Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jenomže ty tanky co pamatujete sem poslal ukrajinec brežněv

0 0
možnosti

reakce na jiný příspěvek, nedopatřením se objevila zde

0 0
možnosti

Pane autor polozte si tyto otazky. Proc byvale zeme sssr ci satelitu se do svazku s ruskem nezenou. Jak muze rusko diktovat svodne zemi do jakeho paktu a s sym vstoupi. A i kdyz pripustime ze urajina nebo zeme primo sousedicim z ruskem budou v nato znamena to nejakou hrozbu vojenskeho napadeni ruska nebo zpochybneni jeho hranic.

1. historicka i novodoba zkusenost 2. ne 3. ne podle meho nazoru...

2 0
možnosti

To autor vysvětlil v debatě se mnou. Rusko je velmoc, a tak jeho sféra zájmu (rozuměj země a satelity SSSR) musí chápet, že jim Rusko bude koukat přes rameno a oni se mají nejdřív zeptat, než něco udělají. Peklo.

2 0
možnosti

Bůh vás miluje, mladíku. Jinak byste si nemohl dovolit psát takové slátaniny s hrubými nepřesnostmi. Ano, svět obecně nenabízí pouze spravedlnost, ale kdo u nás prožil a získal zkušenosti v roce 1968, mohl si udělat dost přesnou představu, jak bylo realizováno a kam vedlo následné více než 21 let trvající bezpráví (jehož hlavním režisérem byl - hádejte kdo?).

Vyhnání a dehonestatce české elity i z té doby je jednou z hlavních příčin současného politického marasmu. Kde nic není, ani ten k vám milostrdný Pán Bůh - nic nebere.

1 1
možnosti

M52i68r73a 88E85l

22. 4. 2014 18:20

Zajímavé, věděl jste, že SSSR už jaksi... není? Nebo nepřímo říkáte, že němci jsou stále nacisti 3. říše?

1 0
možnosti

joosefe. Na celý článek se dá reagovat asi takto:

Rusko je expanzivní velmoc, kterou je potřeba potrestat?

ANO

1 0
možnosti
Foto

S nadpisem souhlas. ...zbytek;-D Rusko bylo vždy náš nepřítel. A o osvobození můžeme taky mluvit s velkým ale...svého času dočasný spojenec západní Evropy proti Hitlerovi. Ale nic víc.

2 2
možnosti

Jak kdy, někdy spojenec proti Napoleonovi, či proti Maďarům v roce 1849. Nepřítel za 1. války. Vždy náš nepřítel je nesmyslné tvrzení.

3 0
možnosti

Mladý muži, tohle to je článek smyšlenek, polopravd a lží, kterým pouze chcete poukázat, že vinu za OKUPACI Krymu má NATO a USA a nikoliv Rusko. Jak jednoduché pro jednoduchý mozek. Četl jsem souboj se Stehlíkem. Tam to mladý muži prohráváš na plné čáře. A místo aby jsi přiznal prohru, výsada rytířů, tak jen dál plkáš o důvodu, ža za vše může NATO a USA. On chudák car Putin pouze bránil ono utlačované etnikum na zaostalém poloostrově.

Ano, NATO a USA také není bez chyby, ale to, že když někam NATO zasáhne, ví to celý svět týdny dopředu. Tady car Putin připravil divadlo ve formě ZOH v Soči, jaká že to paralela s OH v Berlíně 1936, a pak bezostyšně a nechutně podvodem (kdo pak asi potřeboval Majdan a střelbu do demonstrantů a policistů?) provedl anexi území svrchovaného státu uprostřed Evropy v 21.Století.

6 5
možnosti

M94i26r91a 13E46l

6. 4. 2014 16:12

No Vy jste mi vtipálek. Takže říkáte, že pan Schwarzenberg a další jsou ruští agenti? Tedy, to by mne nikdy nenapadlo.

Rozhovor s panem Stehlíkem prohrávám podle +/- bodů? Zajímavá kritéria.

Vzhledem k tomu, že nejvíce plusů zde dostávají příspěvky, které mají urazit mou osobu, nedělám si o schopnostech plusmínusovačů našeho rozhovoru s panem Stehlíkem, ostatně ani většiny ostatních diskuzí, žádné velké iluze.

Ostatně do diskuze se chtějí zapojit hlavně ti, kteří se potřebují vyvztekat, že jsem napsal něco, co se nemá říkat.

2 2
možnosti
Foto

Zurivy rusofil pan Chrastek rozdava minusy a mne nadava, kdyz neco napisu. Copak jste delal pane Chrastek pred rokem 1989?

1 0
možnosti

A copak je Vám do toho, frau Gertrúdo? Ale dobře, rozhodně jsem nelovil cizicky na západ od Aše, abych se měl dobře a přitom jsem neplival na stát, kde jsem se narodil, vystudoval a kde jsem pracoval. Bez politiky, čistě odborně. Hlavně bez tozhazování končetin do stran, abych měl marky.

1 3
možnosti

doufám,že jste četl a slyšel dnešní zprávy (6.4.) Pobaltí je utlačovaná ruská menšina a Rusáci opět vyhrožují, pro vás co neustále obhajujete Putina ( nejste sám) je to dobrá zpráva, blíží se to k nám, třeba je budete vítat se šeříky,jako v 45,

4 1
možnosti

M22i82r16a 48E18l

6. 4. 2014 15:34

Myslíte po tom, co tam NATO opět zvedlo počet jednotek v Pobaltí, a v severním Norsku pořádá cvičení 16 000 vojáků i s technikou, která se dobře ovládá na sněhu? Já být Rusko, a dívat se na svá rozsáhlá úžemí, kde není zrovna nejtepleji, přemýšlím, na co to asi trénují, tihleti hodní hoši.

Mimochodem to, že někde utlačují Ruskou menšinu mi nepřijde tak zábavné jako Vám.

2 5
možnosti
Foto

A jeste jednou pro vsechny diskutery, kteri o teto dohode pochybuji:

On Feb. 10, 1990, between 4 and 6:30 p.m., Genscher spoke with Shevardnadze. According to the German record of the conversation, which was only recently declassified, Genscher said: “We are aware that NATO membership for a unified Germany raises complicated questions. For us, however, one thing is certain: NATO will not expand to the east.” And because the conversion revolved mainly around East Germany, Genscher added explicitly: “As far as the non-expansion of NATO is concerned, this also applies in general.”

V prekladu:

10 unora 1990 mezi 4 a 6:30PM..,Genscher mluvil z Shevarnadzem.

Podle Nemeckych zaznamu teto konverzace, ktera byla jen pred nedavnem deklasifikovana, Genscher rekl" "My vime ze clenstvi V NATO pro spojene Nemecko vzbuzuje komplikovane otazky. Pro nas je ale jedna vec jista: NATO se nebude vic expandovat na vychod"..A z toho duvodu, ze tato konverzace byla vedena hlavne ve spojeni z Vychodnim Nemeckem, Gersher pro jistotu dodal: "Ohledne otazky expanze NATO, tohle pravidlo se take vztahuje vseobecne... http://www.globalresearch.ca/nato-s-eastward-expansion-did-the-west-break-its-promise-to-moscow/16289

3 0
možnosti
Foto

A tady je jeste jednou ta smlouva primo od zdroje, tak jak to napsal Spiegel online dne 26 listopadu 2009, jen pro pripad ze by pani Balcarova, pan Stehlik a jini meli jeste nejake pochybnosti:

http://www.spiegel.de/international/world/nato-s-eastward-expansion-did-the-west-break-its-promise-to-moscow-a-663315.html

2 1
možnosti

Kdo podepsal nejakou smlouvu, o ktere tvrdite, ze v ni stoji "A měli bychom si dobře pamatovat, že po rozpadu Sovětského svazu tu byla nejenom dohoda, že NATO nebude expandovat na východ, ".

3 2
možnosti

M85i91r33a 47E52l

5. 4. 2014 19:44

Michail Gorbačov souhlasil s umožněním sjednocení Německa v rámci NATO poté, co mu bylo slíbeno, že NATO nebude expandovat na východ "ani o píď“.

3 3
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2286x
Kouč.

Seznam rubrik