Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

Theben

28. 4. 2012 18:18
:-)

Tak "akcie" typu Amway ma tiež nezaujímajú, nemám na také "podnikanie" ani zuby ani žalúdok ... :-/ Myslím že Vaše rozhodnutie bolo správne. :-)

0 0
možnosti
PM

G3000

25. 4. 2012 14:22
Nedávno

jste napsal tento článek http://miroslavhruska.blog.idnes.cz/c/253457/Neplatte-v-CR-za-volani-vic-nez-je-nutne.html. A já díky Amway mám docela levné volání:-)

0 0
možnosti
MH

miropiro

25. 4. 2012 14:56
Re: Nedávno

Firemní volání, že :-)?

0 0
možnosti
JK

pesimistka7

25. 4. 2012 10:48
A kdy zase vyrazí i ti od Herbalife?

To bylo něco podobného, ne? Nosili takové "placky" s nápisem "Chceš zhubnout? Zeptej se mě jak."( tehdy i dost parodované: "Chceš zhEbnout? Z....",nebo "Ch...? NEptej se mě jak.").

Sektoidní náborářské praktiky upřímně nesnáším. Jednou (dávno,internet zde byl "v plenkách") jsem měla tu smůlu, že jsem se na jedné takové "akci" ocitla (nabízeli destičky na změkčování vody a další nesouvisející a předražené...nesmysly), v inzerátu bylo, že "nejde o prodej od dveří k dveřím". Ze slušnosti jsem to vydržela celé (cca 2 hod.) z čehož minimálně 10 min. jsem po několika marných pokusech náborářů, polopaticky a nekorektně - svými slovy - sama vysvětlovala jedné spoluposluchačce (neskutečně odolné informacím), že si opravdu musí nejdřív všechny produkty za těch několik tisíc nakoupit za své a poté se modlit, aby byli lidé z jejího okolí dostatečně hloupí na to, aby je koupili od ní....

0 0
možnosti
J

jurasendpapas

25. 4. 2012 9:22
Paní Šárka Grosová expremiérová také dělá Amway a kolik mají

peněz, už mají apartmán an Floridě. Pamatuju, jak se s tím Standa chlubil při rozhovorech s novináři, a že vydělává víc než on, nebo to má minimálně v plánu. Já bych se styděl, že na to ta moje naletěla a on to letadlo pan premiér žral společně s ní. Ale jak se ukázalo, zas až takový prosťáček ten koloťuk nebyl.

3 0
možnosti
L-OSM

Lobo - obchodník s mozky

25. 4. 2012 9:29
Re: Paní Šárka Grosová expremiérová také dělá Amway a kolik mají

Je rozdíl, jestli někdo funguje jako pěšák, nebo jestli stojí někde poblíž vrcholku pyramidy.

1 0
možnosti

čistotné čuně

25. 4. 2012 8:54
Kdyby někdo potřeboval superkvalitní vysavač

za 90 tisíc, tak se ozvěte. Je tak kvalitní, že prezentace hyperkvalit trvá skoro čtyři hodiny. Super výhodný splátky nejsou problém! Neváhejte, za tuhle supercenu by byl jen pro vás, normálně stojí 140 tis. :-)

1 0
možnosti
JA

100dukátů

25. 4. 2012 12:09
Re: Kdyby někdo potřeboval superkvalitní vysavač

A kdyby jste zrovna nepotřeboval vysavač, dá se s ním orat na zahradě.

1 0
možnosti
L-OSM

Lobo - obchodník s mozky

25. 4. 2012 8:37
Náhodou...

Amway byli vždycky celkem solidní obchodní partner. Jejich zboží sice není nijak zvlášť kvalitní, ale vždycky čistý a za hodně nízkou cenuR^

0 0
možnosti
DP

dp11

25. 4. 2012 8:50
Re: Náhodou...

;-DR^;-D

0 0
možnosti
MM

captain cook

25. 4. 2012 8:32
Amway prednasku jsme absolvovali pred 30 lety

u protinozcu. Od manzelciny kamosky jsme dostali velmi sikovny nerez rendlik Amway. Jen jsme tehdy nevedeli, ze vlastne prisel s "privazanymi pentlickami"= byl tou prislovecnou nohou do dveri cestujiciho prodavace.

Po case se kamoska zeptala jak se nam rendlik osvedcil a povedela o produktech Amway, ktere vedle sveho denniho zamestani prodavala. (Kdyz s ni manzelka za svobodna bydlela v jednom byte, kamoska pro zmenu prodavala kanadskou kosmetiku, obdobu americke Avon).

Pozvala nas na prednasku "o vyrobcich a Amway". Cichali jsme jsme v tom dalsi prodej, ale ze slusnosti jsme neodmitli. Prednaska trvala 2 hodiny a skutecne se nejvic tykala propagace vyrobku Amway, ale s ucelem nadchnout a presvedcit posluchace o jejich vyjimecnosti natolik, aby se sami  stali prodavaci. Kdyz nam prednasejici zacal ukazovat diapozitivy (=slajdy) spokojenych paru pred novym autem a domacimi spotrebici, vedeli jsme presne ktera uderila a na miste odmitli dalsi ucast.

0 0
možnosti
MM

captain cook

25. 4. 2012 8:41
Re: Amway prednasku jsme absolvovali pred 30 lety

Kamoska i prednasejici byli zklamani, protoze prave novomazele byli povazovani Amwayem za nejuspesnejsi rekruty. Obvykle se tady snazili co nejrychleji nasetrit na koupi rodinneho domku, ci aspon na zalohu na koupi a jak tu bylo zvykem, mnozi z nich si k tomu ucelu nasli docasne zamestnani na castecny uvazek, vedle jejich normalniho denniho zamestnani. Amway  a jine podobne firmy se toho snazili vyuzit propagaci svych sluzeb.

Nekolik let po tom tu byl tzv. pyramidovy system prodeje prohlasen za nezakonny a tyto firmy musely zmenit taktiku, aby zustaly v mezich zakona.

1 0
možnosti
JD

Draki

25. 4. 2012 8:24
I na manipulativní vyžírky občas dojde:-)

Kolego, Vy nad tím světem příliš přemýšlíte a takové lidi oni nepotřebují.  Základem kapitalizmu je umění nacpat si bříško na jiných, ideálem systému se stává ne filozof či altruista Vašeho ražení ale manipulativní VYŽÍRKA a parazit. Naštěstí nic netrvá věčně a čas od času i na ty vyžírky někdy dojde. Lidé si nenechají všechno líbit a to je dobře:-):-)

0 0
možnosti
R

Roman37c

25. 4. 2012 8:26
Re: I na manipulativní vyžírky občas dojde:-)

Já si nedokážu představit že ještě v dnešní době tyhle firmy někoho lákají, nebo dokonce nalákají. Možná už jde jen o to kilo za vstup. Za mých "mladých let" byly tyhle akce vždycky zadarmo, ale vždycky se našel pitomec který se nechal nalákat.

0 0
možnosti
A

akki

25. 4. 2012 8:15
K Amway

mě kdysi chtěli nalákat hodní sousedé. Jejich rozklad jsem ještě vydržela, ale na  půjčené video chyběly síly. Nic pro mě.:-P

0 0
možnosti
VB

pivopad

25. 4. 2012 8:14
Po česku

něco podobného jsem zažil cca před15 léty a rychle jsem je poslal k šípku slušně řečeno, matně vzpomínám že jestli stal JAR 10 Kč tak oni nabízeli nějakou jejich super náhražku cca za 400 kč, jsem myslel že se vypařili,,,,a ejhle...loví novou generací snílků bezplatného zisku.Tak kolika se Vám podařilo nastopit do letadla ted?:-)

1 0
možnosti
R

Roman37c

25. 4. 2012 8:24
Re: Po česku

Přesně tak. Ale reprezentant fy. Amway se nenechá zaskočit. Přípravek Amway vydrží 100x dýl, neboť je koncentrovaný a tak nakonec ušetřím 600 Kč. A ještě je to ekologické. Jedna dealerka z LOC dokonce upekla buchtu. Jestli to použila místo droždí, nebo cukru, jsem se nedozvěděl. To interní materiály neuváděly. Navíc můžu kvalitní výrobky prodávat dál a založit si na nich svůj vlastní business. Být svým vlastním pánem. Nemuset chodit do práce. Hurááááá. Do roka si budu moct koupit Porsche 911. Že ho nechci? Ale chci. Každej ho přece chce. I já. Toužím po něm. V Amway je budoucnost. V Americe už lidé nechodí nakupovat. Zavolají svému dealerovi a ten jim všechno přinese. Třeba kartáček na zuby. ....Mně stačilo 20 minut. Dýl bych to nevydržel.

1 0
možnosti
  • Počet článků 326
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1971x
Věnuji se esperantu, železnici a veřejné dopravě. V lednu 2016 jsem úspěšně ukončil magisterský obor na Fakultě regionálního rozvoje a mezinárodních studií Mendelovy univerzity. Rád cestuji, zejména do Polska, kde jsem navštívil např. Varšavu, Malbork a Osvětim. Můžete také navštívit můj miniblog na Twitteru Příležitostně píšu články na server ŽelPage, přehled článků zde. Aktuálně pracuji pro České dráhy. Pravidelně taktéž přispívám na esperantskou Wikipedii. Od září 2014 jsem členem základního článku Hnutí Brontosaurus Zeměchvály, od ledna 2016 pak radním tohoto článku. Od července 2017 do října 2018 jsem spravoval stránku Esperanto.cz na Facebooku. V květnu 2020 jsem spustil novou stránku o Lesnickém Slavínu, oblasti nedaleko Brna. Tento web dnes nabízí tipy na výlety, fotografie a cesty pro každého. Přeložen je i do esperanta. Moje vizitka: http://about.me/miroslavhruska.