Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Sidonie_11

16. 6. 2012 12:28
Dotaz :)

Dívala jsem se na tuto i na webu ČD, ale nějak jsem z toho pořád nevyčetla, jestli ten, kdo má ISICa, musí mít i In-kartu a zda se nabídka s využitím ISICa vztahuje jenom na lidi mladší 26 let, nebo stačí mít prostě jenom platného ISICa... Nevíte náhodou někdo? Díky. :-)

0 0
možnosti
MH

miropiro

16. 6. 2012 12:49
Re: Dotaz :)

Nabídka ČD není omezena věkem. ISIC určitě musí být platný bez ohledz na věk. Pokud máte ISIC, nemusíte mít In-kartu - ta se může hodit v případě zájmu o cestování první třídou. (autor)

0 0
možnosti
R

Return

16. 6. 2012 11:35
Zkornatělé ČD

Které se řídí předpisy z Rakouska Uherska,prolezlé několika odborovými organizacemi,které stále něco požadují z našich kapes,aniž by nám za to něco vraceli ;-(Rv

0 0
možnosti
T

Theben

16. 6. 2012 12:44
Re: Zkornatělé ČD

Ak by sa tie ČD riadili predpismi z čias Rakúsko-Uhorska, určite by boli na podstatne inej úrovni(Viď Rakúsko)!!! Práve že tie ČD majú ešte veľa prvkov z čias komunizmu. Čas je najlepší sudca a lekár aj pre ČD. Chce to zrejme iba trpezlivosť.

Autor článku tu poukazuje na takzvané lastovičky v ČD, dal si námahu to popísať a najmä poukázať aj na dobré veci v ČD. Kritizovať je ľahké, ba najľahšie. Kritika však musí byť konštruktívna, nie bez alternatívneho riešenia. Treba sa zamyslieť nad článkom autora, ktorý v ňom ponúka zaujímavé lacnejšie cestovanie, ktoré môže byť zaujímavé nielen pre tuzemca, ale aj pre cudzinca. Chce to len viac optimizmu ako pesimizmu, že? :-)

Karma pre autora!

R^

1 0
možnosti