Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JG

Jiittkkaa

22. 4. 2011 6:52
Cikáni se sami oddělili

To, co jste citoval z projevu pana Vandase je bohužel pravda, kterou si uvědomuje většina lidí, jen takoví, jako vy se snaží najít chybu nikoli u cikánů, ale v rasismu a u lidí, kteří už mají dost SYSTÉMU (nikoli cikánů paušálně), který umožnuje, aby jedna skupina obyvatel parazitovala na druhé. Zeptejte se pana Bílého, kam mizí miliony z eurofondů na začlenování cikánů do společnosti - takže i tady hledejte chyby ve svých řadách http://gotterova.blog.idnes.cz/c/152944/Romove-zase-podvedeni.html:-( Každý svého štěstí strůjcem, pane autore.RvJitka Gotterová

0 0
možnosti
MK

mikonako

22. 4. 2011 20:51
Re: Cikáni se sami oddělili

Úsměvné, napíšete článek a vydáváte ho za pravdu nebo směrodatný? Já velice dobře vím, kde končí dotace. K Romům se dostane ořezaná tužka, ale někdo si postaví satelitní městečko. Co se týče toho rasismu o kterém tady mluvíte přestaňte parazitovat Vy na nás a dokonce přestaňte porušovat zákony! Pokud nemáte vědomosti o lidsko-právních zákonech které porušujete, nestyďte se a zeptejte se.

0 0
možnosti
TT

Thorough

17. 4. 2011 15:41
Kováč se vyzná

Ví co napsat a co říkat, aby uměle vyhrocoval situaci.

0 0
možnosti
P

perendab

17. 4. 2011 10:49
Bláboly pologramotného autora

Nejlépe to nimi uměl takový černovlasý chlápek s knírem ve čtyricátých letech minulého století.

0 0
možnosti
J

jendazmoravy

17. 4. 2011 10:25
Autore, prosím, naučte se gramatiku!

Obsah nehodnotím, to už tady dostatečně provedli jiní, ale proboha, proč píšete s gramatickými chybami?

0 0
možnosti
M

Míra4.1

17. 4. 2011 10:29
Re: Autore, prosím, naučte se gramatiku!

Aspoň hned víme, s kým máme tu čest, a nepřekvapuje nás myšlenková/obsahová nesmyslnost jeho výplodu...

0 0
možnosti
TS

Taisun

17. 4. 2011 10:01
Autore

Pane autore přijeďte se pdoívat do Karviné jak si zde sociálně vyloučeni žijí.Budete se divit až až.Opravdu je vidět že nežijete ve městě kde je menšina už pomalu majoritní,.

0 0
možnosti
T

Tazwoman

17. 4. 2011 9:50
Taky mi

přijde strašný,že s těmi důchody je to pravda. Vám ne ?

0 0
možnosti
AH

ajk

17. 4. 2011 12:55
Re: Taky mi

není to pravda....na důchod musíte mít odpracováno určitý počet let a musíte o něj požádat.....oni to samo nemají odpracováno a o důchod nežádají...berou soc.dávky třeba do 90 let......;-O

0 0
možnosti
AH

ajk

17. 4. 2011 9:37
.....

Romové by se měli domluvit a začít chodit do práce,přestat pobírat soc.dávky,přestat dělat bor.el po nocích atd. tím by nejlépe vypálili Vandasovi rybník......ale to se asi nestane,že........to radši budou multikulti aktivisti smolit články směřující na opačnou stranu barikády.....;-O

0 0
možnosti
SS

Sergeant survived

17. 4. 2011 8:43
Velmi dobře

že jste odstranil výraz "předstírat témata" ze svého profilu.

Vyvolávalo to nepěkné představy o objektivitě Vašeho psaní.

A abyste věděl, že pomoc potřebným mi není cizí, opravte si také "které" na "která" a ve slově "součastný" odstraňte písmenko t.

Máte-li v úmyslu vyčítat mi, že nereaguji na Váš článek a zabývám se maličkostmi, vězte, že rasistickou propagandu komentovat nehodlám, ať už je jakékoliv barvy.

P.S. Kam se poděla diskuse u prvního článku?

0 0
možnosti
VPB

Jadyk

17. 4. 2011 8:21
Není moc lidí, kteří mají rádi DSSS

Ten text bohužel pragmaticky vyjadřuje současný stav věcí.

Před lety byla přítelkyně nějakou dobu bez práce. Šla na sociálku a ta jí řekla, at prý nejdřív prodá majetek, včetně šperků a kožichu(bylo to v zimě a bylo -10C).

Až nebudu vidět, jak sociálně vyloučení jezdí na úřad v Mercedesu ML63 AMG - byť to není poslední model a ověšení kilogramy zlata,pak se můžeme bavit o neoliberalismu.

Jestli mi nevěříte, přijeďte se do Kroměříže, kde žiju podívat, rád Vás provedu. Začala sezóna zahrádek u restaurací  a tak nebude problém je najít = záhrádka přímo před radnicí.

Vy sám takový nejste a klobouk dolů, před Vašim kultivovaným vyjádřením. Dokud, bude statisticky významná většina naší největší etnické menšiny taková, jaká je bude proti ní statisticky významná většina naší největsí většíny, která se tu s dovolením cítí být doma, kulantně řečeno vyhraněná a zaujatá.

0 0
možnosti
MK

mikonako

18. 4. 2011 21:01
Re: Není moc lidí, kteří mají rádi DSSS

V tomto případě, pokud je pravdivý, došlo k porušení zákona č.111/2006 sb §10 odst. 6 ze strany úředníka sociálního odboru.  "Možnost využití prodeje nebo jiného využití nemovitého majetku pro zvýšení příjmu vlastním přičiněním se posuzuje, není-li dále stanoveno jinak, až po uplynutí 3 měsíců, za které byla vyplacena dávka, pokud nárok na tuto dávku trvá. Možnost využití prodeje nebo jiného využití movitého majetku pro zvýšení příjmu vlastním přičiněním se posuzuje, není-li dále stanoveno jinak, až po uplynutí 6 měsíců, za které byla vyplacena dávka, pokud nárok na tuto dávku trvá." Takže pokud chcete na něco poukazovat, nejdříve si ověřte jak to ve skutečnosti je.

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2277x
Jsem občan, kterému není lhostejný současný stav.

Seznam rubrik