Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
I

Imhotep8

11. 4. 2012 17:34
Obdiv diskutujícím

Vyslovuji obdiv všem diskutující, kteří mají tu trpělivost reagovat na text a vstupy pana Kováče, který neváhá lhát a manipulovat.

Lže o češtině, o napadení sportovce a zkresluje fakta o sobotní akci v Chanově.

Jenom otázka: Stojí takový bloger vůbec za reakci?

9 0
možnosti
MR

.Muharib.

10. 4. 2012 21:05
Dotaz.

1. Proč říkáte náckům dělníci? Víte, co je dělník?

2. Proč poukazujete na to, že jsou náckové z DSS nezaměstnaní? Jsou snad vaši kamarádi z Chánova vyhlášení pracanti?

3. Proč kritizujete jazykovou úroveň nějaké husy, když sám píšete jako retardovaný neandrtálec?

4. Proč jste urazil slovenského sportovce, oběť cikánských násilníků a prohlásil za násilníka jeho? Sám jste uvedl, že o případu nic nevíte.

5. Proč používáte urážlivé označení nerom pro příslušníky majority? ???

4 0
možnosti
SS

albertan_bear

10. 4. 2012 21:06
Re: Dotaz.

Protoze jako profesionalni "osvetitel" vi preci vse nejlepe ...:-P

2 0
možnosti
A

apajinky

10. 4. 2012 16:12
Hmm

My se jich bojíme 364 dnů v roce,no a 1 den v roce se bojí oni fašounů.Chápu,že to není fér.Navíc je všichni živíme z našich daní místo,aby naši rodiče měli po celoživotní dřině slušnější důchod a nemuseli se bát,že nezaplatí pobyt v nemocnici a ještě je musíme mít rádi,protože jinak je to trestný čin nebo co?Už tomu nerozumím.Ti,kteří se chtěli začlenit,ti už dávno několikátou generaci pracují....současní pobírači dávek pracovat prostě nechtějí.Stále mají možnost získat vzdělání zdarma (teda oni dostávají peníze za docházku do škol,k tomu různí asistenti,co s nimi dělají domácí úkoly a zadarmo je doučují),můžou si otevřít živnost a podnikat nikdo jim v ničem nebrání a stále to nikam nevede.

5 0
možnosti
MK

mikonako

10. 4. 2012 16:38
Re: Hmm

Jak málo vědomostí stačí některým lidem. S tímto si vystačíte celý život, nebo začněte používat mozek?

0 0
možnosti
K

kytt4

10. 4. 2012 14:40
tak tohle

je ten cikánský rasismus v praxi, kvůli kterému tam dělňasové vůbec jeli, místo aby byli doma s rodinou a přáteli a normálně slavili Velikonoce. No proč ne, zábava a vzdělávání se je potřeba. :) Sice nevím, proč tenhle článek visí zrovna na "nestranném" iDnesu, ale ono to není zas tak podstatné, ani to není moje starost. Jen mě napadá, když vás vidím v diskusi tvrdit, že Roma jsou národnost, otázka, jestli jste se o tom pobavil třeba s olašskými Roma nebo jinými podskupinami. Ono je totiž dost známo, že se tohle etnikum hádá často i samo mezi sebou, má naprosto odlišný životní styl (pro některé je typické bydlení v ghettech či romských osadách se vším, co k tomu patří, zatímco jiní nemají problém se začlenit do jakékoli majoritní společnosti), jazyk už je taky dávno nespojuje, kulturu má taky každý kmen svou... Zkrátka z mého pohledu národotvornost chybí. Označení kasta to vystihuje stále nejlíp, byť u nás kastovní systém není.

5 0
možnosti
S

Somny

10. 4. 2012 13:03
Já v Chanově v sobotu byl a pro ty kdo neznají místopis

Chanov jsou v podstatě 2 ulice s asi desítkou paneláků. Většina z nich je zničených - ve sklepích jsou obrovské hromady odpadů a fekálií. Jeden panelák je momentálně opravený, druhý se opravuje. Postupně má projít rekonstrukcí většina čtvrtě ... pochopitelně za prachy z našich daní - ať už přišly z Bruselu nebo z rozpočtu města.

Přímo uprostřed nejširší ulice je služebna Policie a v ní seděli policajti ze zásahovky. Nebyli tedy v dojezdu několika kilometrů jak říká pan Kováč, ale v doběhu cca 100 metrů. Údajně nevyšli na ulici aby nevyprovokovali střet. Taky mě ta neobvyklá taktika překvapila, ale jak vidno osvědčila se.

Jinak obě skupinky fungovaly naprosto odděleně. Dělníci si řečnili na konci jedné ulice, cikáni si tancovali na konci druhém. Jen při příchodu a odchodu na sídliště obě skupiny oddělil kordón cikánů ve žlutých vestách. Odvedli dobrou práci a za to jim patří uznání.

O ostatních názorech pana Kováče nebudu polemizovat - ty neustále omílané fráze etnoparazitů mě nudí.

5 0
možnosti
MK

mikonako

10. 4. 2012 14:11
Re: Já v Chanově v sobotu byl a pro ty kdo neznají místopis

To je jedna velká lež...Při odchodu z Chánova jsme všichni viděli asi 10 dodávek z těžkooděnci směřující z Mostu do Chánova....Od ranních hodin jsme čekali zda li se neobjeví na sídlišti....Nebyli tam vůbec...Všichni by je jasně viděli přicházet...200 lidí není jehla v kupce sena a ta služebna by je ani nepojala...

0 0
možnosti
A

Ansgar

10. 4. 2012 12:28
Ulhanej cikán,

nic nového pod sluncem. Ale jen pokračujte stejným tónem, cher ami. Ne nadarmo se říká: "Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se......" ;-)

6 0
možnosti
H

habit-.!..

10. 4. 2012 12:14
... policie pochybila...

... zapoměla, že sobota je volný den - původně se totiž počítalo, že všichni obyvatelé sídliště budou stejně v práci nebo ve škole, takže by nebylo koho chránit...

2 0
možnosti
FV

F jako fcela

10. 4. 2012 12:16
Re: ... policie pochybila...

ona byla akce Z???;-DR^

2 0
možnosti
JS

píšucochci

10. 4. 2012 11:43
Tady ani není co dodat

ta zášť,nenávist k majoritě(která romy z 90%živí), to překrucování ,ty pololži. To fakt nemá cenu komentovat

7 0
možnosti
IB

isabell

10. 4. 2012 12:16
Re: Tady ani není co dodat

To pan Kováč dělat musí- chce do politiky a jak jinak by se tam dostal, než přes "lidskoprávní" aktivismus :-/

Bohužel, si neuvědomuje, že kdyby mu měla na výplatu vydělávat (odvádět daně etc.) pouze etnická menšina, jejíž je součástí, že by neměl ani na lístek na bus...

9 0
možnosti
V

villík

10. 4. 2012 11:38
Jj. A ....

Ukázujete opravdu národu, že sice v bídě, ale žijete

(v 21 století) v demokratické společnosti, ve které nemá NÁSILÍ MÍSTO? 

Opravdu? Ani z vaší strany ? ........ Opravdu to myslíte vážně?      Kolik z vás je těch, kdo to násilí provozujou? Pro kolik z vás je gadžo nepřítelem? 

Když listuju na romea.cz, tak docházím u diskutérů z vašich řad k tomu, že skoro všem.:-/

3 0
možnosti
M

magnusrivera

10. 4. 2012 11:15
Pane Kováči

místo lhaní a předhazování polopravd by jste měl napsat článek, kde se omluvíte pozůstalým a kamarádům po Lukáši Tóthovi, slovenskému reprezentantovi v kickboxu, kterého ze soboty na neděli zbaběle (jak jinak u cikánů) ukopali příslušníci Vašeho milého a příjemného etnika. Myslím, že si můžete podat ruku s Hrebenarem, co se demagogických plků týče ;-O

7 0
možnosti
MK

mikonako

10. 4. 2012 11:21
Re: Pane Kováči

Nevím o tomto případě ani o podrobnostech....Umím si však představit, že nějaký kickboxer myslíc si, že je mistr světa napadne o hlavu menšího Roma..

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2277x
Jsem občan, kterému není lhostejný současný stav.

Seznam rubrik