Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

Theben

28. 4. 2012 12:33
???

Súhlasím s tým že v Česku je najdrahšie volanie, prenos dát a vôbec všetkých nehlasových služieb v celej EU. Operátori akoby sa vôbec nestarali o údržbu a vylepšovanie svojich sietí. Mobilný prenos dát systémom HSPA či HSPA+ zrejme v Česku je ešte v plienkach!!! Ak si pozorne pozriem ponuky všetkých mobilných operátorov v Česku, nestačím sa teda čudovať. Jedna ponuka je horšia ako druhá, samozrejme pre zákazníka. Operátori v Česku ponúkajú svojim zákazníkom za maximálnu cenu minimálne služby!!!

Som zákazníkom slovenského operátora Telekom.sk už veľa rokov, za 5 GB dát bez nejakého spomalenia(žiaden prihorený internet) platím mesačne 11,98 € aj s DPH! Tieto dáta môžem zdielať cez mobil aj notebook! Môžem volať do všetkých sietí, v každom čase bez rozlišovania aký je deň platím za nadlimitné minúty 6 ct. Volanie do cudziny mám pomaly lacnejšie ako v tuzemsku.

Situácia v Česku mi je nepochopiteľná a verím že sa Vám podarí aspoň tým spôsobom ako sa to snažíte prezentovať posunúť vpred...

0 0
možnosti
R

Roman37c

22. 4. 2012 7:12
Nejdřív jsem si myslel že je to tričko

z Paříže. Trochu mi ten motiv připomíná Eiffelovku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 326
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1968x
Věnuji se esperantu, železnici a veřejné dopravě. V lednu 2016 jsem úspěšně ukončil magisterský obor na Fakultě regionálního rozvoje a mezinárodních studií Mendelovy univerzity. Rád cestuji, zejména do Polska, kde jsem navštívil např. Varšavu, Malbork a Osvětim. Můžete také navštívit můj miniblog na Twitteru Příležitostně píšu články na server ŽelPage, přehled článků zde. Aktuálně pracuji pro České dráhy. Pravidelně taktéž přispívám na esperantskou Wikipedii. Od září 2014 jsem členem základního článku Hnutí Brontosaurus Zeměchvály, od ledna 2016 pak radním tohoto článku. Od července 2017 do října 2018 jsem spravoval stránku Esperanto.cz na Facebooku. V květnu 2020 jsem spustil novou stránku o Lesnickém Slavínu, oblasti nedaleko Brna. Tento web dnes nabízí tipy na výlety, fotografie a cesty pro každého. Přeložen je i do esperanta. Moje vizitka: http://about.me/miroslavhruska.