Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RR

rezjir

21. 3. 2010 18:19
Dotaz

A jaké národnosti byla slečna Biedermannová, nyní tedy Brožová-polednová? Nějak mi tu něco nehraje. A nemohl vám dát jeji advokát ten rozsudek a jeho zdůvodnění k nahlédnutí. Přece ten soudce Braun nemohl celou kauzu vystavět na tom, že něco mohla tušit o nevině Horákové. A taky mi nepřipadá, že ta porada prokurátorů se zastupci ministerstva spravedljnosti o organizování procesu byla nějaká nezákonná, tam se probíraly výslovně organizační záležitostí spojené s předpokládaným zájmem novinářů.  Ono nějaký zákon zakazoval tehdy konání takové porady? Na nic jsem nepřišel. A mimochodem, konala se až  v době, kdy byl vrchní prokurátor Ziegler už odeslal návrh žaloby včetně návrhu hrdelních trestů na soud.

  

0 0
možnosti
M

mmacek+

21. 3. 2010 18:39
Re: Dotaz

Pokud se mi podařilo zjistit, pak rozsudek soudce p.Brauna byl vystaven na sérií paragrafů z 19.století a dále na expertizách "Úřadu pro vyšetřování a dokumentaci zločinů komunismu" (ÚDV) ředitele p.Žáčka.

Naproti rozsudek soudce p. Zelenky byl vystaven zase na nějakých jiných paragrafech z 19.století a expertize nějakého jiného nezávislého "Ústavu pro výzkum totalitních režimů" pod vedením toho stejného p.Žáčka.

Víc nevím, bez přispění p. Žáčka se v tom těžko orientuji.

0 0
možnosti
PP

ekopol

21. 3. 2010 15:55
Jste natolik ...................ý( í ),

že si určitě uvědomujete, co tímhle svým povídáním dosáhnete.

Slušným lidem schopným přijmout předkládaná fakta a navíc pochopit souvislosti jste zase podal jeden důkaz o bídě tohoto slzavého údolí.

Hajzlíků, kteří nám v životě podobné estrády organizují a tupců ( jež se k mému celoživotnímu zděšení dostávají i na ty soudcovské stolice ), kteří vás před svým publikem jako jediní správně zhodnotí, těch všech se to ani nedotkne.

Přesto si zasloužíte obdiv za to, co jste tady zpracoval, protože kdyby to aspoň dvěma mladým zamotalo šišku, stálo to za to úsilí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2172x
Lidský zdroj, maximálně spokojený se všemi režimy, které měl tu čest zažít.

Seznam rubrik