroslav.vojta@volny.cz

0 0
možnosti
MT

Biermann

4. 10. 2009 17:28
Re: Nikoho nevyháním.

No kdyz uz vytahujete historii a "kdo nas obehnal ostnatym dratem", tak byste si mozna mohl zkusit vzpomenout i na o par let starsi historii a to rok 1938. Podivejte se, kdo tenkrat CSR zradil a zkuste si tyto zradce zaradit na zebricku vlivu v EU... Kdyz o nas rozhodovali naposled, nic dobreho z toho nebylo. Proc si myslite, ze to tentokrat bude vyrazne lepsi?

0 0
možnosti
NB

j@ck

2. 10. 2009 23:45
ach jo, dalsi "pravicove" zamereny idiot na blogu

odkud se porad rojite?

---

o opakovani irskeho referenda pozadalo samo irsko, resp. jeho vlastni politici, nikdo jim z bruselu nic neprikazoval a nenarizoval. Pokud se irsti politici rozhodli spatne, tak za to ponesou primou zodpovednost v dalsich volbach. V cem je dle vas problem? Nemeli na to pravo, nebo porusili nejaky zakon? Mam pocit ze lide jako vy si ve svem chorem mozku konstruuji paranoidni konstrukce jakesi pseudoreality, obycejne zakony a regulace nutne pro fungovani spolecnosti oznacujete "ohrozeni svobody", cenu za vetsi akceschopnost a integraci nazyvate "ztratou suverenity" a dalsi podobne chujoviny, ktere nema cenu ani komentovat. Jakakoliv vlada ze zahranici bude cechum vladnout lepe nez cesti politici

0 0
možnosti
E

eAA00

3. 10. 2009 0:13
Re: ach jo, dalsi "pravicove" zamereny idiot na blogu

A jakou ponese Topol zodpovědnost za "prozření" a  následné protlačení Lisabonského diktátu ? Voliči mu nakopou zadel za ten kotrmelec. Ale udělá to něco s L.S. ? Leda argument, když v Irsku 2x, u nás také. A podruhé se vší parádou - s referendem.;-OEU;-O

0 0
možnosti
K

kion1111

2. 10. 2009 23:32
Karma

R^

0 0
možnosti
ŠM

s(h)arka

2. 10. 2009 8:51
kolikrát budou muset říct NE,

než to ti euroidioti pochopí?

0 0
možnosti
FV

fouly

2. 10. 2009 0:39
Komické

na této diskuzi je , že obyvatelé ČR ,malého a bezvýznamného státu,

najednou prozřeli  a bojí se o svou suverenitu . V moderních dějinách

jsme nikdy suverénní nebyli. Po vzniku republiky jsme byli politicky

závislí na Velké Britanii,Francii a USA z jejichž vůle republika vznikla.

Ostatní vývoj snad nemusím připomínat ! Horší než dříve to být nemůže!

0 0
možnosti
M

Mmirekm

2. 10. 2009 8:25
Re: Komické

Rika se:

- nikdy nerikej nikdy

0 0
možnosti
MU

Mira UL

1. 10. 2009 21:16
Vaše unáhlené závěry jsou komické,

kdyby ovšem nešlo o vážnou věc, jakou je mezinárodní smlouva. Vaše názory jsou dílem radikální, dílem fanatické. Nemám zájem diskutovat s Vámi, je to ztráta času.

miroslav.vojta@volny.cz

0 0
možnosti
VM

Si0

1. 10. 2009 16:23
V článku je "malá" logická chyba.

Tím, že smlouva nebyla v Irsku schválena, není automaticky neplatná. Něco takového z ničeho neplyne. To ostatní za tím už pak je blábol ve stylu 1+1=3.

0 0
možnosti
PR

PAVEL5

1. 10. 2009 18:25
Re: V článku je "malá" logická chyba.

pokud je mi známo, smlouvu musí ratifikovat VŠECHNY státy EU, jinak je neplatná. Pokud ji tedy odmítne jeden jediný stát, je mrtvá. Pokud je to jinak, opravte mě. Tedy mimo argument, že se hlasování bude opakovat tak dlouho, až ovce zabečí souhlasně...

0 0
možnosti
MU

Mira UL

1. 10. 2009 16:11
Tak

zaprvé soudruhu, nejsem vemeno - měl by sis doplnit vědomosti ze základní školy.  Za druhé: nikoho nevyháním, jen ti nabízím místa vhodná pro dlouhodobý pobyt, aby sel vyléčil ze svého obdivu ke komunismu (a to jsem ještě nejmenova Kambodžu). Proč o sobě mluvíš v množném čísle - nikdo jiný mi takový hloupý vzkaz neposlal. A nakonec to nejlepší - tvoje bolševická zuřivost prozradila, co ti na sjednocené Evropě vadí nejvíc: demokracie a svoboda. Tak pa ...

miroslav.vojta@volny.cz

0 0
možnosti
MS

kenzo

1. 10. 2009 17:12
Vždy mne konsternuje, když odpůrce

EUrosocialistického marasmu, který je dítětem především evropské levice, někdo označí za komunistu.

Každý systém či instituce v degeneraci používá jako chucpe demokracii a svobodu. To používali i komunisté viz. demokratizační procesy. Repete irského referenda a zarputilé odmítání referend o demokratickém deficitu celkem dobře vypovídá. Do dnešní doby se v souvislosti s EU hodíte. Hodil byste se však i do 50. let min. století! A jestli někomu nabízíte místa pro vyléčení z komunismu, není třeba! Je to totiž neperspektivní soc. Evropa (ekofanatismus, dusivá lidská práva, která se stala diktátem podporující kriminalitu atd.) ! Navíc, stále více Evropanů si své neevropské destinace volí samo!   

http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/bruselske-speciality/brusel-tercem-kritiky-za-ilegalni-kampan_140894.html

0 0
možnosti
JM

Hulimír

1. 10. 2009 16:02
hm

EU není dokonalá, ale taky ještě není hotová, je ve vývoji. A já jí fandím a to včetně LS.a to bez ohledu na to co blekotají ti naši političtí popletové. Ale s remcajícíma čecháčkama se smiřuji těžko, ale nedá se nic dělat. čecháček čecháčkem zůstane. :-/

0 0
možnosti
M

Mmirekm

2. 10. 2009 8:42
Re: hm

Mate pravdu, EU neni dokonala

Ale LS smlouva je zmetek-i kdyz kazdy na ni muze mit jiny nazor.

Ale PODSTATA problemu je nekde jinde!LS ma platit po odhlasovani ve vsech statech EU. Musi projit ve vsech. Ale v jednom neprosla.Tedy platna neni.

Predstavte si ted situaci, ze byste Vy sam se zucastnil hlasovani s kamarady-treba na vylete, kdy dojdete k rozcesti. Muzete se vydat vlevo,nebo vpravo. Nemuzete se dohodnout-tedy budete hlasovat. Je Vas 9kamaradu. 5 chce jit vlevo a 4 vpravo. Ovsem vedouci vypravy chce jit take vpravo-ale hlasovani prohral. Bude Vas tedy premlouvat-at jdete vpravo a vybizi k dalsimu hlasovani.

Je spravne-ze budete hlasovat znovu? Ja myslim, ze ne. Podle pravidel u tohoto hlasovani rozhodla vetsina-jit vlevo. Premlouvani-ze by se melo jit vpravo-melo probihat PRED hlasovanim. A ne hlasovani nekolikrat opakovat-nez vyhraje nazor vedouciho!

0 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2632x
Jsem pravicově zaměřený chovatel zvířat. Zajímající se o vše kolem nás.