Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Najprv tie zapekačky skúsim urobiť a až potom ich budem aj hodnotiť. Javí sa to byť podľa obrázkov dobré, rýchle a nenáročné. V podstate ani nie je čo pokaziť. Uvidím... Inak vďaka za recept. 

Pozdrav zo Slovenska až do Brna.

1 3
možnosti

Kocham polskie zapiekanki! A kdyby Vám tu vytknul kdokoliv cokoliv, nenechte si zkazit náladu. Alespoň pro mě je Váš článek dobrou inspirací, ještě jsem je nikdy doma nedělala, ale už si na ně dělám zálusk. Díky za připomenutí této výtečné pochoutky! R^

1 2
možnosti

máte tam toho málo! ;-)Ty bombové polské zapiekanki jsou tak naložené, že pečivo pod nimi není skoro vidět :) více žampionů a sýr je lepší nastrouhat a pokrýt to celé :) Výborná rychlá večeře. (jde to i bez žampionů, třeba s pórkem, nebo anglickou..)R^

2 0
možnosti

"Nejprve vezměte žampiony a nakrájejte je na menší kousky. Dále vezměte salám a rovněž ten nakrájejte na menší kousky."

Aneb proč to napsat jednoduše, když to jde složitě? Přitom stačila jenom jedna věta. Nejprve vezměte žampiony a salám a nakrájejte na menší kousky. :-)

3 1
možnosti

"...jaké koupíte, nechávám na vás, nicméně doporučuji spíše takové, které jsou širší (nejsou tedy příliš úzké)."

No kdo by to byl býval řekl, že širší bagety jsou takové, které nejsou příliš úzké! :-D

2 1
možnosti

O91t24t55o 31K25ö74s53t63e21r

17. 5. 2014 11:50

Znáte recepty blogera Vladimíra Kroupy?

4 0
možnosti

Fotky má nadepsané podobně, suroviny skoro shodné, eidam třicítka to pečetí ... to bude ztracený syn ;-)

4 0
možnosti

Nejste ten Hruška z Novy?

4 0
možnosti

Láďa Hruška je někdo jiný :-) Opravdu se neobjevuji každý večer v TV :-)

0 0
možnosti