Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FV

Tak se zdá, že to opět asi příliš nevytrhnete ... i přestože zde máme hojně zastoupenou cikánskou menšinu, tak v našem obvodu dnes přišla volit pouze jedna mladá cikánka (s doprovodem, který ovšem kupodivu nevolil, jen na ni dohlížel - raději ani nechci spekulovat proč). Samozřejmě netuším jak to bylo v jiných obvodech, přesto to myslím o něčem vypovídá ...

0 0
možnosti
LN

tak popořadě pan Kováči

 - rozhodně se nejedná o váse bez vás - institucí, její povinnými členy jsou cikáni je celá řada....otázka zní zda a jestli vůbec někdo z nich tam chodí, nebo jedná

- majorita je skutečně náchylná k jednoduchým řešením - chce aby cikáni dodržovali zákony, aby jejich děti chodili řádně do školy, aby jejich děti nekradli jiným svačiny a drobné na autobus, aby neřvali po svatém socálu do rána jako krávy - na tom skutečně nic složitého není,

- komentář o inklinaci čechů k drobným lžím z úst cikána je skutečně zábavný, napadá mě úsloví o kozlu a zahradníku nebo o pytláku a hajném,

- slušní češi ani neopustili republiku, ani nejsou zalezlí v hospodách - ale jsou už tak nastolicovaní, že skutečně uvažují o tom dát hlas tomu kdo má vůki zatočit s nepřispůsobivým etnikem,

- česká společnost naopak od vašeho tvrzení dokazuje že je velmi tolerantní a schopná transformace, když dosud toleruje, že cikáni dodnes nepochopili princip demokracie a tudíž nejsou schopni (nebo spíše ochotni) se implementovat do společnosti, - cikáni nikdy devastaci národa,úpadku moráloky a etiky nepřihlíželi, protože právě oni (až na výjimky, a to vy pane Kováči, nejste) národ , morálku a etiku devastují na každém kroku, protože jim to vyhovuje, - nakonec vybízíte k volbě stran, které nešily program na poslední chvíli.....obávám se ža tady už jste úplně vedle, protože v případě předčasných voleb je jasné že progarm šily horkou všechny strany - tedy i vaši zelení favorité, o to že by nějaký volební program snad předložila některá z desítek cikánských či procikánských iniciativ, neziskovek či podobných tlup ani nemluvě. Hezký den

5 0
možnosti
JO

Nevím, proč tuhle volební agitku píšete sem, myslíte si, že si jí tu přečte hodně cikánů?

Doporučovala bych Vám vylepit plakáty v romských ghetech, případně na serveru Romea, tam to ale asi už je (což netuším), jelikož jsem na server Romea.cz nikdy nevstoupila a nemám to ani v úmyslu.

3 0
možnosti
LH

Ale to by museli umět číst;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Já jenom dodám, že na fotovoltaice samotné není zbla špatného (autor bude volit Zelené). Špatné jsou jen dotace do ní.

Nejsem si 100% jist, ale myslím, že pražské parkovací automaty jsou fotovoltaicky. Každému technikovi to dá rozum. Nepatrná spotřeba a provoz pouze ve dne. Ideální fotovoltaická aplikace.

Prostě, jen s tím zákonem o podpoře obnovitelných zdrojů se to nemělo tak přehnat. Byli jsme papežštější než papež (EU).

3 0
možnosti
MD

Ja byt Vami, necham ceskou spolecnost ceskou spolecnosti a s transformacemi zacnu u vaseho etnika. Mate par generaci co transformovat.

Ti, kdo vytvorili vse, co zde je, od svych prapradedu, je prave ta spolecnost, ktere to doporucujete. Nechte na jejich detech, at si na zakladech, ktere vybudovali jejich dedove a otcove stavi dum, jaky chteji.

Jestli si myslite, ze najednou z nicehoz nic, bez prace predchozich generaci neco vybudujete, neco o co se mohou oprit dalsi generace, jste jen (nazev usateho zvirete si doplnte sam).

Obecne, s vami skoda mluvit.

5 0
možnosti
JK

J13a19r94d52a 28K35u17b51r

23. 10. 2013 14:33

Mě se nikdy černý humor nelíbil..

1 0
možnosti
MM

Autore, ještě jednu poznámku. Vy si ve svém blogu stěžujete na postavení Romů. Přitom Vy sám se ale z naší společnosti vyčleňujete poslední větou: budu volit (jen?) Romy. Víte, oni tu jsou zákony pro všechny. Stát pro všechny. Já zase budu volit lidi, kteří před politikou poctivě pracovali. Nezneužívali dávek. Udělali něco pozitivního pro tuto společnost. A pokud mezi nimi bude pracovitý Rom, nemám s tím sebemenší problém.

5 0
možnosti
MK

Evidentně máte problém s psaným textem. Psal jsem totiž: "Romové jsou součástí této společnosti" a "Já volím Romy a stranu Zelených."

0 2
možnosti
MM

Dík zeleným a jejich ekonesmyslům s řepkou, fotovoltaikou a dalšími, máme dnes dražší elektřinu. Děkuji, ale ekoteroristy volit nikdy nebudu.

5 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2277x
Jsem občan, kterému není lhostejný současný stav.

Seznam rubrik