Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Vzhledem k tomu, že v Bille se line z reproduktorů kravál, ani tam nepáchnu. Tak je mi úplně putna, co mají v regálech a s jakou cenou.

1 0
možnosti
PK

Je to jednoduché, jestliže je na zboží uvedena cena, máte právo ho za tu cenu koupit. Nějaký leták vás nemusí zajímat a pokud tam nemají uvedeno, že je to jen nedělní akce, tak to klamání spotřebitele samozřejmě je, obraťte se na obchodní inspekci a pošlete jim klidně odkaz na blog.

Tak před rokem jsem koupila v Kauflandu balík coca coly, byla jsem tam tuším v pondělí (akčním dnům se vyhýbám) a samozřejmě za "lepší" cenu. Na kase mi to vyhodilo vyšší částku, takže jsem to řešila s paní v info koutku.

 Ta si zavolala člověka zodpovědného za nápoje, poslala ho podívat se na tu ceduli nad colou a když ten potvrdil, že ji zapomněli vyměnit za "neakční", bez mrknutí oka mi vyplatila rozdíl v ceně...  ;-)

7 0
možnosti
PN

P79e39t13r 43N38ě45m61e45c

7. 4. 2013 18:30

Poc.hybujo o tom, ze by meli takhle velkou ceduli a neprodavali za uvedenou cenu

1 1
možnosti
RK

Přesně tak. Řada lidé mléko kupuje min. po dvanácti kusech a to právě s ohledem na cenu. Tohle by jim strach nedovolil.

1 3
možnosti
TB

existuje ještě další šance,pokud by to bylo jak píšete, trvat na ceně,která tam je skutečně napsaná. Stalo se nám to,poměrně nedávno v primě,teď se to jemnuje jinak, že tam měly ve slevě napsáno slevu na prací prášek. Po zjištění,že to učtují normálně, nám chtěli výrobek zpátky,že nám vrátěj peníze. Myjsme trvali na svém, tak nám ho dali za tu slevu.

 nesmíte ustoupit v žádném obchodě, nedávno se mi to stalo v Lídlu,zachoval jsem stejný postoj a bylo mně vyhověno

4 0
možnosti
RK

Já to mléko kupoval včera za 10.90. Původně jsem pro něj chtěl jet až dneska, ale dozvěděl jsem včera v podvečer že ho za tu cenu mají, tak jsem se pro něj vypravil. Nevím v čem máte problém. Pokud by se ukázalo že sleva platí až na jiný den a nebylo by to tam uvedeno, pak má prodejna problém. Tady došlo k tomu, že slevu měli dřív, což jsem přivítal.

3 3
možnosti
RK

Smím vědět za co je to mínus? 8-o

2 4
možnosti
VV

Podle fotky je cena za udanou na cenovce. Ať je pátek nebo neděle.Víc mě nezajímá a choval bych se podle toho.

4 0
možnosti

teda vaše starosti na mou hlavu....Rv

3 1
možnosti
  • Počet článků 326
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1967x
Věnuji se esperantu, železnici a veřejné dopravě. V lednu 2016 jsem úspěšně ukončil magisterský obor na Fakultě regionálního rozvoje a mezinárodních studií Mendelovy univerzity. Rád cestuji, zejména do Polska, kde jsem navštívil např. Varšavu, Malbork a Osvětim. Můžete také navštívit můj miniblog na Twitteru Příležitostně píšu články na server ŽelPage, přehled článků zde. Aktuálně pracuji pro České dráhy. Pravidelně taktéž přispívám na esperantskou Wikipedii. Od září 2014 jsem členem základního článku Hnutí Brontosaurus Zeměchvály, od ledna 2016 pak radním tohoto článku. Od července 2017 do října 2018 jsem spravoval stránku Esperanto.cz na Facebooku. V květnu 2020 jsem spustil novou stránku o Lesnickém Slavínu, oblasti nedaleko Brna. Tento web dnes nabízí tipy na výlety, fotografie a cesty pro každého. Přeložen je i do esperanta. Moje vizitka: http://about.me/miroslavhruska.