Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

40 úředníků na jednoho občana??? 8-o ;-D To jste si vypočítal sám, nebo vám doma radili? ;-D

0 0
možnosti

Z96d67e11n19a 64K15o76č65í

17. 5. 2013 14:17

Pane M36i97r56o89s52l89a69ve 17K17o95v84á41či, demagogií, překrucováním skutečností, polopravdami ........  k žádnému zlepšení nepřispějete. Přestańte druhým diktovat co by měli dělat oni a začněte sami u sebe.  Děkujte těm obcím, co dokážou romům dát za peníze alespoň nějakou - by´t nekvalifikovanou práci a neotírejte se o ně.  Obraťte se raději na romské podnikatele a ukažte těm bílým, jak se má pracovat. Někteří romové to opravdu umí a měli by to už konečně naučit i ostatní.

12 1
možnosti

Můžete je vyjmenovat? Já myslím že jeden řádek postačí.

6 0
možnosti
Foto

Mohl bych taky napsat bojovný článek...Ukončete okrádání bílých...ale bylo by to stejně mimo jako tento počin...a tak to prostě nenapíšu. Hezký pracovní den. Co se dnes naučíte nového?;-)

9 0
možnosti

Ukončeme pozitivní diskriminaci Romů! Ať žijí, stejně jako ostatní, kteří se musí o svůj důstojný život postarat sami!!!

9 0
možnosti

Při průměrné mzdě úředníka 18 000 x 250 000 (početúředníků)=4 500 000 000 x 12 (měsíců)=54 000 000 000 

Redukcí o polovinu (tz 80 občanů na úředníka) 125 000x2 200 (existenční minimum, ze kterého žijí Romové běžně) =275 000 000 x 12 měsíců =3 300 000 000 úspora pro státní rozpočet =50 700 000 000 . Tyto peníze se mohou použít pro seniory, na výstavbu, zemědělství atd...

0 11
možnosti

P75e52t95r 15Š89v97e61c

16. 5. 2013 14:14

Pane Kováči, slíbil jsem Vám, že Vám dám zadarmo a zcela upřímně pár rad o kterých si myslím, že by "situaci" Romů zlepšily..... Nejsem si ovšem jist, že vy ve své rasistické zaslepenosti a zcela zjevnému ublíženeckému romskému syndromu, budete považovat alespoň jednu radu za přínosnou...

1. Právě na rozdíl od Vás si myslím, že je třeba nazývat věci těmi jmény, která jim po staletí náležela..... To, že něco ukradl Rom, přece není zpráva, která má vytvářet nenávist / dle Vás/ ale fakt, tak proč to tajit, mlžit atd.

2. Pokud Romové chtějí něco rozumného prosadit, měli by se sjednostit, v tom s Vámi souhlasím. Jen abych nastínil.... např:  chtít po obci byty za zničené, které zničili sami nájemníci v Přednádraží je přeci hloupost v tom jsme doufám zajedno

3. Položili si už Romové vůbec otázku, PROČ se za naše práva bijou bílí ????

  viz. např. aktivista Brož, Ryšavý a jiní a jiní?! Copak jste opravdu vy Romové tak slepý, že nevidíte jak po vašich zádech lezou k penězům a jiným výhodám????!! VY Romové, byste měli tyhle pijavice, ať už se objeví kdekoliv a bijou se za práva Romů, odsud vyhodit a jasně jim říct, že do toho nemají co mluvit a že pokud je to romský problém, tak si to vyřídíte sami.... Nemyslíte, že by v čele jakékoliv organizace hájící zájmy Romů měl být logicky ROM a né bílé pijavice???

4. Situace Romů by zcela jistě pomohlo i to, že by se zcela přehodnotil systém STÁTNÍ podpory různým agenturám a jiným "rádoby pomahačům"  /díky Romům pomáhají v konečném důsledku jen sobě/   Co myslíte, nebylo i logické, že peníze půjdou romským organizacím v čele s ROMY ????        Děkuji za Vaši reakci

3 0
možnosti

Nechápu, proč si myslíte, že bych jakoukoliv radu považoval za nepřínosnou, samozřejmě, pokud není v rozporu s LZPS. Ad:1 V ČR se spáchá ročně 330 000 Tč., což znamená, že Tč nepáchají výhradně Romové. Fakt, že média vyhledávají Tč Romů, které následně vkládají do smyček a pouštějí dokola, se dá jednoznačně nazvat, jako cílený a řízený útok s cílem zvyšování antipatie, nebo odvrácení pozornosti od skutečných zločinů. Píšu o tom ve svých článcích a i v tomto proslovu. Tady nejde o to neříkat lidem "pravdu". Jde o vyváženost zpravodajství. Představte si třeba, že občané okrádají stát ročně o 25 mld korun. Proč tohle nikoho nezajímá? Ale zajímá je, když Rom ukradne šampon v potravinách. Naproti tomu však zaměstnavatelé tvrdí, že je jejich zaměstnanci ročně okradou o 9 mld korun. Co je pro společnost lukrativnější zpráva? Pohled do vlastních řad, nebo házení viny na menšinu? Podle toho, co se dělo v minulém roce jednoznačně převládala druhá varianta. 

Ad:2 Máte pravdu a také vyzývám k jednotě. Ono stejně k ní spějeme. Co se týče Přednádraží situace je velice složitá a hodně lidí má jen povrchní zprávy, ze kterých čerpá. Přednádraží nebylo lukrativní sídliště, které Romové zdevastovali. Naopak. Byla to jedna z chátrajících lokalit sestavená z polorozpadlých domů, kde Romové nacházeli domov, protože jinde by jej nenašli. Dnes se díváme na důsledek a ještě svrchu. 

Ad:3 Sepsali jsem řadu apelů na různé mezinárodní instituce, kde tuto problematiku předstíráme. Žádáme dokonce zastavení dotací. My je nepotřebujeme a už vůbec tak, jak jsou dnes používány. Co se týče pana Ryšavého, tak ten je sice ředitel, ale Romeu vede paní Jarka Balážová a myslím si, že pan Ryšavý nedělá špatnou práci, stejně tak, jako Míra Brož, se kterým Romové spolupracují. Vždyť my nejsme proti integraci a už vůbec ne separatisté. Naopak, chceme pracovat společně a mít rovné příležitosti, rovné zacházení. Jsou to práva a povinnosti, tak jak je má každý občan a je lží tvrdit, že Romové mají nějaké výhody.

0 7
možnosti
Foto

,,... Romové by měli být zastoupeni ve všech rozhodovacích procesech, ovšem ne prospěcháři bez podpory zdola, sloužících vládě jako alibi pro zahraničí, jako je tomu dnes! Pokud se chceme posunout dál, musíme se my Romové emancipovat a přijmout odpovědnost před našimi potomky. Musíme přijmout odpovědnost jako celek v zájmu všech a celého národa..." - konec citace Vašeho textu. Já jen dodám, že tleskám, a držím Vám všem palce, abyste dokázali před Vašimi dětmi alespoň jedno - nařídit jim na ráno budíka a hnát je do školy, až se jim bude za patama prášit. Oni se totiž u nás (zatím - zaplať pánu bohu) mohou zúčastnit rozhodovacích procesů jen ti, co bez problémů vychodili alespoń těch pitomejch osm třít ZŠ...R^

3 3
možnosti

To byste se divil pane kolik jich je. Ale opět. Musel byste použít rozum, abyste to zjistil. Ono, některé jedince to hrozně bolí.

1 5
možnosti
Foto

Možná se mýlím, ale proč jen mám pocit, že dokud pro vás Lety u Písku neobjevil Váš guru Kocáb, tak jste vůbec nevěděli, že nějaké Lety někde jsou, natož abyste věděli co se tam z války dělo...Rv

6 2
možnosti
Foto

Bohužel pravda a samozřejmě karma.

0 7
možnosti
Foto

M84i40l46a10n 68K69a21s82l

15. 5. 2013 16:42

Tolik demagogie v jednom článku... Rv

9 0
možnosti
Foto

Vám někdo brání platit si důchodové pojištění? Vám někdo brání žít důstojně? Co to pro vás vlastně znamená? Zkuste v dalším blogu rozepsat jak si vlastně představujete vaše soužití s tou zlou většinou, která nechce nic víc než abyste měli stejná práva a taky stejné povinnosti jako všichni ostatní. Pokud se vám život v naší "rasistické" zemi nelíbí není to problém většinového obyvatelstva ale váš. Pokud ale vaše kulturní tradice znamenají žít život parazita, pak bohužel budete mít problém pořád, pokud se chcete těchto tradic držet.

18 0
možnosti
Foto

M38i54l75a75n 48K42a80s34l

15. 5. 2013 16:43

Přesně řečeno!

4 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2277x
Jsem občan, kterému není lhostejný současný stav.

Seznam rubrik