Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BVLVNČ

Bota v lejnu, však noha čistá

16. 6. 2012 12:55
Proč zase lžete?

Žádné dítě nedostanete do zvláštní školy ani heverem, pokud nesouhlasí rodiče!! Dokonce, i když má takové problémové dítě otřesný prospěch na "normální" základce a už jednou propadlo, nemůže propadnout opět! Může propadnout jednou na prvním stupni, a i kdyby bylo sebehloupější, tak znovu může propadnout až na stupni druhém! To znamená, že když propadne v první třídě, tak do páté nezmůže škola nic! Takže asociální dítě se strašným prospěchem musí uměle naše školství držet ve třídě, ve které je, i když bude mít pětky na vysvědčení odshora dolů!! Propadnout nemůže, bez souhlasu rodičů přeřadit do speciálky také nelze! A pokud se vedení školy snaží zastírat a bagatelizovat i takové věci jako je šikana, vydírání, fyzické útoky vůči ostatním dětem, tak s takovým dítětem nezvládne škola NIC! Pane Kováči, vy jste opravdu profi-lhář! Prý: "cikánské děti jsou automaticky dávány do zvláštních škol." Že se za sebe nestydíte?! Fuj, lháři!!!!

3 0
možnosti
B

BobSenklar

14. 6. 2012 22:46
Vážený,

města a obce sice čerpají prostředky z EU, nicméně se jimi také živí hodně romských neziskovek, například takový Romodrom, které většinou nevedou účetnictví a tyto prostředky používají výhradně ke zlepšení životní úrovně svých statutárních zástupců. O své soukmenovce neprojevují žádný zájem, posílají je pouze na příslušné sociální odbory. Takže kritiku taky do vlastních řad.!

4 0
možnosti

KarelSind

14. 6. 2012 22:35
Tak to vypadá,

že vaše strana sama brzo dospěje k závěru, že snažit se pomáhat na úrovni státu nemá nejmenší smysl, protože to vede ke všemožným výsledkům, jenom ne těm, o které by jste státi. Prostě nezbude, než si pomoci sám. Že by nová nadějná pravicová strana?

1 0
možnosti
G

gigotoin

14. 6. 2012 18:53
autore kováči alias mikonako - preventisto z litvínova v.v.

všechny čtenáře by zajímalo : když už kritizuješ a hledáš chyby u druhých vyjma cikánského etnika- copak jsi záslužného udělal ty pro stát,který tě živí zadarmo,co jsi za celý svůj život vytvořil za hodnoty pro společný stát - kolik domů jsi postavil , co jsi za tu dobu vyrobil  a  pokud se stydíš veřejně přiznat , mohu to přesně výstižné jedno slovo použít , aby všichni ostatní věděli, s kým mají tu čest a co jsi zač  !  Každý tvůj článek  je nejen plný pravopisných chyb ale i plný neskrývané nenávisti k Čechům,k těm,kteří tě živí,vzdělávali tě byť neúspěšně,stěžuješ si na dyžgrymynacy a rasismus ,zkus přemýšlet ,kdo se první tj.dává svým chováním příčinu chová rasisticky - jestli jsou to cikáni ......!!!!

6 0
možnosti
TG

Tommy Gun

14. 6. 2012 18:43
Jak vznikne ghetto?

Někdy stačí jen jedna velká rodina:

http://www.oskardobrovodsky.sk/oskar.pdf

Jak má obec zabránit vzniku ghetta, když ho mají v hlavách?

Chtěl byste s nimi žít, pane Kováč?

5 0
možnosti
IB

isabell

14. 6. 2012 17:51
---

Tady máte čerstvý příklad nerovného zacházení s cikány v ČR:

http://zpravy.idnes.cz/lide-stale-casteji-policistum-sporste-nadavaji-fr7-/krimi.aspx?c=A120614_125848_ostrava-zpravy_jog

Nejen, že se s podezřelou policista servilně několik minut vybavuje, ale ještě osobě evidentně agresivní, byť jen slovně, poutá ruce před tělem!

Pane Kováči zasáhněte- když rovné příležitosti a práva, tak pro všechny- konejte!

Nepřipusťte takové zvýhodňování cikánských zločinců! ;-€

6 0
možnosti
PK

Besák

14. 6. 2012 18:08
Re: ---

předběhla jsi mě, chtěl jsem to tam právě taky dát

Je to doslova do nebe volající, co si tahle lůza už dovoluje!!

4 0
možnosti
V

villík

14. 6. 2012 16:29
Jak říká salsa verde:

Ještě pár takovejch Kováčů a už nikdo nebude muset u mne nenávist k Cikánům vyvolávat! :-P

8 0
možnosti
SV

Salsa Verde

14. 6. 2012 15:34
rasismus

Tak tohle je snad prvni blog/clanek , co jsem nedokazala docist do konce. Mily pane, cozpak si nevidite do pusy ? Tohle je presne clanek, co u me rasisticke sklony probouzi !  Sneste se laskave z toho vaseho vzdusneho zamku na zem !

Me taky nikdo nepomaha se zaclenovat a co hur, nikdo me nebrani pred utoky nasich "milovanych spoluobcanu". A kdyz je vam tu tk strasne spatne a strasne moc vas utiskuji, tak si muzete sbalit vsechny neprizpusobive a odejit, na to bych i rada prispela. Pokud vas trapi zvlastni skoly, nic vam nebrani ucit mala cikanata, ze k vymesovani slouzi toaleta a ne skolni lavice a dalsi standartni hygienicke navyky .

ps: vy si velke pismeno ve slove "Vas/Vy "opravdu nezaslouzite

9 0
možnosti
MK

mikonako

14. 6. 2012 16:21
Re: rasismus

víte, je dost možné, že kdybyste odešla vy, byl by tady klid a harmonie....zkuste se nad svým odchodem vážně zamyslet. Prospělo by to možná celé společnosti. Sebou si přibalte ty své rádoby kamarády a je to v cajku...

0 0
možnosti
S

siki2008

14. 6. 2012 15:07
Oprava

"Nezaměstnatelnost Romů v ČR dosahuje téměř 90%, místy i více." - Vážený autore, ne nezaměstnanost, ale neochota pracovat...... :-/

12 0
možnosti
JC

medvěd brtník

14. 6. 2012 14:47
Romské děti jsou ve zvláštních školách pro to, že je rodiče

do 6ti let na školu nepřipravují. Rostou jak se říká jako dříví v lese. Výuku ostatních dětí by zdržovaly a výsledky by měly špatné. Není třeba přitlačit spíše na rodiče malých romů než na vládu? Pochybuji, že by třeba paní Nečasová ve volných chvílích učila romské děti barvám, číslům, jak dělá pes a kočka a pod. jako to dělají běžně české matky. I proto české děti ve škole prospívají a ty romské se ve zvláštních školách učí, jak si mýt ruce po použití toalety. Ani to je totiž romské matky nenaučí.

11 0
možnosti
MB

mbem

14. 6. 2012 14:50
Re: Romské děti jsou ve zvláštních školách pro to, že je rodiče

Čert vem barvy, psy a kočky. Bohatě by pro začátek stačilo, kdyby uměly chodit na záchod, neplivaly na podlahu a nebraly spolužákům svačiny.

9 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2277x
Jsem občan, kterému není lhostejný současný stav.

Seznam rubrik