Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kamaráde, fandím Ti, ale takovýto zločin na vlastním "člověkovi" páchat nehodlám. Nicméně, jak říkal můj děda z Velkých Opatovic: Proti gustu žádné dišputát! :-)

0 0
možnosti
Foto

Jednou za čas se na iDnesu objeví normální článek o inteligentním lidském počinu. R^Zkuste pravidelné jedničky každý týden, jednak Vám nijak neublíží, v ničem neomezí, špatně Vám nebude, zvyknete si na nejezení a tělu prospějete více, než trojkou jednou za rok. Sedm, čtrnáct atd. bych už nechal skalním fanouškům :-)

1 0
možnosti
MH

Vážený pane Šrédl, úvodem mi dovolte poděkovat za vaši pochvalu. Současně musím říci, že váš tip je zajímavý. Navíc jsem někde četl, že si dát třídenní půst, tak je lepší si nejprve dár pár jednodenních. Ale budiž, tak jsem na to "vlítl" přímo...ale váš tip je zajímavý, to rozhodně!

0 0
možnosti
PB

P11e78t41r 36B26u26k91a34l

4. 4. 2014 12:40

Nejtezsi je navratovka. 4h po rozjezdu me nepripada optimalni ladovat se bramborama. Behem pustu se telo cisti, urcite mu pomat ocistou tl.streva - klystyry.

0 0
možnosti
MH

Ta porce brambor se zeleninou nebyla příliš velká, tak myslím, že to snad tak neuškodilo...negativní stavy se nedostavily...

0 0
možnosti
JT

3 dny je dobry zacatek. Jen s tim prolevanim vodou bych to neprehanel. Je dobre se ridit barvou moci. Hneda uz neni dobre a chce to alespon pul litru, bezbarva taky neni nic moc. Jiank rozkladanim tuku pri pustu se uvolni 0.3-0.5 l vody denne, takze o to se muze denni davka snizit.

0 0
možnosti
MH

Díky za komentář. Barvu moči jsem si hlídal a byla víceméně celou dobu bezbarvá. Hnědá na 90 % nikdy (jednou jsem se vykonal potřebu večer při procházce venku).

0 0
možnosti