Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

raz

28. 6. 2012 11:43
Už je to jedno

Jsem přesvědčen, že stejně jako pro mne, tak i pro ostatní konzervativně uvažující lidi (nepřesně označovaných jako pravičáci) se stala ODS jako celek, to jest i všichni ODS navrhovaní kandidáti do jakékoliv funkce nevolitelní. . Reálně nejviditelnějšími bilboardy ODS jsou nyní její čelné tváře: Nečas, Bém,Benda,Bendl,Šťastný,Vondra a celá plejáda kmotrů, kteří s pimprládky jako je Nečas hýbou.

Takže kde si ODS umísťuje své bilboardy s fotkami a jmény dalších pipmrdlátejk je v podstatě šuma fuk.

Věřit v obrodu ODS je stejně hloupě naivní jako věřit v obrodu Komunistů. Autor článku zjevně mezi ty hloupě nivní patří.

0 0
možnosti
MH

miropiro

28. 6. 2012 14:30
Re: Už je to jedno

Pane, napsal jsem někde v článku to, že jsem volič nebo podporovatel ODS? Nenapsal. A nevím, jak jste došel na to, že věřím v obrodu ODS - o tom jsem se také nezmínil v článku. (autor)

0 0
možnosti
JK

J.K.S

28. 6. 2012 10:46
Posečkejte, hesla se dostaví.

V Ostravě jsem taky zahlédla jakýsi obličej a logo ODS. Připomnělo mi to kampaň, která byla v devadesátých letech na hlásnou troubu ODS, noviny Prostor. Byla to fakt super série reklam. Moc se mi líbila.  Nejprve se týden objevovala v novinách prázdná stránka, za týden se objevila skoro prázdná stránka s nápisem: "Každý člověk potřebuje prostor." A po nějaké době se ukaázalo, že jde o nové noviny. Pak chvilku vycházely noviny Prostor, ale záhy zkrachovaly. Ukázalo se, že každý člověk potřebuje prostor, ale málokterý Prostor.

1 0
možnosti
JN

janecz

28. 6. 2012 10:14
Co chce ODS dělat ?

No ODS chce přece dál krást.

0 0
možnosti
EJ

prbab

28. 6. 2012 9:21
Sedávej panenko v koutě,

takový plakát je i v Břeclavi, sice u frekventované silnice, na domě, zakrytý stromy. Při povolené 50 km rychlosti přes město si ho člověk všimne na poslední chvíli, nestačí ho, i přes svou jednoduchost, vnímat. Strana se řídí asi druhou části pořekadla - budeš-li hodná, najdou Tě.:-(Rv:-(

0 0
možnosti