Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mikonako.1

9. 2. 2012 17:49
kováči

demagogicky lžeš jako když rudé právo tiskne a webromea píše ,co se ale dá čekat od chudáka se vzděláním šachetního učiliště ,který nebyl schopen zvládat i primitivní práci pomocníka pomocné stráže VB v Janově - neumíš ani správně česky číst a psát  - natož aby se po tobě chtělo přemýšlení -papouškuješ jen to co jiní vyplodí ......Rv

2 0
možnosti

Hellga

6. 2. 2012 14:28
Gratuluji!

Autor opět nezklamal! ;-) Tak demagogický žvást, je přímo učebnicová ukázka "rómské objektivity a správného pohledu na věc", to dokáže vymyslet jen nedostatečně vzdělaný jedinec, popř. zasloužilý rómský aktivista-profesionál (ale takové "kvality" autor zdaleka nedosahuje a se svou naivně eristickou dialektikou, těžko kdy bude) Jen víc takových článků autore, jeden za měsíc je málo !! ...ať národ vidí, jak "chytří", noví rómští aktivisté, jsou... R^ ;-D

4 0
možnosti

Jizah

6. 2. 2012 11:42
dělat z útočníků oběti..

Rv

obrázek asi mluví za vše.. jen škoda, že nemá takovou sílu jako ve starém Římě

2 0
možnosti

Světlonoš_v03

5. 2. 2012 9:47
Pospíšíla od jisté doby nemusím

ale právě centrální registr je velmi rozumná věc. Ano, i když někdo jen 3x ukradne v samoobsluze rohlík, tak by to mělo být překlasifikováno na trestný čin. Nemá co krást a když kradl 2x, tak si má dávat pozor, aby se to nestalo potřetí.

4 0
možnosti

Levicový volič

5. 2. 2012 9:41
Začíná mi být mikonaka líto, dostává tu těžké kapky.

Navíc vzhledem k tomu, jak pan František Kostlán s oblibou dehonestuje každého, kdo má ve svém článku gramatické chyby, musel pan Miroslav Kováč od něho slyšet za zesměšňování Romů mnoho nelichotivých slov.

3 0
možnosti

dva mraky

5. 2. 2012 0:32
to jsou silná slova

V čem že to vyšetřování střelby v Tanvaldu bylo vedeno neprofesionálně? K uvalení vazby musí být shledány důvody nee že si maník z davu myslí že je třeba ji uvalit. Jiného by třeba zase mohlo zajímat proč vazba nebyla uvalena na "svědka" klidně by také mohl být podezřelým z pokusu o vraždu. Tomu se říká selektivní důvěra. Střelci, policii a stítní zástupkyni autor nevěří, zato "svědkovi" věří vše. A ten svědek se nechová  konzistentně: nejprve neohlásí vraždu vlastního bratra, pak si nic nepamatuje, pak najednou vyjede s perfektním popisem událostí. Podle jakého klíče si tento dokonale objektivní bloger vybírá stranu, které je třeba bez výhrady věřit je mi tajemstvím.

2 0
možnosti

mikonako

5. 2. 2012 11:45
Re: to jsou silná slova

Upřimně je mi líto lidí vašeho formátu. Nechci říct, přímo se mi hnusí, to by byli i na můj vkus hrubá slova. Nechci Vás urazit! Uvědomte si, že tady vůbec nejde o to jestli byl pachatel té či jiné národnosti či příslušnosti. Tohle tady zavádíte pouze Vy. Většina lidí, včetně mě přece chápe význam nutné obrany a krajní meze. Je to základní část demokracie. Ano demokracie na kterou rezignujete z důvodu vaší nerozvážnosti či spíše zášti, nenávisti a podjatosti. Zkuste se odosobnit, stejně jako já a mnozí jiní, od původu jakékoliv strany. Já osobně nikomu nenadržuji! Jednoduše je usmrcen člověk, další je postřelen a možný pachatel (všimněte si slova možný) je bezprostředně po výslechu propuštěn na svobodu. Je propuštěn, i když v naší zemi existuje možnost zadržení bez udání důvodu až na 48 hodin.

0 0
možnosti

malý david

4. 2. 2012 13:51
nejhorší na tom je to,

že cikáni učí svoje děti krást už od dětství.Sám jsem viděl,jak asi desetiletý cikánek v supermarketu u pokladny zaplatil žvýkačky a když poodešel,tak mu zpod bundy vypadla lahev vína. Z takových dětí nikdy nevyrostou slušní lidé.Nějaké agentury na začleňování jsou jen velké černé díry na vysávání peněz z našich kapes.

10 0
možnosti

Karl Novak

4. 2. 2012 12:56
Případ střelce z Tanvaldu ?

V médiích proběhl případ loupežného přepadení důchodce dvěma recidivisty.

Že by autorův specifický pohled na realitu ?

8 0
možnosti

Intesen

4. 2. 2012 11:31
Nejvíc tady podněcuje nenávist jistý server - romea.cz

Tam si udělejte pořádek a neblábolte ....RvRv

6 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2277x
Jsem občan, kterému není lhostejný současný stav.

Seznam rubrik